Da, to je bilo jasno ovih dana, da će se pojaviti u Sloveniji prije Hrvatske. Mi ćemo još malo pričekati. Meni ne igra, ja ionako uzimam ili preko njihovog weba ili u striparnici. 😃
Iskreno jako tanak... meni vredi tih novca jer volim Bleka... a i nostalgija radi cuda.... mnogima je preskup za 76 stranica...oni nek uzmu Golkondu.. ako je jos ima... I ovo će brzo planut.. U moj kiosk su stigla samo 4 primjerka... Edit... Procitao iako znao napamet priču... Koliko je stara jos uvijek zanimljiva.. pogotovo kolor je dobar.. čist bez prelivanja, izgleda bolje nego Zagor original... pogoden je papir za to izdanje... bit će raznih komentarja ali ja tvrdim da esse gesse majstori a kolor odgovara.. iako se vise veselim LMS od Golkonde... ono je izdano kako je i zamišljeno... nadam se da ce za mjesec dana novi broj.. bez kasnjenja.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
kako je moguće da dođe na kioske druge države prije matične?
Jer u matičnoj državi, da bi nova tiskovina krenula u prodaju, treba jedan papir koji u susjednoj ne treba. A izdavatelj tog papira je na skijanju, ili što već...