Nisam uzimao Libellus.. bravo za mene... Ovaj Ludens je poludeo nacisto..u pozitivnom smeru...
To sam i ja isto prvo pomislio bravo za mene jer nisam libellus uzimao iako mi uvik žao bilo I bas tako poludjeli su skroz ali pozitivno👍🏻👏🏻😂😂 Super potez🔝
Prvi koji napravi korak naprijed pokucat ce na vrata kuce gospodina belzebuba!
Skoro sam kompletirao ovu ediciju, vč obojeni program i libelus, ali mi je drago da Ludens kreće sa nekim novim serijalom, a da to nije reprint nekog svog izdanja... očekujem neku cijenu od 5 eura maximalno...
Odlično što se Dylan "proširuje", do sada sve bilo rezervirano za razne verzije Zagora... Imam sve Libellusove DD ColorFest ali uzimat ću i ovo
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Sad ti spasio život tim savjetom... Svi preskočite.. pa onda svi zajedno ko ovce.. "opet Zagor... "opet reprint... "kad če nesto novo... "Dilanu ne paše boja... Ja nisam neki osobiti Dilanovc pa ću uzet jer volim stripove na kiosku... Ali i sam vidim da se stripovima na kioscima lose piše sa takvim fanovima.. Samo vi preskacite.. ali zasutite onda več jednom da kritikujete izdavace...mozda je to zadnja novost na kioscima...i onda mrk.. Sa takvima fanovima nece bit ni čudno ako sve ide u kur*ac... Jedan pametan od oka kaze da je to lose jer su kratke priče.. a ovca odmah bbbeeee bbeeee i preskace... ogradu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!