forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 389

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/08/2025 : 13:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam prvo poluvreme. Užas i katastrofa, odavno nisam gledao tako lošu utakmicu. Kukavički i bez ikakve igre, tipično za trenutnog "trenera".

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/08/2025 : 13:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nešto pozitivno:

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/cherif-ndiaye-crvena-zvezda-al-jazira/

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/08/2025 : 13:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Prodali su mlade i perspektivne igrače, imamo dva napadača koji se sapliću o loptu, nikoga nisu doveli ko bi mogao da napravi igru i razliku. Skauting nula.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17659 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 13/08/2025 : 14:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Nešto pozitivno:

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/cherif-ndiaye-crvena-zvezda-al-jazira/

To je daleko od pozitivnog. Ko će igrati umjesto njega? Arnautović koji ne može da hoda? Katai? Duarte?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/08/2025 : 15:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pozitivno je to što ide, negativno je što uopšte nije trebalo da dolazi. Ali eto, neko će staviti par miliona u džep.

Ko će da igra? Pa na to sam i mislio kad sam napisao da je skauting nepostojeći. Držimo i dovodimo nespremne igrače, prodajemo decu i živimo od danas do sutra, nadajući se barem jednoj pobedi i dva nerešena u LŠ.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5596 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/08/2025 : 15:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Veliki korak u nazad od prve utakmice...bezidejna igra bez glave i repa. Jos mora da se "kopa", ekipa neuigrana,Milosavlhevica izgurati na mestu stopera.
I da, Pafos mora pasti
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17659 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 13/08/2025 : 15:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pozitivno je to što ide, negativno je što uopšte nije trebalo da dolazi. Ali eto, neko će staviti par miliona u džep.

Ko će da igra? Pa na to sam i mislio kad sam napisao da je skauting nepostojeći. Držimo i dovodimo nespremne igrače, prodajemo decu i živimo od danas do sutra, nadajući se barem jednoj pobedi i dva nerešena u LŠ.

Nije tako. Zvezda ne može dovesti boljeg centarfora. Idealan je za ovakvu koncepciju. Marin je solidan šo se tiče tog skautinga, nije nepostojeći kao što prije njega bio, ali neće mnogi igrači da dođu u Srbiju.

Problem jeste što je politika kluba takva da se prodaju mladi igrači čim zaigraju, to ne valja.

Međutim, problem vidim na sasvim drugoj strani - Terzićevoj ideji da stvori dom staraca, to sam već rekao.

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Veliki korak u nazad od prve utakmice...bezidejna igra bez glave i repa. Jos mora da se "kopa", ekipa neuigrana,Milosavlhevica izgurati na mestu stopera.
I da, Pafos mora pasti

Čim je najavljeno da dolazi taj štoper Tebo, to znači da će Milosavljević biti prodat.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/08/2025 : 18:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/zvezda-ucena-stoper-pojacanje/?comments

"Učena će tokom dana ili u četrvatk potpisati višegodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i biti licenciran za utakmice plej-ofa za Ligu šampiona protiv Pafosa."

Čovek će sutra da potpiše ugovor i sledeće nedelje da igra plej of za LŠ. Komedija. A što je najgore, nije prvi put. Toliko o planiranju.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17659 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 13/08/2025 : 20:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ma nema teorije da će igrati. Ne bi igrao ni Franko Barezi iz najboljih dana.
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
414 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 13/08/2025 : 20:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
Ovaj antifudbal koji Zvezda igra je logična posledica sastava u kome nema ni jednog kreativnog igrača. Ovi što nešto i znaju ili su povređeni, ili su nespremni, ili su se napili prethodnu noć. Katai je predstavljen kao nikad spremniji, uguran i u reprezentaciju, a opet dobija epizode kraće od pola sata. Arnautović dolazi iz kluba koji je igrao u finalu lige šampiona i nije spreman ni za ove egzotične protivnike u sezoni kupanja.
Limitirani Olajinka, Milson kojima se uspešno pridružuje i ovaj Barbika da igraju protiv deset ukopanih bandera, verovatno bi zapeli za jednu.
Sada će na mišiće proći Kiprane, rasprodati sve što zna da obuje kopačke, zadržati dom penzionera i one koje niko neće i biti kanta za napucavanje u ligi šampiona.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17659 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 13/08/2025 : 20:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
A vidi, evo Poljaci kukaju što nemaju Zvezdu. Imaju sjajnu infrastrukturu, pune stadione, izjednačenu i zanimljivu ligu, ali kukaju što je Zvezda zaradila prošle godine više nego svi poljski klubovi zajedno, igrali su četvrtfinale Lige konferencije... Kao nemaju klub koji bi svake godine mogao da igra LŠ.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/08/2025 : 20:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Pa što bi ga onda licencirali za plej of?

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5596 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/08/2025 : 21:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17659 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 14/08/2025 : 09:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa što bi ga onda licencirali za plej of?

Imaju jedno mjesto slobodno
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/08/2025 : 10:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pa logično. I ja svašta pitam. 😂

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41148 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/08/2025 : 00:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

A vidi, evo Poljaci kukaju što nemaju Zvezdu.

Jbt, ćaci na kub! Ja se stvarno i dalje cudim da postoje ovakvi mozgovi!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5596 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 15/08/2025 : 12:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

A vidi, evo Poljaci kukaju što nemaju Zvezdu.

Jbt, ćaci na kub! Ja se stvarno i dalje cudim da postoje ovakvi mozgovi!

Nije to Del rekao,to su napisali Poljski novinari...naravno mislilo se na sportski deo
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5596 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 15/08/2025 : 12:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Izgleda potpisao stoper
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17659 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 15/08/2025 : 12:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Meni stvarno nije jasno šta sawitch traži u ovoj temi i šta komentariše. Zaista mi nije jasno da postoje takvi ljudi koji toliko mrze Zvezdu.

https://www.b92.net/sport/fudbal/evrokupovi/154528/nismo-srbija-i-nikada-necemo-biti/vest

Govorio sam o ovom tekstu, a šta je on mislio... To niko ne zna.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5596 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 15/08/2025 : 14:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni stvarno nije jasno šta sawitch traži u ovoj temi i šta komentariše. Zaista mi nije jasno da postoje takvi ljudi koji toliko mrze Zvezdu.

https://www.b92.net/sport/fudbal/evrokupovi/154528/nismo-srbija-i-nikada-necemo-biti/vest

Govorio sam o ovom tekstu, a šta je on mislio... To niko ne zna.

Pusti Sawitca on je ostrascen i jos je grobar
Samo Zvezda
Go to Top of Page
Page: of 389 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000