forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Charlie Kirk
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 9

izivko
Advanced Member

Germany
13130 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 19/09/2025 : 19:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Više me brine hoće li smaknuti Zeleta.

Have mercy
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8251 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/09/2025 : 22:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ajmo ovako
zaista bi bilo opasno da netko kokne putina
ili trumpa
i to nije nešto čemu bi se veselio, nego upravo suprotno, nešto od čega bi me uhvatio strah, jer mislim da bi to proizvelo još veći kaos
ali da ga/ih odnese neki moždani ili srčani
za to bih nazdravio
bez grižnje savjesti
ko pravi zombi bez duše

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4179 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/09/2025 : 22:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
ne može opasnije od ovog kaj sad imamo, tak da....i sigurno ne bi bilo opasno, stvari bi se nakon takvih atenta malo smirile, pogotovo u SAD-u da koknu Trumpa. Šok terapija često dobre dojde!

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 19/09/2025 22:46:11
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4179 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/09/2025 : 22:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Ubojstvom Trumpa dobili instant mir na Bliskom Istoku. Ovi divljaju samo iz razloga kaj im SAD to dozvoljava.

Edited by - BeaGea on 19/09/2025 22:49:52
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1333 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 19/09/2025 : 22:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

ajmo ovako
zaista bi bilo opasno da netko kokne putina
ili trumpa
i to nije nešto čemu bi se veselio, nego upravo suprotno, nešto od čega bi me uhvatio strah, jer mislim da bi to proizvelo još veći kaos
ali da ga/ih odnese neki moždani ili srčani
za to bih nazdravio
bez grižnje savjesti
ko pravi zombi bez duše

Još par godina dajem za to. Po svim pokazateljima teren se za to već tamo priprema. A i skupila se za to kritična masa nezadovoljnika, zasada nedovoljna, ali za par godina ziher.
Uostalom i kada su se riješili Staljina nije im na vlast sjeo nitko gori. Represija nije prestala ali je u velikom djelu popustila jer su uvidjeli besmislenost toga modela. A i to je tada za njih bio veliki, veliki iskorak ...
A propos teme a raditi neke paralele oko Trumpa, Kirka i Putina sve to mene podsjeća na ono što je rekao Samuel Johnson još davne 1770 i neke: "Patriotizam je zadnje utočište hulja i lopova"

A propos, pročitah i negdje nedavna da se Trumpu pripisuje neka izreka: "There is no better family business than patriotism". Mislim i da je taj Kirk bio iste fele kao veliki tatica Donald. Evo, ženica udovica mu je upravo preuzela obiteljski biznis ....

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1333 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 19/09/2025 : 23:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

ne može opasnije od ovog kaj sad imamo, tak da....i sigurno ne bi bilo opasno, stvari bi se nakon takvih atenta malo smirile, pogotovo u SAD-u da koknu Trumpa. Šok terapija često dobre dojde!

Sa tim se čak i ne s humane strane ali zdravoseljački svakako mogu složiti. Kada su im onomad koknuli Kennedyja u Dallasu, nije došlo do nikakvog uspona ljevice u Americi, dapače...

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5207 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/09/2025 : 23:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Da je po vašim ludim eksperimentalnim željama i idejama SAD i Europa za 20 godina bila bi nešto između Haitija i JAR-a.
A vjerovatno će vam želje ostvariti,nemojte očajavat ,bit će prave demokratije i divnih građana
Ti bi Bea Geos moga iz penzije raditi na četiri sata i predavat povijest Tunguzije

Edited by - RAKOSI4 on 19/09/2025 23:06:20
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1333 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 19/09/2025 : 23:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Da je po vašim ludim eksperimentalnim željama i idejama SAD i Europa za 20 godina bila bi nešto između Haitija i JAR-a.
A vjerovatno će vam se ostvariti,nemojte očajavat ,bit će prave demokratije i divnih građana
Ti bi Bea Geos moga iz penzije raditi na četiri sata i predavat povijest Tunguzije

Nije li povijest učiteljica života? Pokazuje nam da se obrasci događaja ustaljeno ponavljaju. Žalibože da mi ništa ne naučimo na tome... Kada Veliki Ratovi isccenirani Velikim Budalama dođu poginu i umru cijele generacije. Pa onda dolazi nova generacija iz toga i period Mira. Do sljedećeg Velikog Rata. Tako je to u ciklusu čovječanstva, izgleda ....

