forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Kolekcija filmova & serija (VHS, DVD, USB...)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 25

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14540 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/07/2025 : 15:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

Baš sam od početka godišnjeg (toliko o odmoru učitelja cijelo ljeto) u uređivanju potkrovlja i radim police u podu (tata ludi zbog izvedivosti). Isto moja ideja da pod krov gdje ionako zbog visine ne postoji mogućnost kretanja stavim prozirnu podogu i u padu napravim mjesta za stripove!

Radovi su u tijeku...

Ti stvarno pomičeš granice, i doslovno i idejno ;) Pohvale na trudu i viziji, i to još sve usred ljeta, vjerujem da negdje jedva čekaš da vidiš finalni rezultat, a ako ti se bude dalo kad dovršiš sve, slikaj barem jedan dio i stavi ovdje :)

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14540 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/07/2025 : 20:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Polako, ali sigurno, i europska kinematografija počinje zauzimati moje police
Trilogija Plavo, Bijelo, Crveno mi je došla kao kulturno prosvjetljenje na VHS-u, a Torrente 1 i 2 su mi instantno digli kolekciju na španjolski nivo.

Posebno se veselim drugom dijelu trilogije "Tri boje" jer je tamo Julie Delpy, a znamo da u većini filmova ona teško dugo ostaje u odjeći

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14540 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 31/07/2025 : 15:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Nastavno na ovo gore..

Došao mi je i Torrente 3, ali na DVD-u, zapravo to je negdje vrijeme kad je VHS pomalo odlazio u povijest, tako da nisam siguran za ovaj nastavak je li uopće ikad izašao u VHS-u, četvorka je izašla 2011. tako da ona sigurno nije. Baš je nedavno (početkom ljeta) bio Torrente na nekim od naših programa.

Go to Top of Page
Page: of 25  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000