Author |
Topic  |
1Euro
Advanced Member

12608 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
naker
Advanced Member

5518 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 13/06/2025 : 19:13:56
|
Kakvo je uživanje sastavljati Lego Space setove... Blacktron Moraću na nekoj akciji uhvatiti novi Renegade.

Blacktron Cruiser (40580) |
 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1601 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 19/06/2025 : 18:18:48
|
Napokon sam dosao i do Hogwarts Main Towera. I stvarno sam odusevljen. Set je ogroman(visinom skoro kao Barad-Dur) i odlicno se spaja sa najnovijim izdanjem Great hall-a + Boat house. Ova nova izdanja setova kojima se planira pokriti cijeli Hogwarts su definitivno najdetaljnija i filmu najvjerodostojnija do sada. Jedini problem je sto ce kranji rezultat zbog velicine bit veoma tesko igdje smjestit

|
“All we have to decide is what to do with the time that is given us.” |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
naker
Advanced Member

5518 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 16/07/2025 : 16:44:51
|
Konačno našao vremena da sastavim Galaxy Explorer (10497) koji sam pazario pre par godina. Rimejk starog kultnog GE, set rađen u istim bojama koje su bile dostupne nekada, urađen omaž starom setu, ali veća, unapređena i pobošljana verzija. Ima i par novina (ubačen mali robot koji nije bio u originalnom setu, može da se spusti rampa i spejs rover izleti iz letelice). Veoma zabavno i zanimljivo za slaganje, na momente podseća na Technic setove i ima zar zanimljivih inženjerskih rešenja. Veliki sam fan Lego Space linije proizovda i ovaj omaž starom dobrom Galaxy Exploreru je idealan za mene. Pošto je set originalan Lego dizajn cena nije naduvana i za ono što se dobije ovaj set je cenovno veoma povoljan. Samo reči hvale za ovo, top set 
 |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12608 Posts
Posted - 16/07/2025 : 22:02:24
|
prije par dana sastavio Vending machine i onaj GWP Jane Austin. Na spisku su mi još Italijanska Rivijera (podsječa me na slovenski grad uz more koji se zove Piran), Black Pearl, Snoopy,....nešto se priča o Pokemonima (ne znam kako če izgledati, možda mi bude zanimljivo, nisam još vidio slike), zanimljiv mi je i Star Trek ali šteta što nisu krenuli sa onom prvom generacijom Kapitan kirk, Spock itd,... tako da se nisam još odlučio da li ču uzeti ovo....nadam se da če pokrenuti i Castle i Pirate liniju....ono od 20 pa do 500 eura setove a ne samo tu i tamo nešto. Za pirate sa Kariba se priča da čemo dobiti barem još dva seta (nadam se da neče biti samo brodovi....) |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12608 Posts
|
Topic  |
|