Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6361 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 14/06/2025 : 17:45:19
|
Čitljiv strip, posebno prvi dio gdje dedica sa djetetom u rukama ljudima u kafiću prepričava kako je dospio tamo. Kasnije radnja ode u nekom drugom smjeru ali na kraju se priča ipak zaokruži na jedan zadovoljavajući način. Majka s obzirom da je okruzena ne-Francuzima i da im pomaze , ipak dosta hladno/ostro reagira na mogucnost da joj muslimanka bude snaha a i prema muzu je potpuno indiferentna. A sin totalni šmokljan, što po izgledu što po ponašanju.
Crtež je dosta dobar, tečan, ali su boje blijede skroz. |
Bond.James Bond. |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7119 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 28/06/2025 : 18:50:15
|
Prvo da kažem da sam strip čitao dvaput u tjedan dana kako bi se sve kockice posložile, tako da definitivno treba pažljivo čitati, autor se baš potrudio stvari zapetljati.
Za mene je ovo iznadprosječno kvalitetan strip iako mi je završnica malo pokvarila dojam ili, ako to grubo zvuči, ispod je kvalitete prva dva dijela. Nije to loše, dobili smo sve od A do Ž zaokruženo, ali nešto razmišljam da to zaokruživanje i nije bilo toliko potrebno, sasvim bi bilo u redu i da se sve završilo na 157. stranici, kako je vjerojatno i autor prvotno zamislio (pošto je treći dio objavljen znatno kasnije).
Autor bez sumnje teži senzacionalizmu i drobi li, drobi, ali drži nas zainteresiranim i to je ono što tražim od stripa. Uz to, svidjelo mi se kako je na kraju sve završilo na način da nikoga (iz obitelji Letignal) ne možemo do kraja podržati ili osuditi. Svatko je donekle u pravu. Crtež mi se ispočetka i nije svidio, ali navikne čovjek na sve.
P: 7, S: 8, C: 7, N: 7 iliti 7.5/10 |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 28/06/2025 18:50:50 |
 |
|