Author |
Topic  |
AleksandarN
Senior Member

.jpg)
Serbia
2061 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 16/04/2025 : 19:57:04
|
quote: Originally posted by alexts
Najkula bi mogla objaviti i one pojedinačne albume Gaše, koje nisu Dečije Novine.
Koje je objavio Beli put?? |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
 |
|
night
Senior Member

Serbia
1753 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 16/04/2025 : 20:08:01
|
Žao mi je što prvi integral nisam uspeo na vreme da nabavim, ali pojaviće se kad - tad!
Baš se radujem novim Gašinim avanturama. |
Edited by - night on 16/04/2025 20:08:28 |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2842 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 16/04/2025 : 20:53:20
|
Vecina forumasa ima integrale, ko je zeleo mogao je da nabavi. Kada odmak vremena bude malo veci, uradice neko Gasu od pocetka. Mislim da jos vreme nije, pogotovo za Najkulu.
Dejan zna koliko mu se isplatili Pocetci jednog potrcka, Povratak zemlji, i Bejker 2,kojim je zeleo da ispostuje kupce tih serijala, a videli smo kako je sa tom praksom prosao Dw. |
Edited by - john connor on 16/04/2025 20:53:40 |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9220 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 16/04/2025 : 21:20:02
|
quote: Originally posted by AleksandarN
quote: Originally posted by alexts
Najkula bi mogla objaviti i one pojedinačne albume Gaše, koje nisu Dečije Novine.
Koje je objavio Beli put??
U integralima. Mislio sam za one koji žele kolekciju u pojedinačnim albumima. Kasnije bi mogli da se ponove svi. |
 |
|
Najkula
New Member

217 Posts
Member since 21/06/2021 |
Posted - 17/04/2025 : 10:38:24
|
quote: Originally posted by john connor
Linkoln nece brzo, ovih dana? Da narucujemo, da ne cekamo bzvz onda.
Naručujte. Od štamparije je najavljeno da će LINKOLN uskoro, ali to se gotovo nikad ne zna sa sigurnošću dok ne stigne. U međuvremenu, isteći će uskršnja cena za GAŠU, a za LINKOLNA će svakako važiti besplatna poštarina. Kad smo kod uštede na ime poštarine, evo od jutros se nekoliko čitalaca odlučilo da poveže nabavku GASTONA s nekim od Karusela ili Leonardom. 
Evo ukratko odgovori na nekoliko upita/komentara: - smatrali smo da je smislenije da u ovom trenutku čitalačka publika dobije nove Gašine gegove... kao što je neko već prokomentarisao, vremenski otklon od objavljenih integrala nije tako veliki... uz to, zaista sam uživao u novom albumu Gaše, IMHO i crtački i scenaristički je zaista kvalitetan i mislim da zaslužuje da mu verni čitaoci iz nekih ranijih vremena, ali i nova lica pruže priliku.  - Solo Leveling vaistrinu vaskr... ovaj... uistinu ide kao lud, samo što kao one-man-show teško je postići sve odjednom, a kako smo prošle godine malko zapostavili albumska izdanja, rešili smo da im ove godine pružimo više pažnje... što ne znači, naravno, da se ne radi dalje na SOLOu. - za divno čudo, POČECI JEDNOG POTRČKA i POVRATAK ZEMLJI lepo prolaze. ČETVORKA IZ ULICE BEJKER malo manje, ali nadamo se da će se i to popraviti sa izlaskom prve knjige.
|
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2842 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 25/04/2025 : 07:51:37
|
Stigao je Gasa :) prelepo izdanje, krecem sa uzivanjem. Na prvi pogled sve odise starim Gastonom :)
Ovo izdanje, i Tintin su perfekcija, sa extra cenom. Sto se mene tice uopšte mi ne treba Superkarusel, svi BD ovako mogu da idu. |
 |
|
dino1984
Average Member

Austria
635 Posts
Member since 31/05/2007 |
|
Topic  |
|