Edited by - boddhisatva on 19/09/2025 23:11:51
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4179 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/09/2025 : 23:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by boddhisatva

quote:

A vjerovatno će vam se ostvariti,nemojte očajavat ,bit će prave demokratije i divnih građana

Nije li povijest učiteljica života? Pokazuje nam da se obrasci događaja ustaljeno ponavljaju. Žalibože da mi ništa ne naučimo na tome... Kada Veliki Ratovi isccenirani Velikim Budalama dođu poginu i umru cijele generacije. Pa onda dolazi nova generacija iz toga i period Mira. Do sljedećeg Velikog Rata. Tako je to u ciklusu čovječanstva, izgleda ....

Ne gubi vrijeme na cirkusante, osim ako te to zabavlja kao mene ;)

Kakav uspon ljevih ideja u SAD-u, nikad se Ameri ne budu zalagali za socijalnu jednakost. Nema tamo šanse da zažive lijeve ideje, kapitalistički liberalizam je za njih vrh.

Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1333 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 19/09/2025 : 23:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
Pa na "kapitalistički liberalizam" i neku kakvu takvu jednakost sam tu i mislio, ma kakvi da će oni u tom svom sistemu uspijeti sprovesti one oblike ljevičarenja koje mi ovdje imamo. Apsurd je kod njih da oni spominju i u svom Ustavu da su "svi jednaki", u stvarnosti svi plaćaju porez. Jedina jednakost koju su imali (obzirom na plaćanje poreza) je bio Obamacare, I tu im je socijalnu zdravstvenu zaštitu pod pritiskom svojih pajda Trump razhebao ....

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5207 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/09/2025 : 23:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Dovoljno mi ti je bilo vidit sliku Aco Veliki nije ti do koljena Beee Geo .
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4179 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/09/2025 : 23:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
A propos teme a raditi neke paralele oko Trumpa, Kirka i Putina sve to mene podsjeća na ono što je rekao Samuel Johnson još davne 1770 i neke: "Patriotizam je zadnje utočište hulja i lopova"

A propos, pročitah i negdje nedavna da se Trumpu pripisuje neka izreka: "There is no better family business than patriotism". Mislim i da je taj Kirk bio iste fele kao veliki tatica Donald. Evo, ženica udovica mu je upravo preuzela obiteljski biznis ....

To i je najveća tuga, ljudi puše Trumpa a on igra na najprimitivnije osjećaje i to mu pali. To sve govori o ljudima, na žalost brojnim ljudima a ne zabludelim pojedincima. I bojim se da ih je sve više koji to puše.

Pa vidi koju lovu i popularnost zgrče "patriota" koji je kod nas `91. uzel Thompsona da snimi glazbeni spot. I vidi ga gde je sad, i to samo zahvljajući ljudima koji puše domoljublje. Nema on nikakvih drugih kvaliteta, osim par dobrih pjesama.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5207 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/09/2025 : 23:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Cijela Latinska Amerika pretvarila se u Kolumbiju,naoružane bande i droga.
Trebaju li Amerikanci to dopustiti u Americi
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1333 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 19/09/2025 : 23:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dosadan si s tim zabadanjima. Ne vodiš rasprave. Samo prcaš one sa stavovima

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4179 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/09/2025 : 23:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa na "kapitalistički liberalizam" i neku kakvu takvu jednakost sam tu i mislio, ma kakvi da će oni u tom svom sistemu uspijeti sprovesti one oblike ljevičarenja koje mi ovdje imamo. Apsurd je kod njih da oni spominju i u svom Ustavu da su "svi jednaki", u stvarnosti svi plaćaju porez. Jedina jednakost koju su imali (obzirom na plaćanje poreza) je bio Obamacare, I tu im je socijalnu zdravstvenu zaštitu pod pritiskom svojih pajda Trump razhebao ....

