forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 585

manhunter
Moderator

Switzerland
26080 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/09/2025 : 17:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grzi

Kakav test vremena lmao, ko to testira

Pa bukvalno svi koji malo drugačije gledaju (na) filmove.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Grzi
New Member

189 Posts

Member since 10/02/2016

Posted - 26/09/2025 : 19:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Grzi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by Grzi

Kakav test vremena lmao, ko to testira

...pa vrijeme.

Ne zamaraj se, za to treba puno predznanja i logićkog povezivanja.
Nije to za tiktok način razmišljanja, ali ako te baš baš zanima mogu ti pokušat objasnit

Ajde molim te objasni.

Ja budala gledam filmove koji me zanimaju, a ne koje mi drugi ljudi ili nekakvi testovi odrede, bas sam luckast! Tako da reci, bas me zanima!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8995 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/09/2025 : 19:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Svaki evergreen je prosao test vremena... kao sto sama rijec kaze.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4277 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 26/09/2025 : 19:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Ja a priori nikad ne znam jel nekaj vrijedi ili ne vrijedi samo po sebi. Stvari koje vrijede o njima se priča i godinama nakon kaj su se pojavile. Kak sam ti rekel, na onoj temi gdje si se povlekel s rasprave jer si samo tupil jedno te isto, Mozart je s razlogom Mozart tj. sluša ga se i nekoliko stoljeća nakon smrti. Nemam ja vremena za pretpostavke uz toliko (na žalost) još nepogledanih remek djela. Znači moram biti siguran da to kaj gledam i vrijedi, a tu potvrdu daje "vrijeme". Ionako ne bum stigel pogledeti sve kaj me zanima a vrijedi, tak da gubitak vremena na nekaj tek potencijalno dobro nije opcija. Naravno da je prvi razlog da nekaj gledam interes, ali to nije dovoljno.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4277 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 26/09/2025 : 19:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
I da se još kratko vrnem na onu temu s koje si pobegel, gde sam napisal da nisam filmofil. Odnosno ne gutaj sve kaj ti serviraju već imaj vlastite kriterije po kojima biraš kaj bu se gledelo.

Zato se meni nemre dogoditi da pogledam (meni) loš film.
Ili da pročitam loš strip.

Edited by - BeaGea on 26/09/2025 19:35:46
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4277 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 26/09/2025 : 19:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Život je postojal i prije mene, kad su nastale "stvari" koje zaslužuju pažnju. One su vrijedne moje pažnje isto kao i one koje nastaju u moje vreme. Ne želim se ograničavati samo na aktualno, kad je već to moguće.
Žal mi je jedino kaj se ne mogu posvetiti i onome kak dolazi posle mene.

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1651 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/09/2025 : 20:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
BeaGea, lijepo si to i pristojno objasnio!

Grezi, možda samo kao dodatak, test vremena ti je kad za 20-30 godina nove generacije u tebi budu vidjele nešto prohujalo s vihorom, novovalnog boomera, iako si ti uvijek jednako mislio da si moderan i u trendu. 🤣
Go to Top of Page
Page: of 585  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.19 seconds. Snitz Forums 2000