forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/09/2025 : 15:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ništa neočekivano, jbg.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 14/09/2025 : 23:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Nisam mogao zbog posla da odgledam. Kakvi smo bili u Subotici? Vidim po naslovima da je odbrana opet bila horor.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/09/2025 : 22:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Odbrana kriminal a gore odlicno. Propustili smo kao i Spartak jos bar 5-6 golova.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/09/2025 : 00:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nezasluzeno izgubismo ali nema veze. Po meni je ovo danak skautima i igranje Dragojevica pre Bugarina i Ugresica pre Natka nas je kostalo poraza. Ne znam sto uopste Sek igra pre malog Kostica.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/09/2025 : 00:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Kako lepa vest za Finca. :)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/09/2025 : 06:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nepricenjiva! Najdraze pojacanje poslednje 3 godine! Malo ima da poludi u Areni kad krene urlanje!

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/09/2025 : 07:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Eh da je Dule tu, da ga iskleše.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26090 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/09/2025 : 07:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Odlično pojačanje, iskreno.

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/mijailovic-vucic-me-nije-prevario-za-cent-apelujem-da-se-stane/

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/09/2025 : 08:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Pa naravno da apeluje. Iz ovakvog sistema i nastaju Ostoje.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26090 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/09/2025 : 08:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pa samo to sam i hteo da kažem.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/09/2025 : 13:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
17% budzeta. Ja ne bih uzeo tih 17%. Platio sam dve sezonske kao da gledam Lejkerse. Izgurali bismo
I bez toga. Jeb’o ga Vucic, neka da crveno-belom cacilendu.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26090 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/09/2025 : 13:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Sad postoji i crno beli Ćacilend (postojao je i ranije, ali sad je zvanično), drago mi je da je to izašlo na videlo.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/09/2025 : 15:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gde postoji?

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
790 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 27/09/2025 : 18:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Sad postoji i crno beli Ćacilend (postojao je i ranije, ali sad je zvanično), drago mi je da je to izašlo na videlo.

Kao po obicaju, opet nesto s....
Odgledaj utakmicu u cetvrtak iz Arene protiv Milana, pa ces videti sta navijaci Partizana, verovatno vise i jace nego ikada, misle o vasem 'bogu', onom ciji duh lebdi nad Marakanom.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26090 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/09/2025 : 19:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja znam da istina boli, ali jbg, šta ću ja sad... Mogu ja da gledam utakmicu iz Arene koliko god puta da hoću, činjenica je da su ti isti navijači došli da gledaju igrače koji su dovedeni Vučićevim donacijama. I tačka. Mogu da viču šta hoće, na kraju se raduju pobedi igrača koji su dovedeni iz Ćaci fondova, isto kao i igrači Zvezde. Evo i predsednik vaš traži da se lepo ponašate prema precedniku.. Samo vi ovde glumite finoću i neki nivo i tvrdite da niste Ćaci klub kao i Zvezda. E pa jeste, sad imamo i crno na belo, iako smo to znali još od onog dana kad je došao ovaj najbolji trener u istoriji i to nekako u vreme kad ste bili najlošiji u poslednjih dvadeset godina valjda.

Ali uživajte u vašem paralelnom univerzumu, meni nije problem. Izvinite što vam rušim Sneška, ili kako bi ovi elokventni rekli, što s....

Edited by - manhunter on 27/09/2025 19:41:38
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/09/2025 : 19:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jbt, jesi li realan? Je l’ moguce da to mislis?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26090 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/09/2025 : 20:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Mislim.

Ili hajde drugačije: kako i kojim budžetom je doveden Obradović? Tad kad ste se krpili na sve strane... Parker ? Punter? Bonga? Ovaj Finac sada? Kojim parama je promenjen čitav tim pre dve sezone? Koji klub je to ikada uradio, osim Reala?

Koje je objašnjenje ovoga:

Mijailović je naglasio da klub finansijski funkcioniše kroz tri ključna stuba – prodaju karata, sponzore i pomoć države.

I ovoga:
Ja sam uvek govorio sa Aleksandrom Vučićem oko sponzora. Moram da napomen da smo mi najviše vršili kampanju da se uvrede spreče. Željko Obradović mi je rekao prošle godine, da ukoliko se vređa neko da tribina da on neće voditi ekipu. Vučić me nikada nije prevari...

Edited by - manhunter on 27/09/2025 20:17:00
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
790 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 27/09/2025 : 21:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim.

Ili hajde drugačije: kako i kojim budžetom je doveden Obradović? Tad kad ste se krpili na sve strane... Parker ? Punter? Bonga? Ovaj Finac sada? Kojim parama je promenjen čitav tim pre dve sezone? Koji klub je to ikada uradio, osim Reala?

Koje je objašnjenje ovoga:

Mijailović je naglasio da klub finansijski funkcioniše kroz tri ključna stuba – prodaju karata, sponzore i pomoć države.

