Weyland-Yutani eksperimentisanje sa crnom tekućinom kako bi stvorili novu rasu radnika-robova; međufaza čaure tokom sazrevanja tuđina; novi hibrid kao miks čoveka, tuđina, i inženjera, itd. Za film koji je predviđen da bude ljubavno pismo originalnom Alienu ima dosta novina. Na Redditu postoji nekoliko tema gde se hvali i diskutuje o lore-u koji je uveo Romulus.
Jučer me zvao jedan prijatelj i traži ako imam koji dupli Alan Ford da mi ne treba i pogled na jednu naslovnicu sa Bob Rockom na naslovnici me podsjetio na jednog “košarkaša” koji ima Bobrockovsko prezime😁 Krenem sada googlat da vidim gdje je “mali” završio i vidi vraga…glumi ovog hibrida u novom Alienu😁 Nema šanse da netko tko ne zna povjeruje da je pod maskom pravo ljudsko tijelo.
Čoveče, dva Predator filma u istoj kalendarskoj godini. I nakon svih ovih godina konačno su se setili da izbace film sa Predatorom u glavnoj ulozi! I mislim da je sad poprilično izvesno da se krčka Alien vs. Predator crossover
FX & Disney mi ne ulivaju poverenje, i zar od svih mogućih lokacija nisu mogli da izaberu nešto drugo od Zemlje? Unatoč ovome trailer za ovu seriju ne izgleda baš toliko loše...
Fargo mi je sjajna serija, očekujem da bude barem dobro napisano.. iako, istovremeno ne sumnjam u čudesnu sposobnost holivuda da ubrlja sve što se može.
Trailer mi baš privlačno djeluje i svakako gledam.. ali, oprezno sam optimističan.