Author |
Topic  |
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14540 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 30/07/2025 : 15:11:32
|
quote: Originally posted by BeaGea
Baš sam od početka godišnjeg (toliko o odmoru učitelja cijelo ljeto) u uređivanju potkrovlja i radim police u podu (tata ludi zbog izvedivosti). Isto moja ideja da pod krov gdje ionako zbog visine ne postoji mogućnost kretanja stavim prozirnu podogu i u padu napravim mjesta za stripove!
Radovi su u tijeku...
Ti stvarno pomičeš granice, i doslovno i idejno ;) Pohvale na trudu i viziji, i to još sve usred ljeta, vjerujem da negdje jedva čekaš da vidiš finalni rezultat, a ako ti se bude dalo kad dovršiš sve, slikaj barem jedan dio i stavi ovdje :) |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14540 Posts
Posted - 30/07/2025 : 20:34:08
|
Polako, ali sigurno, i europska kinematografija počinje zauzimati moje police Trilogija Plavo, Bijelo, Crveno mi je došla kao kulturno prosvjetljenje na VHS-u, a Torrente 1 i 2 su mi instantno digli kolekciju na španjolski nivo.
Posebno se veselim drugom dijelu trilogije "Tri boje" jer je tamo Julie Delpy, a znamo da u većini filmova ona teško dugo ostaje u odjeći 

|
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14540 Posts
Posted - 31/07/2025 : 15:40:45
|
Nastavno na ovo gore..
Došao mi je i Torrente 3, ali na DVD-u, zapravo to je negdje vrijeme kad je VHS pomalo odlazio u povijest, tako da nisam siguran za ovaj nastavak je li uopće ikad izašao u VHS-u, četvorka je izašla 2011. tako da ona sigurno nije. Baš je nedavno (početkom ljeta) bio Torrente na nekim od naših programa.
 |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|