forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kragujevac Comic Con 2025
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19905 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/06/2025 : 10:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Evo, vratili se sinoć drogsy i ja u Zagreb.
Hvala požrtvovnoj kragujevačkoj ekipi na gostoprimstvu i čestitke na još jednoj uspješnoj organizaciji festivala za redom!

Žao mi je što se nisu pojavili neki uobičajeni sumnjivci s foruma, ali zato sam imao priliku upoznati nove ljude poput alextsa.

Vidimo se opet za 9 godina.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4667 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/06/2025 : 11:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Znaci nije bilo Antove rakije
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19905 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/06/2025 : 11:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Kako si to dobro pogodio.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4800 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/06/2025 : 18:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Bilo je dobro, ja zadovoljan. Doduše, neugodno mi je to priznati, ali ovo je prvi festival na kojem sam više visio po okolnim birtijama nego li na tribinama, točnije spletom okolnosti nisam uspio odslušati niti jednu. Ali zato sam upoznao neke nove ljude poput Going Goinga, zalio Aleksu Gajića sa vinom i donirao pozamašni iznos, po Dušmanovim riječima, pomalo posrnulom srpskom strip izdavaštvu.

Bilo je lijepo opet vidjeti Kragujevac i neke stare poznanike nakon devet godina. Hvala organizatorima na izuzetnom domaćinstvu i nadam se da se vidimo opet sljedeće godine.

U međuvremenu, evo par slikopisa koje sam uspio napraviti između ispijanja alkohola, za uspomenu i dugo sjećanje.

DeeCay je skoro pootrovao pola festivalskog pučanstva svojom home-made rakijom, uključujući i mene

Darko Perović (u plavoj košulji)

Giorgio Pontrelli (Dylan Dog)

Robert Bob Solanović

Bob i (vidljivo pijani) Krešimir Biuk

Go kneel and weep
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4800 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/06/2025 : 18:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Sad vidim da je i Drogsy bio, ali mi ga njegovi zemljaci ne predstaviše. Going goinga sam tražio, ali kad god bih nekog pitao za njega, odgovor je bio - sad je bio tu, ali negde ode...

Meni tinton na pola puta prema Zagrebu veli da si bio tamo, skoro sam se okrenuo nazad.

Ha ništa, bit će valjda još prilika, možda već na Tandari Mandari u septembru.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9252 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 09/06/2025 : 19:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by alexts

Sad vidim da je i Drogsy bio, ali mi ga njegovi zemljaci ne predstaviše. Going goinga sam tražio, ali kad god bih nekog pitao za njega, odgovor je bio - sad je bio tu, ali negde ode...

Meni tinton na pola puta prema Zagrebu veli da si bio tamo, skoro sam se okrenuo nazad.

Ha ništa, bit će valjda još prilika, možda već na Tandari Mandari u septembru.

Sve je moguće!

Meni je tih nekoliko sati subotnjeg popodneva na festivalu proletelo baš brzo.

Možda i zato, što je to bio prvi festival na kome su mi strip-crtači nacrtali neke crteže. To su uradili Perović, Ukropina i Pontreli. Gledajući ih dok crtaju (a neki su se baš potrudili), prošlo je neko vreme, koje uz ono malo čekanja da se dođe na red, nije baš ukupno malo. Ali je fino utrošeno.

Pored toga, odslušah par tribina, razgovarah sa raznim ljudima, gledao i malo kupovao stripove, popio kaficu i vreme prolete, uprkos vrućini. A bilo je hladovine tu.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.1 seconds. Snitz Forums 2000