Sad kužim, i slažem se....

Naravno da je razjebal, pa nema smisla da sirotinja ima zdravstvenu skrb

Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1333 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 19/09/2025 : 23:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Toliko si zabrinut time da zato ne možeš spavati?

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5207 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/09/2025 : 23:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne gubi vrijeme na cirkusante, osim ako te to zabavlja kao mene ;)

Kakav uspon ljevih ideja u SAD-u, nikad se Ameri ne budu zalagali za socijalnu jednakost. Nema tamo šanse da zažive lijeve ideje, kapitalistički liberalizam je za njih vrh.

Cirkusant si ti i takvi,pametuješ o cijelom svijetu i gledaš druge s visine a u 4 zida nije ti preživija ni pauk ali bitno je da ti putuješ i dok piješ pivo češkaš se po trbušini
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4179 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/09/2025 : 23:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma da barem prca, ni to nije sposoban....

I on bi pokazal sliku s odmora ali takvih nema. A ovo kad jede parizer za gablec ga nisu još slikali. Možda v ponedeljak opali neki selfie na WC pa objavi.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4179 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/09/2025 : 23:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Heheh, pa vidiš da on uopće ne shvaća tko je glavni krijumčar i tko se druži s pedofilima i ubojicama. Za njega je on največi predsjednik SAD-a ikad!

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5207 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/09/2025 : 23:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Poplava i destrukcija i nas zahvaća.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4179 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/09/2025 : 23:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Cirkusant si ti i takvi,pametuješ o cijelom svijetu i gledaš druge s visine a u 4 zida nije ti preživija ni pauk ali bitno je da ti putuješ i dok piješ pivo češkaš se po trbušini

Na 179 cm imam 81 kg....toliko o trbušini
Ne pijem pivo, gorko mi je odnavek bile. Pijem gemišt ili tekilu, ovisno o raspoloženju!

A pauke obožavam i oni su dobrodošli u mojoj kući. Gosti se malo žale, ali ako im ne odgovara vrata su navek otvrena. Kak za dolazak tak i za odlazak

Edited by - BeaGea on 19/09/2025 23:39:58
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5207 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/09/2025 : 23:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma da barem prca, ni to nije sposoban....

I on bi pokazal sliku s odmora ali takvih nema. A ovo kad jede parizer za gablec ga nisu još slikali. Možda v ponedeljak opali neki selfie na WC pa objavi.

Biće ti ideš na gablec u Hiltona.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4179 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/09/2025 : 23:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisi upoznat da se u školi kuha!?

Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1333 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 19/09/2025 : 23:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Naravno da je razjebal, pa nema smisla da sirotinja ima zdravstvenu skrb

Ono što se sociolozi odavna tamo slažu već 100 godina je slijedeće:
Postoje samo dvije Amerike: istočna (Kalifornija) i zapadna (New York i okolica velikih megalopolisa tzv. stara Amerika)
I postoji naravno i ona Amerika u sredini ... ona nerazvijena Amerika, industrijska Amerika, Amerika berača pamuka nekada koja je sadašnja Amerika Trumpovih rednecksa. Siromašna jebena amerika koja čini 75% SAD-a
I milijuni ljudi koji tamo žive nemaju nikakve mogućnosti da napreduju u obrazovanju, obitelji im nemaju za to novaca pa zato uzimaju stipendije - i najbolje stipendije im naravno daje: Vojska. I oni je uzimaju. Nema baš ikakvih drugih u ponudi.
I zato su ti milijuni i milijuni dužni otići u rat, ratovati, pogibati. ... i time isplatiti stipendiju.
Apsurdniji sistem na svijetu ja ne znam osim ovog koji u SAD postoji.
I jebateled - glasaju za Trumpa

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5207 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/09/2025 : 23:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisi upoznat da se u školi kuha!?

Nisam,ja sam još u vrtiću pa ne znam šta se događa u školu
Go to Top of Page
Page: of 9  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic