forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dragonero 12 - Prijetnja iz dubine
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Strip-Agent
Junior Member

317 Posts

Member since 27/10/2016

Posted - 06/08/2025 : 15:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Strip-Agent a Private Message  Reply with Quote
Podzemno zlo!

Scenarij: Enoch
Crtež: Cucina

broj u Italiji: 12.

Već dostupno na shop.strip-agent.hr

Uskoro i na ostalim prodajnim mjestima!

MF Doom
New Member

254 Posts

Member since 23/04/2024

Posted - 06/08/2025 : 18:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send MF Doom a Private Message  Reply with Quote
Procitao sam ovih prvih 11 brojeva i pitanje za one koji su citali više ovog serijala, jel postane bolje ili je manje više nivo kao i ovih prvih 11 brojeva?
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1869 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 06/08/2025 : 19:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MF Doom

Procitao sam ovih prvih 11 brojeva i pitanje za one koji su citali više ovog serijala, jel postane bolje ili je manje više nivo kao i ovih prvih 11 brojeva?

Postaje sve bolje i onda će dosta dugo održavati taj nivo kvalitete.
Brojevi 15-16 je neki prvi "peak", ali ni iduća dvodjelna epizoda nije puno lošija od te.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19548 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/08/2025 : 20:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Naslovnica primamljiva..
Meni Dragonero nit smrdi nit miriše..
Veseli me da su ga čitatelji prihvatili..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5153 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 06/08/2025 : 21:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Nije ni meni lega , odavno sam odusta .
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1692 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 07/08/2025 : 06:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
Totalno me ne cudi da se vama dvojici ne svidja. Em je to moderno isprican Bonelli, em je fenomenalno nacrtan a ne kao SGS crtez za predskolsku djecu
Go to Top of Page

Chizo8
Starting Member

6 Posts

Member since 17/09/2024

Posted - 07/08/2025 : 09:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Chizo8 a Private Message  Reply with Quote
Dragonero Dobarnero
samo naprijed!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5153 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 08/08/2025 : 00:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fandango

Totalno me ne cudi da se vama dvojici ne svidja. Em je to moderno isprican Bonelli, em je fenomenalno nacrtan a ne kao SGS crtez za predskolsku djecu

Nas dvojica idemo još u osnovnu pa nam paše SGS crtež ,forumski smo pomladak i među najmlađima na forumu
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19548 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/08/2025 : 07:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Opet laprdas budalastine...
Dragonero ima dobar crtez ali ako netko nije fan tog žanra.. normalno da se mu ne sviđa... ali mi esse gessovci bar ne vredamo druge..to da ti se ne svida stara šola ne znači da si odrastao.. samo hočeš bit velik... malecki moj... na mozgu i kulturi..
Usput.. kazu da je i Blek kolor broj 1 na kioscima razturio.. poslje onog Golkonde... Fandagori ste u veliko manjini.. izgleda..

Edited by - teller on 08/08/2025 07:54:04
Go to Top of Page

marcho
New Member

Croatia
272 Posts

Member since 23/04/2008

Posted - 08/08/2025 : 12:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send marcho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sarghan

quote:
Originally posted by MF Doom

Postaje sve bolje i onda će dosta dugo održavati taj nivo kvalitete.
Brojevi 15-16 je neki prvi "peak", ali ni iduća dvodjelna epizoda nije puno lošija od te.

Ja pročitao čitav prvi ciklus. Više menje to je to, bez većih oscilacija u kvaliteti.
Radovi nekih crtaća su među najboljima u Bonneliju.
I ja sam ljubitelj fantazija ali ovo mi nije nešto sjelo. Previše već viđenih elemenata pomiješanih tako da ispadne kao nešto orginalno.
Ok za pročitati, što je sasvim dovoljno...
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1692 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 08/08/2025 : 13:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Opet laprdas budalastine...
Dragonero ima dobar crtez ali ako netko nije fan tog žanra.. normalno da se mu ne sviđa... ali mi esse gessovci bar ne vredamo druge..to da ti se ne svida stara šola ne znači da si odrastao.. samo hočeš bit velik... malecki moj... na mozgu i kulturi..
Usput.. kazu da je i Blek kolor broj 1 na kioscima razturio.. poslje onog Golkonde... Fandagori ste u veliko manjini.. izgleda..

Kako ne vrijedjas druge, evo mene cijelo vrijeme vrijedjas, Fibre i Orke vrijedjas non-stop, a i cijeli ovaj post ti je jedna velika uvreda. Odrastao si ti malo morgen
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19548 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/08/2025 : 20:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Neki su i kod zdravih oči slepi...
Ja ti toplo preporucujem Optiku Van Gogh.. majstori su znata a i izdaju Malog Rendžera koji je tebi osobito drag... pa kad dobijes cvikere nove sa dioptrijom 3.0
mozda vidiš da esse gesse krasi čist i perfektan crtez..
Ne odbacuj dobronamerne savjete..
Ja ti zelim samo dobro..

