forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 199

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 08/06/2025 : 21:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
Kakav šok za Sinnera, na korak do pobjede, a na kraju postaviš negativan rekord.
Mislim da nikad nitko nakon tri vezane meč lopte nije izgubio finale nekog GS-a.
Drago mi zbog Alcaraza.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12953 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/06/2025 : 21:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Alcaraz je gromovit igrač.

Have mercy
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1762 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 08/06/2025 : 22:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Mozda neka nazadna verzija Nadala a sa Federerom veze nema. Trun lepote nema u toj igri.

Sinnerova je još ružnija.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5382 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 08/06/2025 : 23:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Sinner je modernija verzija Đokovića, samo što jače udara i ima jači servis. Imate izjavu Đokovića gde je rekao da njih dvojica gaje praktički identične stilove. Čak su im i teniski počeci slični jer su oboje došli iz porodica gde se niko pre njih nije bavio tenisom. Sinner u stručnom štabu ima par ljudi koji su ranije radili sa Đokovićem itd. Čak dele i tu sličnost da dobiju mečeve kada protivnik ima meč lopte (Sinner to uradio upravo protiv Đokovića u Davis kupu). Samo što je ovo finale Roland Garrosa pokazalo da Sinner može i da izgubi dobijeno

Ne smeta mi kako igra Sinner jer to je kopija Đokovićeve igre, ali mi nije simpatičan zbog afere oko dopinga. Drago mi je što je Alcaraz preokrenuo. Carlos je sila
Go to Top of Page
Page: of 199  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000