Author |
Topic  |
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14738 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 14/09/2025 : 18:17:02
|
quote: Originally posted by don_draper
Kakav divine intervention u vidu ovog trenutka ludosti Hannibala. Plus, bezveze crveni za Burnley. Sve skupa, nitko u ovom prvenstvu zasada ne odaje dojam uvjerljivosti.
Jasno, tek je pocetak sezone i malo im treba da se zahuktaju 😉 A da, mozda mu nije trebao dat drugi zuti (malo pogledat kroz prste), ali onaj prvi start je bas ispao dosta opasan, kad sam vidio u usporenoj, pomislio odmah da je za Mac Allistera sezona gotova. Ali, zilav je on.
Edit: sudjenje je generalno bilo dobro, dobra odluka Olivera i da Kerkezu da zuti kod onog simuliranja, bas je vidio iste sekunde i odmah reagirao. |
Never leave it in the hands of the judges
|
Edited by - ReemCP on 14/09/2025 18:51:50 |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33732 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 17/09/2025 : 19:32:31
|
Alisson
Frimpong Konate Van Dijk Robertson
Gravenberch Wirtz Szoboszlai
Salah Isak Gakpo
Jedan od spektakla večeri, sve je moguće, Isak debitira, Slot slavi rođendan... |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
Edited by - tex2 on 17/09/2025 20:35:14 |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33732 Posts
Posted - 17/09/2025 : 23:02:31
|
Što reći, opet! Nevjerojatno! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14738 Posts
Posted - 17/09/2025 : 23:06:14
|
Pomislio sam da na kraju gledamo istu utakmicu kao jucer od Benfice, ali dobro na kraju, rekli bi - standard ove nove sezone 😎 |
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15153 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 17/09/2025 : 23:07:51
|
Ja ne znam tko je pomislio da će zabiti unutar 90 minuta. Da sam mogao, stavio bi trećinu svega što imam da će zabiti gol u sudačkoj nadoknadi. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15153 Posts
|
don_draper
Advanced Member

