Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
40899 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 30/03/2025 : 00:57:10
|
Lovi prvo sve one kod njih sa pecatima pa one bez pecata na akcijama a onda krpi rupe. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14909 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Caglio
New Member

211 Posts
Member since 03/03/2021 |
Posted - 06/05/2025 : 13:57:21
|
jel netko imao slučaj sa libellusom , da dobije missprint izdanje ? Do sad sam imao slučaj da jedna epizoda Martina smrdi po povraćanju, na što mi je ekipa objasnila da je u tom nekom batchu bio problem sa tiskarom / ljepilom, no evo, sad sam naletio na primjer, da mi je epizoda iz dva dijela, isprintana naopako, ilitiga, priča počinje sa epizodom 2 , a ne 1.... |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5413 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 06/05/2025 : 16:02:29
|
Javiš se na njihov mail ili forum, nebitno…onda ti oni odgovore da više ne kupuješ njihove stripove od Renkya i to je to. |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5413 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 06/05/2025 : 16:19:51
|
…šala mala…😁 Već duže vremena ne kupujem stripove od njih direktno jer sam se već navikao da svakih mjesec i pola ili dva skočim do SKAB-a, ali događalo se kod kupovina direktno od libellusa bude neki strip “fališan”…jednom nije bilo unutarnjih naslovnica na Mister No-u, mislim da su mi to zamjenili na interliberu koji je bio par tjedana kasnije, jednom isto na Mister No-u je bilo praznih stranica, a to mi je uz njihovo odobrenje zamjenio Vedran u SKAB-u i jednom je u paketu falio jedan strip, pa je poslan naknadno odmah prvom prilikom. Inače koliko pamtim, pošalju ispravan strip, a dostavljjaču predaješ fališan-tako je to nekako funkcioniralo nekad. |
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2652 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 06/05/2025 : 16:42:40
|
quote: Originally posted by Caglio
jel netko imao slučaj sa libellusom , da dobije missprint izdanje ? Do sad sam imao slučaj da jedna epizoda Martina smrdi po povraćanju, na što mi je ekipa objasnila da je u tom nekom batchu bio problem sa tiskarom / ljepilom, no evo, sad sam naletio na primjer, da mi je epizoda iz dva dijela, isprintana naopako, ilitiga, priča počinje sa epizodom 2 , a ne 1....
Ja uvijek prelistam sve stripove koje kupim i ako bih naletio na kakvu grešku, primjerice ako je falilo nekoliko stranica ili su neke bile duplo otisnute - bez problema sam zamijenio. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2652 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 06/05/2025 : 16:46:14
|
quote: Originally posted by goghy
Htjedoh samo iskomentirati, s obzirom da vidim nove najave Texa kod Libellusa, ako sam dobro vidio i nisam nešto promašio, treba im još 8,9 brojeva da sustignu Texa kod Talijana...svaka čast. Da imam novaca ko što nemam, baš bih volio imati sve brojeve Texa. Čestitke
Doduše, napravili su i oni "rupu", jer još nisu objavili originalne priče od broja 705 do broja 737. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
 |
|
Caglio
New Member

211 Posts
Posted - 06/05/2025 : 17:00:35
|
Hvala na informacijima, ma kupljen je preko druge osobe, i nisam ni pregledavao jer eto, nema veze, samo me zanimalo dal su se takve stvari znale dogoditi ili imam doma unikatan primjerak :D |
 |
|
mmihoci
Senior Member

1148 Posts
Member since 01/02/2018 |
Posted - 07/05/2025 : 09:32:13
|
Zna se to dogoditi. Ja recimo imam posebnu kolekciju stripova s greškom iz tiskare ili greška koja je napravljena prije (prijelom ili što već) pa tiskara tu "grešku" vjerno odradi. I ne samo Libellus već i ostali izdavači.
Od kada su u Denoni još nisam naletio na ijedan strip krivo otisnut.
Vjerojatno imaš Martina kojeg oni nemaju više u ponudi i bojim se da ćeš to morat riješiti s onim od kojeg si kupio strip. |
 |
|
Caglio
New Member

211 Posts
Posted - 07/05/2025 : 10:01:31
|
quote: Originally posted by mmihoci
Zna se to dogoditi. Ja recimo imam posebnu kolekciju stripova s greškom iz tiskare ili greška koja je napravljena prije (prijelom ili što već) pa tiskara tu "grešku" vjerno odradi. I ne samo Libellus već i ostali izdavači.
Od kada su u Denoni još nisam naletio na ijedan strip krivo otisnut.
Vjerojatno imaš Martina kojeg oni nemaju više u ponudi i bojim se da ćeš to morat riješiti s onim od kojeg si kupio strip.
Zbilja ste u pravu, jedan od prvih deset brojeva je ( : Ma zadržati ću ga , jer je fora, samo me zanimalo dal' se tako nešto dogadja ili je rijetko, pošto je ionako mala naklada stripova. Tnx |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40899 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/05/2025 : 13:52:33
|
Ja sam sad dobio novog Dragonera sa dve nepravilno isecene naslovnice i savijene da unutra upasu u knjizni blok. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Topic  |
|