forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1074

Markos
Webmaster

Croatia
29615 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/04/2025 : 12:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Koliko ja znam, radi

Trouble will find me
Go to Top of Page

Odoakar
Average Member

508 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 30/04/2025 : 12:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Aha, super. Inače, stigla mi maloprije nova tura, među njom i nesavladimir sa aukcija, i sad listam stripove i odjednom naletim na poderanu stranicu...streslo me dok nisam shvatio koji strip drzim u ruci.
Go to Top of Page

midragan
Starting Member

37 Posts

Member since 29/04/2021

Posted - 30/04/2025 : 14:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send midragan a Private Message  Reply with Quote
Toppi se uvek sa nestrpljenjem ceka, makar i do godine:.. Koliko bi jos knjiga trebalo biti?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29615 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/04/2025 : 15:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Teško je reći. On je puno toga nacrtao.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anam
New Member

221 Posts

Member since 23/08/2022

Posted - 30/04/2025 : 16:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anam a Private Message  Reply with Quote
Hoće li biti ove godine koji reprint Toppi-a?
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3359 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 30/04/2025 : 17:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anam

Hoće li biti ove godine koji reprint Toppi-a?

Otvori prošlu stranu topika.
Go to Top of Page

malimarinko
New Member

195 Posts

Member since 01/01/2021

Posted - 02/05/2025 : 09:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send malimarinko a Private Message  Reply with Quote
Bacio sam pogled na popuste i zbilja mi nije jasno kako jedna Obitelj Cambpell može doći do 40% popusta. To je tako simpatičan, lagan i lijep strip da mi je prosto nevjerojatno da nije rasprodan. To je ono za što mislim da bi se moglo sviditi najširem spektru publike (očigledno sam u krivu). Isto vrijedi i za Bibliomulu iz Cordobe (koja doduše nije na 40% popusta ali je tiskana 2022. )
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10586 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 02/05/2025 : 09:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by malimarinko

Bacio sam pogled na popuste i zbilja mi nije jasno kako jedna Obitelj Cambpell može doći do 40% popusta.

I mene je to začudilo, ali dosta govori o strip konzumentima na ovim prostorima.
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2671 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 02/05/2025 : 12:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Da ne govori ipak i malo, malo o promenama na strip trzistu krajem 2022?

(doduse i u proslosti dobri stripovi su bili na vecem popustu ali su bilo manje friski cini mi se)

zacaran krug ali fibra se okej bori
za sada lepa vremena za stripofile..
(i one sa manje dubokim dzepovima)

Bibliomula je inace malo specijalan primer
izasla su dva izdanja u kratko vreme
u "regionu" doduse malo razlicita
po tehnikalijama i cenom
(najkulina 36 evra u alan fordu, verovatno se negde povremeno moze naci jeftinije ali ne puno? format 240 x 320 mm)
(fibrina 26 trenutno u fibrinom webshopu, format 215 x 280 mm)

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 02/05/2025 12:31:48
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21618 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/05/2025 : 12:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bacio sam pogled na popuste i zbilja mi nije jasno kako jedna Obitelj Cambpell može doći do 40% popusta. To je tako simpatičan, lagan i lijep strip da mi je prosto nevjerojatno da nije rasprodan. To je ono za što mislim da bi se moglo sviditi najširem spektru publike (očigledno sam u krivu). Isto vrijedi i za Bibliomulu iz Cordobe (koja doduše nije na 40% popusta ali je tiskana 2022. )

pričali smo već o tome,dosta je naslova,čak i u Kolorka ediciji koji su na nekim ogromnim popustima,a bilo je za očekivati da će se rasprodati relativno brzo sa obzirom na kvalitet.
Obitelj Kempbel je samo jedan od njih.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3075 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 02/05/2025 : 13:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

pričali smo već o tome,dosta je naslova,čak i u Kolorka ediciji koji su na nekim ogromnim popustima,a bilo je za očekivati da će se rasprodati relativno brzo sa obzirom na kvalitet.
Obitelj Kempbel je samo jedan od njih.

Da, pravilo je da pravila očito nema..... imaš primjer gdje se Kolorka 194 "Usprkos svemu" rasproda relativno brzo mada nije djelovao kao strip koji se s čeka s velikim nestrpljenjem.... ja ga tražim već neko vrijeme na aukcijama i vrlo je rijedak, a s druge strane ima očito brdo dobrih stripova na velikim sniženjima koji su još uvijek dostupni... da li se tu radi o većim tiražama ili je nešto treće u pitanju, tko zna

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

chkuna
New Member

Croatia
197 Posts

Member since 26/09/2006

Posted - 03/05/2025 : 02:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit chkuna's Homepage  Send chkuna a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Bacio sam pogled na popuste i zbilja mi nije jasno kako jedna Obitelj Cambpell može doći do 40% popusta.

I mene je to začudilo, ali dosta govori o strip konzumentima na ovim prostorima.

Pa ko je ikad čuo za taj strip???

Zapalit cu pol vugrada,
da zasadim vinograda!!!
Go to Top of Page

chkuna
New Member

Croatia
197 Posts

Member since 26/09/2006

Posted - 03/05/2025 : 03:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit chkuna's Homepage  Send chkuna a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Da ne govori ipak i malo, malo o promenama na strip trzistu krajem 2022?

(doduse i u proslosti dobri stripovi su bili na vecem popustu ali su bilo manje friski cini mi se)

zacaran krug ali fibra se okej bori
za sada lepa vremena za stripofile..
(i one sa manje dubokim dzepovima)

Bibliomula je inace malo specijalan primer
izasla su dva izdanja u kratko vreme
u "regionu" doduse malo razlicita
po tehnikalijama i cenom
(najkulina 36 evra u alan fordu, verovatno se negde povremeno moze naci jeftinije ali ne puno? format 240 x 320 mm)
(fibrina 26 trenutno u fibrinom webshopu, format 215 x 280 mm)

I? Kako je to raspravljati sam sa sobom?

Zapalit cu pol vugrada,
da zasadim vinograda!!!
Go to Top of Page
Page: of 1074 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000