forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: ORKA SP 58 Gurman samotnjak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author  Topic Next Topic  

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/07/2025 : 11:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote

Bavi se trgovinom, ali nikamo mu se ne žuri. Voli žene, ali radije živi sam. Gastronom je, ali više od svega cijeni jednostavnu kuhinju u radničkim četvrtima... On je gurman samotnjak. Već prema tomu kamo ga nanesu putovanja i želje, od svakog obroka napravi jedinstveno iskustvo koje u njemu oživljava zapretene uspomene, rađa nove misli i potiče kratkotrajne susrete. Nova poslastica za sve ljubitelje Jira Taniguchija!

Orka Specijal 58 • Gurman samotnjak • 328 stranica • C/B • 170 x 240 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Masayuki Kusumi • Crtež Jiro Taniguchi • Prijevod Petra Matić • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 17.7.2025. • Cijena 25 Euro

https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/orka-specijal-58-gurman-samotnjak/1089/

Trouble will find me

going going
Advanced Member

Serbia
12208 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/07/2025 : 00:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Zvuci dobro!
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2407 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 18/07/2025 : 08:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Znači zvuči kao totalni treš

Zvuči kao nešto što je nastalo u doba kad su Jaime Oliver i Antoni Bourden harali pa je urednik u Dnevniku pozvao Jirota u ured i reka: slušaj, Tamaguči, sad su u trendu ovi kuhari boemi, tu se vrte pare, daj mi za idući broj složi strip u tom stilu i nema na godišnji dok ne bude gotovo!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 18/07/2025 : 09:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Naručeno!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2786 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 18/07/2025 : 09:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pcoro

Zvuči kao nešto što je nastalo u doba kad su Jaime Oliver i Antoni Bourden harali pa je urednik u Dnevniku pozvao Jirota u ured i reka: slušaj, Tamaguči, sad su u trendu ovi kuhari boemi, tu se vrte pare, daj mi za idući broj složi strip u tom stilu i nema na godišnji dok ne bude gotovo!

Tamaguci kazes.. :)
Da je Taniguci slab na hranu znamo iz Slatkih godina.. nadam se da je ovo barem prilicno blizu po kvalitetu

Francuski Bogovi Grafizma
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/07/2025 : 11:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Slatke godine mi je super bio strip, valjda je i ovo na sličnoj razini. Svakako se uzima.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7607 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 18/07/2025 : 12:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ovo imam na japanskom! Nisam čitao.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000