Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27639 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 29/07/2025 : 21:39:29
|
SciFier je ok. Lipo pakiraju. Poštarinu od 12 eura isplatiš ako naručiš 100 eura stripova a to večini nas je pičkin dim.Uvik se ima šta kupit. Nekad znaju razbit narudžbu na dva dijela.
|
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6448 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 31/07/2025 : 07:59:23
|
Nisam znao za taj dio tj nisam skužio to sa 125€ granicom, naručio sam preko, ali dobro, nije da bi ikako mogao izbjeć poštarinu. Ma vidim da je ekipa pisala da im nije došlo i po mj dana, dakle tu su kao BD, ali ako dobro pakiraju, onda su def bolji. BD je očajno pakirao.
EDIT: Hmm, stoji mi već 8 dana na Awaiting Fulfillment i ne mrda, poslao im poruku, ni zuc ni muc. Sve mi se čini da sam gubio vrijeme i da ću i ja na kraju tražiti refund kao fler koji je opisao slično iskustvo... Moram priznati da su jako čudni ako tako posluju. Prodaju ti i onda ne mrdaju nego čekaju da otkažeš narudžbu jer im nešto ne paše...pa reci mi odmah da mi ne želiš prodat i bok, idem dalje. Ajde morao sam probati, pričekam još do kraja tjedna, a onda tražim refund i idem probati sa Libristom. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 06/08/2025 07:07:30 |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2078 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 06/08/2025 : 13:24:23
|
To je i mene najviše naživciralo, izostanak doslovno bilo kakve komunikacije - a povrat je bio u roku odmah, što je očito značilo da poruke na neki način prate. Također nikakvog odgovora nije bilo, tipa "Your order is now cancelled" ili bilo što drugo.
Nisam kasnije spomenuo: najbizarnije od svega, otprilike mjesec dana nakon povrata stiže nekakav paket. Otvaram misleći da je neka druga narudžba, kad ono - Scifier, i unutra 2 od 4 naručena stripa (a datum slanja nakon što je povrat izvršen). Ostalo je na tome, nisam im se uopće javljao jer su me prije izignorirali, a ni moralni aspekt me nije nešto pretjerano opterećivao obzirom na cifru od 15ak € za ovo što je stiglo.
Sve u svemu, jako čudno iskustvo, i nisam poslije pokušavao s novim narudžbama. Iako me i dalje zatrpavaju s obavijestima o akcijama itd., a newsletter sam uslijed frustracije odjavio  |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
Topic  |
|
|
|