I ovoga:
Ja sam uvek govorio sa Aleksandrom Vučićem oko sponzora. Moram da napomen da smo mi najviše vršili kampanju da se uvrede spreče. Željko Obradović mi je rekao prošle godine, da ukoliko se vređa neko da tribina da on neće voditi ekipu. Vučić me nikada nije prevari...

Opet moram da gubim vreme na tebe.
Što se nečije elokventnosti tiče, ne verujem da si sposoban ili kvalifikovan da je proceniš. Btw, da filozofiraš, napisao bih ti da opet nešto filozofiraš, ali, kada je Partizan u pitanju, ti uglavnom s..., pa sam zato to i napisao.
A sada si uspeo da nadmašiš samog sebe.

Za tvoju informaciju, i ako to sigurno znaš, u Srbiji svi klubovi, u svim sportovima, finansijski funkcionišu na isti način. SVI!
Da li se novac dobija od države, lokalne samouprave, saveza, nebitno je - to je novac iz budžeta. To koriste svi, pa i Partizan.
Koristio je i pre, a koristiće i kada ovaj tvoj ode sa vlasti. Samo, nadam se, ne na kašičicu kao do sada, dok je mezimica plivala u budžetskom novcu.

Ovo oko sponzora je glupo i komentarisati. Ne verujem da ne znaš, i ako (valjda) ne živiš u Srbiji, kako je (FK/KK) Partizan prošao sa sponzorima po dolasku ovog tvog na vlast. Ako to ne znaš, izlišno je bilo šta na tu temu komentarisati sa tobom, jer onda ispada da u stvari samo, kao što napisah, s...

Taj Ostoja je, poput Čovića, Terzića, Grbovića, Džajića i sličnih, partijski pion i on mora da štiti svog "kralja", posebno sada kada je isti ugrožen. Ove njegove priče imaju uticaja na navijače Partizana koliko i na Mesečeve mene.
Btw, Željko je protiv vređanja bilo koga (Nedovića, npr), a ne ovog tvog. Inače, isti taj Željko je rekao i pokazao šta o kome misli i koga podržava.

Btw, ovo "tvog" se ne odnosi na tvoje političko opredeljenje, jer me ono apsolutno ne interesuje, već na vašu privrženost istom klubu.

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
790 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 27/09/2025 : 21:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja znam da istina boli, ali jbg, šta ću ja sad... Mogu ja da gledam utakmicu iz Arene koliko god puta da hoću, činjenica je da su ti isti navijači došli da gledaju igrače koji su dovedeni Vučićevim donacijama. I tačka. Mogu da viču šta hoće, na kraju se raduju pobedi igrača koji su dovedeni iz Ćaci fondova, isto kao i igrači Zvezde. Evo i predsednik vaš traži da se lepo ponašate prema precedniku.. Samo vi ovde glumite finoću i neki nivo i tvrdite da niste Ćaci klub kao i Zvezda. E pa jeste, sad imamo i crno na belo, iako smo to znali još od onog dana kad je došao ovaj najbolji trener u istoriji i to nekako u vreme kad ste bili najlošiji u poslednjih dvadeset godina valjda.

Ali uživajte u vašem paralelnom univerzumu, meni nije problem. Izvinite što vam rušim Sneška, ili kako bi ovi elokventni rekli, što s....

Stvarno ponekad uspeš da nadmašiš samog sebe.
Vučićeve donacije?! Šta je to? Odakle njemu taj toliki novac?
Da pojasnim, iako to znaš: novac iz budžeta nije nikakav Vučićev novac, kao što ni "Tadićeve donacije" iz perioda kada su rasle pečurke na Marakani, kada nije bilo novca za šampon, kada su nošeni koševi sa Kalemegdana, itd, itd, nisu bile njegove pare, nego državne, iz budžeta.
A iz budžeta se, nažalost, finansiraju svi klubovi u Srbiji, manje ili više.
Nažalost, iz više razloga, jer to pokazuje koliko je sport ovde marginalizova, neisplativ, samostalno neodrživ. Još uvek tu i tamo ima rezultata zahvaljujući najviše talentu i samopožrtvovanju, ali i interesima. Sve to nije večito, btw, što se vidi i po rezultatima u "našim" sportovima, gde sve više zaostajemo za drugima, od mladjih kategorija pa do seniora.
Zašto se klubovi ne privatizuju i ne finansiraju iz sredstava vlasnika?
Pa, evo ti nam reci da li misliš da bi ovaj tvoj dozvolio da se FK/KK Partuzan privatizuju, da ih, npr., kupi neki fond i obezbedi budžet veći od budžeta mezimice, a samim tim i bolje igrače, bolje rezultate, potpunu nezavisnost od "Vučićevih donacija", od raznih Vazura/Vučela u upravi, od "profi navijača" u radnom odnosu kod ovog tvog, itd, itd.
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000