forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 Striparnica BUCH
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 14/05/2006 : 18:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
P O Z O R !

Ljubitelje stripa obveščam, da bomo tudi Slovenci (Podalpski Hrvati)
zastopani na MAFEST-u.
Po Acotu sem poslal po tri originalne table Mikija Mustra, Iztoka Sitarja, Tomaža Lavriča, Marka Kocipra in Zorana Smiljaniča.
Škoda, ker Zoranu ne bo uspelo izdati prvega albuma Mehikajnarji do festivala, se pa zato še ta mesec vidimo v Strip.art.nici na predstavitvi in podpisovanju.
Do konca leta pa še novi album Iztoka Sitarja, dva albuma Tomaža Lavriča, mesečna strip revija v slovenščini (A4 format, 74 strani), trdo vezana Jubilejna izdaja Mikija Mustra, pa še kaj se bo našlo!

Se vidimo!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 15/05/2006 : 01:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

P O Z O R !

Ljubitelje stripa obveščam, da bomo tudi Slovenci (Podalpski Hrvati)
zastopani na MAFEST-u.

Striparnica BUCH

ma, svašta

izvini Sandi, ali što se mene tiče, ti osobno možes se osječat kao polapauanski kineski kromanjonac, ali molim te, da slovencima ne daješ takvih oznaka

ja se svojom slovenskom narodnošču ponosim
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/05/2006 : 03:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ne treba shvaćati njegovu izjavu tragično,vjerovatno se šalio...

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 15/05/2006 : 03:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
mmmda
imaš pravo
prihvatimo to kao loš štos
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 15/05/2006 : 09:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
sigismundus!

Mali nesporazumček.
Že stokrat sem prebral, ali slišal, kako hrvati kličejo nas slovence podalpski hrvati. V šali ali zares? Pojma nimam in se tudi ne obremenjujem s tem. Jaz za sebe že vem kaj sem.
Ob vseh teh akademskih razpravah na internetu, sem se tako še jaz malo pošalil, pa vidim, da sem naredil napako. Vsem prizadetim se opravičujem.
Žal pa mi je, da te je zbodla ena beseda, vse najave, kaj se bo dogajalo na področju stripa pa ti niso važne. In tako smo spet tam!
Ni važna moja ideja, da tudi slovenski avtorji razstavljajo v Makarski, da sem nagovoril Gastona za to idejo, da sem zgubljal čas z nabiranjem tabel, da bom do konca leta speljal kar nekaj projektov (opisanih par postov višje). Vse te albume bodo avtorji predstavili v Strip.art.nici. Mislim, da bom letos kar nekaj naredil za strip.
In kaj boš za strip naredil ti?

Srečno!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 15/05/2006 : 10:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
vse pohvale za zgornje projekte...

le ena opazka---na hrvaškem se nas je prijel vzdevek Alpski Srbi. jaz sem mislil da si se hotel pošalit s tem da si napisal nasprotno :))
je pa bolje da se ne šalimo s temi narodnostmi v temle ex-ju loncu

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/05/2006 : 11:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Ne en ne drugi mi nista simpaticna, ampak imata oba po svoje prav .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 16/05/2006 : 02:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
jang!

Dober je občutek, da ljubitelji stripov spremljajo moj post.
Tudi takrat, ko nenamerno napišem kakšno bedarijo.
Obljubim, da se to ne bo ponovilo!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 16/05/2006 : 02:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
mike!

Ne vem, mogoče sva se spoznala, nisi pa se mi predstavil pod tvojim internetnim imenom.
Nisem ti simpatičen?
Žal.
Verjemi mi, da mi je to čisto in preprosto vseeno.

Vse najlepše !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 16/05/2006 : 03:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
sigismundus!

Ker me je kar nekaj "pacientov" ( da ne bo zopet napačno razumljeno )
vprašalo, kaj za hudiča pa imava zdaj midva med sabo, si dovolim odgovor za oba: nič !
Da bo vsem jasno: že veliko piva sva s Sigijem spila skupaj in še ga bova!
Sigismundus!
Prva runda je moja, ker sem zajebal, naslednja pa je tvoja, ker se ponosni slovenci (po tvojih besedah) pač ne pogovarjamo v polapuanski kineski kromanjonski govorici, če je to jezik v katerem si me nagovoril?
Z odličnim spoštovanjem!

Tvoj prijatelj
Sandi

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 16/05/2006 : 03:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote

Vse O.K. Buchov. No problemo. Pa tudi pivo bo še teklo.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 16/05/2006 : 07:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
mike, pa vi ste slovenci!!! kakav drugachiji odnos, biznis ba i samo biznis, na tome se zapadni svijet bazira. kad bi se tako odgadjali dugovi, gdje i kad bi poslovi zavrsavali bogzna.
josh cu pomisliti da i medju slovencima ima dushevnih ljudi.

