Author |
Topic  |
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 09/02/2006 : 15:59:47
|
quote: Originally posted by I like girlz
pa zar ti nisi otišao u gradac nedime?
iza 20.! ko zeli da mu sta uzmem - bujrum, tu sam!! zlaja texi texove...
ZAGOR PRIČA...
|
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 09/02/2006 : 19:42:10
|
quote: Originally posted by nedim
quote: Originally posted by I like girlz
pa zar ti nisi otišao u gradac nedime?
iza 20.! ko zeli da mu sta uzmem - bujrum, tu sam!! zlaja texi texove...
ZAGOR PRICA...
naravno, meni texove, a ako izaðe i nathan novi kad budeš dole i to obavezno. usput, ima li šta novo kod nas na kioscima? |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3493 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 12/02/2006 : 20:42:18
|
kod nas nista novo. osim toga da nazalost necu ici! jeran ima nekih problema sa papirima od auta.  tako da nam je ta sema propala nazalost. p.s. mrzim auta uvezena iz amerike!!! 
ZAGOR PRIČA...
|
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Member since 15/02/2005 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Posted - 13/02/2006 : 15:12:01
|
quote: Originally posted by Corto_Maltese
a da mi u BiH krenemo sa izdavanjem stripova...     
Halo Bing, kako brat? Cijena prava sitnica!
www.marketing2510.blog.com
to kada bi se desilo, bilo bi za rubriku "vjerovali ili ne". a bilo bi zanimljivo kada bi neka veæa izdavaèko-novinska kuæa iz bih makar pokušala s tim projektom. a sad pitanje je koliko je to pravno moguæe, jer ludens ima prava izdavanja bonelli stripova i za našu zemlju. a èisto me zanima, jeli iko od vas ikada poslao mail nekoj od tih izdavaèko-novinskih kuæa s prijedlogom izdavanja bonelli stripova? |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 13/02/2006 : 15:15:13
|
Neko je spominjao Avaz kao najveæu izdavaèku kuæu u BIH. Mada sumnjam da u BIH postoji izdavaèka kuæa koja bi mogla izdavati kvalitetne stripove po povoljnoj cijeni.
Ako bi se išta radilo, mislim da u obzir mogu doæi samo Avaz i Nezavisne Novine iz BL.
Ase ležit vojnik Gorèin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noæ i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Posted - 13/02/2006 : 22:20:37
|
Za nadati se da neko prihvati takav izazov, poznavajuci gospodina Kopanju (vlasnika Nezavisnih) postoji mogucnost za tako nesto. Informacije radi, u BL postoji knjizara BIBLIONER, Kralja Alfonsa XII, br.10, gdje se moze pronaci poveci broj strip-albuma koji su izasli u HR i SCG (u izdanju strip-agenta, bookglobe, sistem comics, beli put itd.). Imaju i jedan broj orginalnih izdanja iz USA. Ni sam nisam znao da u mom gradu postoji takva knjizara(istina od skoro su poceli raditi), a smestena je u podrumu zgrade, pomenute ulice i broja :))
www.marketing2510.blog.com |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Posted - 13/02/2006 : 23:54:50
|
Za nadati se da neko prihvati takav izazov, poznavajuci gospodina Kopanju (vlasnika Nezavisnih) postoji mogucnost za tako nesto. Informacije radi, u BL postoji knjizara BIBLIONER, Kralja Alfonsa XII, br.10, gdje se moze pronaci poveci broj strip-albuma koji su izasli u HR i SCG (u izdanju strip-agenta, bookglobe, sistem comics, beli put itd.). Imaju i jedan broj orginalnih izdanja iz USA. Ni sam nisam znao da u mom gradu postoji takva knjizara(istina od skoro su poceli raditi), a smestena je u podrumu zgrade, pomenute ulice i broja :))
imaju li bluberija i po kojoj cijeni? |
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 14/02/2006 : 09:06:32
|
Adnan Hodžiæ je na njegovom sajtu pisao da je on htio da izdaje stripove u BIH ali je dobio negativan odgovor od Rusaliæa.
Ase ležit vojnik Gorèin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noæ i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/02/2006 : 09:39:57
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Adnan Hodžiæ je na njegovom sajtu pisao da je on htio da izdaje stripove u BIH ali je dobio negativan odgovor od Rusaliæa.
??????????????????????????????? kakvog rusalica? sto bi rusalic dao negativan odgovor nekome ko bi da izdaje stripove u drugoj zemlji, i s kojim pravom. jedino ako je adnan zeleo da izdaje neke nepoznate rusaliceve radove (srednjoskolske, ili tako nesto). hmmm, mozda rusalic krije neko blago?