4717 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 18/09/2025 : 00:03:12
|
Svaka cast Liverpoolu, ali ovaj tjedan kralj sudacke nadoknade je Juve Ovo je realno trebala biti dobivena utakmica koju su skoro prosuli |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14738 Posts
Posted - 18/09/2025 : 12:00:25
|
Čitam i na drugom topicu da Liverpoolove pobjede kao "iritiraju" u tim sudačkim nadoknadama u zadnje vrijeme, ali po meni je to potpuno promašena kritika, smatram da te stvari što se događaju u posljednje vrijeme su jednostavno dokaz karaktera momčadi, ekipe koja vjeruje do zadnje sekunde dok sudac ne odsvira kraj. Jasno je da ne može to svatko, osim fizičke spreme treba imati i tu mentalnu snagu koju Liverpool ove sezone (barem u njenom početku) očito ima. Liverpool pokazuje da nije zadovoljan remijem dok god postoji i minimalna šansa za pobjedu i tu čine razliku od ostalih, prosječnih momčadi jer jednostavno imaju tu sposobnost da izdrže pritisak i da pronađu rješenje u momentima kad mnogi već odustanu. Meni osobno ih je baš gušt za gledati. |
|
Edited by - ReemCP on 18/09/2025 12:01:01 |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33732 Posts
Posted - 18/09/2025 : 12:02:12
|
Slažem se Reem, nije da ne napadaju i pokušavaju, |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33732 Posts
Posted - 18/09/2025 : 12:14:20
|
Napad donosi trofeje, čak je i Szoboszlai igrao beka ove sezone, sam da imaju što više napadačkih opcija. Kluppa vrhunska, koliko opcija! Ima Liverpool i sreće kod kupovine i to na ključnom dijelu terena, mislim na Gravenbercha i Maca, koji oduševljavaju. Još kad Wirtz proigra. Problem može biti obrana, jdna ozljeda i nema adekvatnih zamjena. Jedini koji je malo pao u formi je Bradley, uđe u igru i odmah dobije žuti karton. Ima tu potencijala za još bolju igru! |
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14738 Posts
Posted - 18/09/2025 : 12:24:51
|
Kerkez mi jos djeluje pomalo nesigurno u ponekim trenucima, ali doci ce vjerojatno i njegovo vrijeme. Imao je Ath.Madrid i dosta srece sinoc, pogotovo kod onog drugog gola koji su dali (kako je od Maca lopta promijenila nenadano smjer i usla u mrezu) plus ono od Salaha i vratnice gdje se lopta odbija pod nekim skroz čudnim kutem i izlazi van, a vjerujem da smo je svi vec vidjeli u golu. |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33732 Posts
Posted - 18/09/2025 : 12:30:57
|
Kerkez je u obrani dobar, ali ni blizu ne ide naprijed kao u Bournemouthu. Samouvjeren je Liverpool, možda baš zato igraju malo sporije, kad ubrzaju malo bit će još opasniji. Slot slabo rotira momčad. Ma, sve je super zasad! |
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14738 Posts
Posted - 18/09/2025 : 12:51:01
|
Kad je politika kluba zdrava, kad imaju jasnu viziju i stabilnost, to se automatski prenosi na rezultat i atmosferu 😉 |
|
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7545 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 18/09/2025 : 13:20:10
|
quote: Originally posted by ReemCP
Čitam i na drugom topicu da Liverpoolove pobjede kao "iritiraju" u tim sudačkim nadoknadama u zadnje vrijeme, ali po meni je to potpuno promašena kritika, smatram da te stvari što se događaju u posljednje vrijeme su jednostavno dokaz karaktera momčadi, ekipe koja vjeruje do zadnje sekunde dok sudac ne odsvira kraj. Jasno je da ne može to svatko, osim fizičke spreme treba imati i tu mentalnu snagu koju Liverpool ove sezone (barem u njenom početku) očito ima. Liverpool pokazuje da nije zadovoljan remijem dok god postoji i minimalna šansa za pobjedu i tu čine razliku od ostalih, prosječnih momčadi jer jednostavno imaju tu sposobnost da izdrže pritisak i da pronađu rješenje u momentima kad mnogi već odustanu. Meni osobno ih je baš gušt za gledati.
Slažem se i ja kad gledamo logički, ali onako navijački, šta ćeš kad ne volim Liverpool još od Heysela, zato su mi ove njihove pobjede još iritantnije. :) |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4717 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 18/09/2025 : 13:28:22
|
Ne bih ja povezivao tako jednosmjerno te kasne golove s nekim novostvorenim pobjednickim mentalitetom. Protiv Arsenala je Szoboszlai zabio slobodnjak kakav nece zabiti iz narednih 20 pokusaja. Sad protiv Burnleyja tesko pomracenje uma obrambenog igraca i penal ni iz cega. Manje su uvjerljivi i primaju vise nego inace. Kako kazu fanovi "tek se trebaju uigrati" tako da ocito ima tu jos neke rezerve. Glavni problem Liverpoola je rotacija koja je na nekim pozicijama prilicno tanka. |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33732 Posts
Posted - 18/09/2025 : 14:39:11
|
Tanki su jedino na poziciji centralnog beka, vjerujem da Slot misli ako se netko ozljedi da Grabenberch može uskočiti ili Gomez. |
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15153 Posts
Posted - 18/09/2025 : 14:47:37
|
quote: Originally posted by ReemCP
Čitam i na drugom topicu da Liverpoolove pobjede kao "iritiraju" u tim sudačkim nadoknadama u zadnje vrijeme, ali po meni je to potpuno promašena kritika, smatram da te stvari što se događaju u posljednje vrijeme su jednostavno dokaz karaktera momčadi, ekipe koja vjeruje do zadnje sekunde dok sudac ne odsvira kraj. Jasno je da ne može to svatko, osim fizičke spreme treba imati i tu mentalnu snagu koju Liverpool ove sezone (barem u njenom početku) očito ima. Liverpool pokazuje da nije zadovoljan remijem dok god postoji i minimalna šansa za pobjedu i tu čine razliku od ostalih, prosječnih momčadi jer jednostavno imaju tu sposobnost da izdrže pritisak i da pronađu rješenje u momentima kad mnogi već odustanu. Meni osobno ih je baš gušt za gledati.
Stvar je u tome da su oni toliko jaki da je 80-20 ako je u 90 rezultat izjednacen, da ce na kraju dobiti utakmicu. Nitko to ne osporava, osporava se " ljigavost " nacina na koji dobijaju te utakmice.
PSG je sve suprotno od Liverpoola koji bi utakmice morao rijesavati minimalnom lakocom kao PSG.
Jednostavno Liverpool se pretvara u nekadasnji Juvenstus i Real Madrid. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41219 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 18/09/2025 : 15:12:54
|
Moze neko da mi objasni sta je Kerkez uradio pa ga je sutno Slot pre kraja poluvremena? |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
jogurt
Average Member

(6).jpg)
Serbia
682 Posts
Member since 23/01/2020 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41219 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 18/09/2025 : 15:22:36
|
Bez obzira sto mislim da je taj decko glupson a otac kreten da nije malo prestrogo kaznjen od strane trenera? |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
jogurt
Average Member

(6).jpg)
Serbia
682 Posts
Member since 23/01/2020 |
Posted - 18/09/2025 : 15:28:59
|
Nisam nesto gledao s velikom paznjom, ali generalno Kerkez nije bio nesto dobar; svakako je to bio 38-mi minut cini mi se pa je mogao da ga nariba malo na poluvremenu, tako da moze da se kaze da je pomalo prestrogo. Mozda se Slot uplasio potencijalnog crvenog katrona, mada se igralo sa Barnlijem koji ne napada previse tako da odluka svakako dodje malo cudnjikava.
A otac mu je stvarno kreten kakav se retko vidja :D |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33732 Posts
Posted - 18/09/2025 : 15:47:13
|
Bio je na rubu crvenog kartona, plus odgojna mjera, nema glume, Slot je upravo faca zbog takvih poteza, stvarno zasad samo plusevi za Slota! Kerkez je protiv Arsenala odigrao super obranu, ali uopće ne ide toliko naprijed koliko je to stalno išao u Bournemouthu. |
|
 |
|
Topic  |
|