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim!\\\http://r2cu.co.nr/
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/05/2006 : 08:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Da opravim se s sigijem.

Tudi proti tebi nimam nic. Saj te niti ne poznam. Pravzaprav te spostujem, saj si s svojo kolekcijo in znanjem definitivno eden izmed najvecjih poznavateljev stripa na teh prostorih. Vsaka cast!

Na Sagiti sem se ti opravicil. Odgovori v afektu so pac moja lastnost. Zaradi tega sem ze marsikdaj napisal kaj "mimo". Tako kot recimo post o Bonelliju na tem forumu :).

No dodal bi rad, da popolnoma enako cenim in tretiram hrvaske in srbske zaloznike, forume in nasploh ljudi, saj nas vse druzi ista ljubezen - do stripa. Je pa res, da se bom povsod postavil na stran Markosa in ekipe s Stripovi.com, ce bo le kaj neupraviceno recenega proti njim. Ne poznam dobro teh ljudi tukaj, zlahka pa prepoznam kvaliteto, ki jo ustvarjajo.

EDIT: Posto se Buch strasno zapiknuo u to da sam "provokator", brisem to iz posta. Bilo je namijenjeno samo sigismundusu, a on ce vec znati, da je to bilo samo jednom na Sagiti, gdje sam mu se i ispricao.

Jack the Black.

Edited by - mike on 22/05/2006 15:48:27
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 16/05/2006 : 08:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Ne en ne drugi mi nista simpaticna, ampak imata oba po svoje prav .

Jack the Black.

jaz sem pa mislil da ti misliš vzedvka oziroma poimenovanji :) ccccc

Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 16/05/2006 : 15:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Mike !

No vidiš, kako se stvari slej kot prej postavijo na svoje mesto.
Vendar Uroš, mala korekturica: za VSAKO pošiljko si mi bil denar dolžan nekaj mesecev. In tako je pač izpadlo, da dokler sem te kreditiral sem ti bil dober, od kar pa te nočem več ...
Nič hudega, nisi edini! Tebi nisem simpatičen, za nekatere na slovenskem forumu pa sem kreten in idiot ( glej no glej, pa ravno za ljudi, ki so mi tudi redno pozabljali plačevati stripe poslane po pošti, kajne BIIIG JOOOOOCO ). Žal, gospodje, vaš način poslovanja jaz ne priznam, vam pa svetujem, da se obrnete na Rdeči križ ali Karitas, tam bodo mogoče imeli več razumevanja za vas.
Zakaj ne objavljam na slovenskem forumu?
Preprosto! Len sem !
Ko sem odprl trgovino, ta forum še ni deloval in tako sem pač začel objavljati na stripovi.com. Ko mi je Tomdar ponudil možnost objave na njegovih straneh, se za to nisem odločil, ker sem vseskozi imel v načrtu, da to postavim tudi sam. Ker pa sem pač len ... je to trajalo kar nekaj let .. vendar, tukaj so!
Naj izkoristim to priliko, da se zahvalim Tomdar-ju in vsem, ki soustvarjajo slovenski forum in jim obenem čestitam za ustanovitev društva.
Zakaj sem prepovedal omenjanje mojega imena in imena moje trgovine na internetu?
Ker si pač ne dovolim, da gospodje, ki bi bili po letih lahko moji otroci, na netu komentirajo mojo ženo. In da smo si na jasnem! Vsem, ki so si to dovolili, sem to povedal po telefonu, oni pa so to razširili, kot da to velja nasplošno in za vse.
Da ne bom predolg, Jack the Black!
Če ti za mene in mojo trgovino dol visi, lepo prosim, ne napoveduj da še prideš, da ne bi tudi jaz kaj naredil v efektu, ker provokatorjev, kot se sam imenuješ, jaz ne maram.
Želim ti vse najboljše pri študiju, mogoče ti bo znanje spremenilo lastnosti in razširilo obzorje!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 16/05/2006 : 15:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
sigismundus !

Večkrat si mi že poočital, zakaj se ne javljam na forume.
Odgovor imaš nekaj cm višje.
Mislim, da mi tega ( ! ) res ni treba.
S tem tudi zaključujem mojo prisotnost ( razen objav o novostih ) na netu.

PS!

Za tretjo rundo ti zastavljam uganko:
Nič in nihče grejo v prazno hišo. Nič gre ven, nihče gre ven. Kdo ostane notri ?

