Au ala sam se tu razocarao. A fali nam drugi plej, mozda i prvi a da Karlik bude drugi. Videcemo kako ce se odmotavati prelazni rok. Kontam da ce uskoro prodaja sezonskih a do tada moraju da nam bace na sto sta kupujemo.
Da nije bilo sasvim dobrog golmana, bilo bi ovde svašta. Koliko ja vidim, nije problem u igračima (a ima dosta dece, što me raduje), koliko u treneru. Pustiti kod gola onako samog napadača je kriminalno. No dobro, ne želim da vam stajem na muku.
Ja sam gledao na segmente. Nisam u zemlji pa nisam imao vremena. Ali ja nisam nezadovoljan. Imamo jeftiniji tim od TEC-a i Vojvodine i trenera bez ikakvog iskustva u vodjenju normalnog kluba. Sad u revansu da vidimo za sta smo. Jedva cekam JNA iskreno.
Moram uzeti sezonske za mene i sina za JNA ove godine. Ako sada ne pomognemo i ne budemo isli na stadion treba da nas gaze. Svi smo jaki na mrezama i serendamo ali niko ne ide na ruinu od stadiona da podrzi kada stvarno to treba. Kukali smo 2 decenije kako bismo mlade iz nase skole pa da nas ne interesuje rezultat, sad cemo videti koliko njih je bilo jako samo na recima.
Inace, gledam euforiju oko sezonskih i generalno danasnje utakmice. Izgleda da se vraca zivot na JNA. Ja uzeo za sebe i sina sezonske za zapad. A nadam se da cu u nedelju i za Pancevo da gledam utakmicu.