Ne znam zašto ovog Fantellija uopće drže u Bonelliju. Čovjek je već napisao jedan kolorac pun rupa u priči i besmislica (broj 17 Gospodar groblja, ako se ne varam) i sad je napisao još jedan na skroz istu temu. Daj Bože da ovaj bude bar nijansu bolji. Sami zombiji u tom Zagor Koloru u zadnje vrijeme, ko da nitko drugi ne živi na Divljem zapadu osim zombija
Svojevremeno sam uspio razmjenit par mailova s Burom i kritiku o prepričavanju i preobilnom objašnjavanju je glatko izbjegao, pravio se da ta pojava ne opostoji.
vidim od nedavno oznaku "bimestrale"- ovo ide dvomjesečno?! po ritmu zadnja 3 (ITA) broja čini mi se da nije tako
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Pardon.... Pomiješao sam s Velikim Bonelli pričama, u redu je
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •