Živ bio i ostario. Mislim da ćeš, u što god ušao u Hrvatskoj, svugdje zateć isto stanje. Nije pet do ponoć nego ponoć i pet za nas, sve lagano ode u k lančanom reakcijom.
Strip je super jer stabala za sječu uvijek ima, pa ima i papira i olovke. Ostale tehnike i platna su premija, po želji :D
I smiješno mi je to "A, niš.", podsjeća me na Štamparov skeč kako muški prepričavaju događanja - a niš.
I kad misliš da ne može šuplje i gluplje, pomoć sa istoka stiže!
Prevod donjeg videa:
"Za svaku zemlju se vodi borba :) tako i za Majku Hrvatsku!"
U Maksimiru sam upoznao jednog strip autora koji mi je predložio da naselim Zagorje sa indijcima. Objašnjava kako je Zagreb već dugo okupiran woke ideologijom i strip avangardom. Poklonio mi je strip Skice iz indije. Kad hrvatska postane indijska kolonija preporučio mi se kao savjetnik za strip i anim. film. Govorim mu da hrvatska nije ničija kolonija, već New Bharat - Nova Indija. Nova Zemlja.
Objasnio sam mu kako je hrvatska već dugo materijalistički orijentirana te da zbog toga narod izumire. Stvari se ne mijenjaju preko noći, ali obećavam da će Indijci pomoći hrvatima da dođu k sebi.
Tko ne vidi da je kaubojima odzvonilo, tko mu kriv. Početak je ovo novog poglavlja hrvatske države. Kauboji su vam došli kao osvajači, indijci kao sluge!