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 14/02/2006 : 10:54:11
|
quote: Originally posted by marlowe
??????????????????????????????? kakvog rusalica? sto bi rusalic dao negativan odgovor nekome ko bi da izdaje stripove u drugoj zemlji, i s kojim pravom. jedino ako je adnan zeleo da izdaje neke nepoznate rusaliceve radove (srednjoskolske, ili tako nesto). hmmm, mozda rusalic krije neko blago?
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
Sorry, ne znam zašto napisah Rusaliæ. Rustemagiæ a ne Rusaliæ.
|
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Posted - 14/02/2006 : 11:50:21
|
Koliko je meni poznato pored dobre volje, hrabrosti i novca, da bi se krenulo u izdavanje stripova, potrebno je proveriti da li za odredjeno podrucje(u ovom slucaju u BiH) nisu nekom drugom prodata prava. (Npr. Ludensu, a verovatno da jesu). Ukoliko iza takvog jednog poduhvata stoji neko dovoljno ozbiljan,i ko ce pri tome ispostovati standarde koji postoje prilikom izdavanja (a definisanih od strane, vlasnika izdanja), ne verujem da bi bilo ko pravio problem prilikom izdavanja stripova u BiH.
www.marketing2510.blog.com |
 |
|
crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 14/02/2006 : 14:22:34
|
ovih dana treba im stici nova "roba", pa su obecali proslediti mail sa cenama. Kada dobijem mail, prosledicu ti, ok :)
bi li mogao i meni proslediti taj mail,jer i ja sam banjalucanin pa cesto tamoodem...ako se isplati mogao bi navratiti...u svakom slucaju hvala za adresu
mijenjam teglu ajvara za kucu na havajima ...voli vas sve jedan tipican bosanac... |
 |
|
crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts
Posted - 14/02/2006 : 14:24:15
|
usput u sarajevu "junaci crvene grane"...
mijenjam teglu ajvara za kucu na havajima ...voli vas sve jedan tipican bosanac... |
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
|
crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Posted - 14/02/2006 : 15:10:17
|
quote: Originally posted by crta
usput u sarajevu "junaci crvene grane"...
mijenjam teglu ajvara za kucu na havajima ...voli vas sve jedan tipican bosanac...
a taman htjedoh da ih najavim, kad ti...  |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Posted - 14/02/2006 : 15:13:42
|
Koliko je meni poznato pored dobre volje, hrabrosti i novca, da bi se krenulo u izdavanje stripova, potrebno je proveriti da li za odredjeno podrucje(u ovom slucaju u BiH) nisu nekom drugom prodata prava. (Npr. Ludensu, a verovatno da jesu). Ukoliko iza takvog jednog poduhvata stoji neko dovoljno ozbiljan,i ko ce pri tome ispostovati standarde koji postoje prilikom izdavanja (a definisanih od strane, vlasnika izdanja), ne verujem da bi bilo ko pravio problem prilikom izdavanja stripova u BiH.
pa da, o tom sam i govorio gore u postu. taman da neko i skupi hrabrosti da se upusti u jedan takav poduhvat, ne bi ništa moga da napravi jer su prava za sve aktuelne bonellijevce za bih u rukama ludensa, tako da ništa od tog. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Posted - 14/02/2006 : 15:14:47
|
neka, hvala. |
 |
|
crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 14/02/2006 : 17:21:33
|
quote: Originally posted by crta
a ko je taj rusalic
mijenjam teglu ajvara za kucu na havajima ...voli vas sve jedan tipican bosanac...
Nije Rusaliæ nego Rustemagiæ, ja sam se zeznuo. Ervin Rustemagiæ je šef SAF-a i drži prava na veæinu Bonelli junaka.
|
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Posted - 15/02/2006 : 22:16:46
|
za sve one koji se pitaju zbog èega još nema extra texa na kioscima u bih, evo odgovora. naime, danas su mi iz uredništva van gogha poslali mail u kojem stoji da je zapelo nešto oko dogovora sa distributerom extra texa za našu zemlju, radi nekih kalkulacija i proraèuna vezanih za PDV koji je uveden, tako da bi se tek oko 20tog ovog mjeseca trebali konaèno dogovoriti u vezi distrubucije za bih. dakle, sigurno nam nema extra texa do treæeg mjeseca. |
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
|
Topic  |
|