forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Obavijest za jednu moju aukciju
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author  Topic Next Topic  

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1332 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 17/09/2025 : 23:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Molim cijenjene kolege s aukcija i foruma da jednu moju aukciju: Lovac u žitu - J. D. Salinger ne bidaju da mi ne bi dale bez veze negativni bod jer su ovim putem obaviješteni:
https://www.stripovi.com/aukcije/lovac-u-zitu-j-d-salinger/22349015/

Naime radi se da sam nakon mjeseci pokušaja prodaje te knjige uspio prodati drugim kanalom. Nažalost tu aukciju više ne mogu obrisati jer su prošla 24 sata od reaktivacije.
A inače ta knjiga i aukcija je mjesecima bila dostupna i produžavama na scom i nije bilo zainteresiranih. A i to su smiješne cifre do 10 eura za koje se ni ne bida mjesecima ni na scomu ni na drugim platformama. Nažalost, ako se pojavi prilika na nekoj drugoj platformi da ima kupca, nemam luksuz to odbiti.

Tako mi je nedavno jedan kolega s aukcija dao negativan bod za 5 eura vrijednosti stripa premda sam ga obavijesti porukom odmah nakon isteka aukcije.
Ja recimo to nikad ne bih napravio i ima jedna moja aukcija koja je prodana, a kupac mi se nije javio. Al opet, nisam mu dao negativan bod jer nije potrebno.

Edited by - petarStripovi10 on 17/09/2025 23:51:15

ZoranC
Senior Member

Germany
1944 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 18/09/2025 : 07:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Prije par dana sam na Njuškalu prelistavao rubriku stripovi i primijetio da neki forumaši sa s.com-a pod čak istim korisničkim imenom nude isti strip na obje platforme i baš se upitam što bi bilo kad bi bili bidani i tamo i amo.
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.03 seconds. Snitz Forums 2000