Edited by - teller on 08/08/2025 20:46:34
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7979 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 08/08/2025 : 22:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
Bonelli je odavno"klise"s tim sto to ne vazi za glavne zvezde tipa Tex Willer,Dylan Dog i Zagor...Navika citati jedno te isto,tj zavisnost..Dragonero nije los ali nije ni nesto nvidjeno...Ali ok..21 vek nije Mister No,Ken ili M.misterija..

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1692 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 09/08/2025 : 07:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ti toplo preporucujem Optiku Van Gogh.. majstori su znata a i izdaju Malog Rendžera koji je tebi osobito drag... pa kad dobijes cvikere nove sa dioptrijom 3.0
Ja ti zelim samo dobro..

Kazes da ne vrijedjas, a onda uvrijedis pa sad opet vrijedjas. Nije ni cudo da ti s takvim stavom klinci radije citaju mange. Mozda i njima treba okulist. Bleka, Malog Rendzera i vecinu Zagora je pregazilo vrijeme vec odavno, i to sto ih ekipa masovno i dalje kupuje u 500 varijanti je za smijat od gluposti i plakat od muke. Bas zbog tskvog ponasanja onda nista drugo maltene ni ne ide. Ali dobro, odavno se ustvrdilo da tko cita Zagora i Bleka, zapravo ne cita stripove.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19548 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/08/2025 : 07:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja ti zelim samo dobro..

Kazes da ne vrijedjas, a onda uvrijedis pa sad opet vrijedjas. Nije ni cudo da ti s takvim stavom klinci radije citaju mange. Mozda i njima treba okulist. Bleka, Malog Rendzera i vecinu Zagora je pregazilo vrijeme vec odavno, i to sto ih ekipa masovno i dalje kupuje u 500 varijanti je za smijat od gluposti i plakat od muke. Bas zbog tskvog ponasanja onda nista drugo maltene ni ne ide. Ali dobro, odavno se ustvrdilo da tko cita Zagora i Bleka, zapravo ne cita stripove.

Koji si ti cadak.. majko mila
Mange su tek ruglo od stripa..ne vidim da klinci bas luduju za mangama..hčerka mi jih cita i nek.. a sin mi cita Zagora i Texa... samo se ti drž tih Azijca i pusti nas da uzivamo u nestripovima...koji pa*pak..

Edited by - teller on 09/08/2025 07:27:02
Go to Top of Page

gogs.321
Junior Member

Croatia
419 Posts

Member since 13/02/2011

Posted - 09/08/2025 : 08:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send gogs.321 a Private Message  Reply with Quote
Na kioscima.
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1692 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 09/08/2025 : 14:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja ti zelim samo dobro..

Mange su tek ruglo od stripa..ne vidim da klinci bas luduju za mangama..hčerka mi jih cita i nek.. a sin mi cita Zagora i Texa... samo se ti drž tih Azijca i pusti nas da uzivamo u nestripovima...koji pa*pak..

Vrijedjas li tako i svoju djecu kao sto vrijedjas po forumu? Najjadnije sto najprije kazes da ti ne vrijedjas one koji citaju drugacije, i onda krenes vrijedjati bez prestanka. Dno dna. To su te valjda Blek i Zagor naucili.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19548 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/08/2025 : 21:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja ti zelim samo dobro..

Vrijedjas li tako i svoju djecu kao sto vrijedjas po forumu? Najjadnije sto najprije kazes da ti ne vrijedjas one koji citaju drugacije, i onda krenes vrijedjati bez prestanka. Dno dna. To su te valjda Blek i Zagor naucili.

Deca su mi fala bogu normalna...
Vrijeđam samo prepotentne tipove koji su kao prerasli Zagora.. i vidi mentalnog nepredka prešli na mangice/tangice...
Kod Bonellija traze kvantnu fiziku a čitaju mangu gdje kosooki glavni junak hoda..hoda..hoda..vidi ticicu..i opet hoda.. sede na klupicu i pojede sendvič sa tunom.. i opet hoda.. hoda..nahrani golube i razgovarat sa njima dok.. hoda...
Izem ti takve stripove.. mi smo odrasli normalni... čitajuci normalne stripove..
Dečko ajde ohladi..

Edited by - teller on 09/08/2025 21:06:47
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1692 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 10/08/2025 : 07:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
Nemam pojma sto si sad napisao, ali ce valjda okulisti znati, ili mozda neki drugi doktori. Sad ipak priznajes da vrijedjas. Pa dobro. Od policajca se nista drugo nije moglo ni ocekivat. Em blekovac, em kitoljubac, em policajac. I jos si djecu vrijedjas. Jadno.

Edited by - fandango on 10/08/2025 07:06:13
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000