Nazdravje !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 16/05/2006 : 16:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
G.Sandi, odgovor na Mikov komentar je bil kar obširen in čustven vendar v nekaterih stvareh mogoče premalo natančen in bi lahko prišlo do posploševanja. Recimo tole:
Nič hudega, nisi edini! Tebi nisem simpatičen, za nekatere na slovenskem forumu pa sem kreten in idiot ( glej no glej, pa ravno za ljudi, ki so mi tudi redno pozabljali plačevati stripe poslane po pošti, kajne BIIIG JOOOOOCO ). Žal, gospodje, vaš način poslovanja jaz ne priznam, vam pa svetujem, da se obrnete na Rdeči križ ali Karitas, tam bodo mogoče imeli več razumevanja za vas.
Sicer je bil omenjen Big Joco, vendar še nekateri člani slovenskega foruma. Mislim da bi bilo prav da se javno napiše kdo so to, če ne tule pa se jih da na črno listo. Vseeno ali tu ali pa na slovenskem forumu. Glede na to da sem bil tudi jaz nakaj časa na seznamu naročnikov in sem član slovenskega foruma, nebi rad da me kdo povezuje z neplačniki. Jaz sem stripe vedno osebno prevzel v striparnici (nikdar po pošti), še večkrat sem pa poslal Tadejo da jih je prevzela, kajti jaz sem redko v Ljubljani... in vedno je bilo vse plačano na licu mesta.
Sem pa tudi eden od tistih, ki so lanskega avgusta prejeli misterjozni klic, ki se je glasil v mojem primeru takole: Zdravo, Sandi tule. Prosim, ne prosim, zahtevam da se mojega imena in imena moje striparnice na internetu več ne omenja! Hvala!....in prekinitev klica... brez možnosti da bi se sploh vprašalo v čem je problem. Drži da sem prigodo omenil kar nekajkrat v pogovorih z drugimi ljubitelji stripa in na SLO forumu. Vendar sem iz klica sklepal da se ne želi da se striparnica kakorkoli omenja na forumu, ne pa da jaz osebno ne smem omenjati striparnice. Sicer se mi to zdi smešno da nebi smel omenjat ali komentirat neke prodajalne, ker gre vseeno za neko javno zadevo. Danes pa celo prvič vidim kaj je bil razlog tega klica. In ta razlog me je izredno presenetil: o starosti nebi, ampak drugi del- komentiranje vaše žene?? Ne spomnim se da bi bilokaterem topicu na bilokaterem forumu prebral kaj o vaši ženi, sploh pa da bi jaz napisal kaj o vaši ženi. Da se ne bom prenagnil bom sedaj prek search funkcije preiskal vse zapise o striparnici.... Lahko pa mi pomagate če imate vi kako bližnjico do teh zapisov.

Sicer bi bilo bolje če bi vse te kratke stike rešili nekje zasebno, ampak dobro. Čisti računi so najboljši.

Edited by - jang on 16/05/2006 16:26:28
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/05/2006 : 17:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Sandi,

1.pretiravas in poenostavljas. Denar sem ti seveda posiljal po prevzemu robe, a vendar je le pri zadnjem paketu trajalo cca 3 mesece, da sem placal. Daj vsaj racune preveri preden trdis. Menda ja drzis evidenco, ali kako. Se zdaj sem pa sem hvalezen, da sem lahko vrnil Magica HC 1-7.

2. Ne cez tebe, ne cez tvojo trgovino v teh par letih nisem rekel zal besede. Kaj govorijo in delajo drugi je njihov problem. Tvoj problem je, da nas potem vse meces v en kos. Po vseh teh letih sodelovanja bi lahko vedel, kdo je zvest kupec in kako se ga obravnava.

3. Pa gremo se k par cvetkam.
a)To da drzis visje cene kot drugje, je tvoja stvar. Ti vodis biznis. Od zacetka sem z veseljem placeval v povprecju 30kn vec za album. Dobil sem ga naslednji dan in se placal sem lahko kasneje. Meni to odtehta tega jurja. Ampak da me po telefonu nadiras pri omembi popusta, je pa too much. Ok. Biznis je tezek, stripi gredo slabo in popust pac ne pride v postev. Nadiranje, nesramnost in odrezavost (ki jih je v tel. pogovorih bilo kar nekaj in nekajkrat, pa ne zaradi kakega dolga) pri tem ni potrebno.

b)Odpravljam se v Ljubljano samo zaradi obiska tvoje stacune, da bi ti pustil 15-20 jurjev, vendar bi prisel pol ure po tvojem uradnem delovnem casu, saj mi drugace ne znese. NI SANS (sem spet nahruljen)! Ok, imas 2 joba, ne mores.

c)Spet sem "nahruljen" (!), ko brskam po skatlah, ceprav je baje vse na policah. Ok, zato so me nadrli tudi v More Comicsu :). No, iskal sem le lep primerek.

4. Verjamem da je tezko imeti stacuno v Sloveniji, sploh pa tako, ki prodaja izkljucno stripe. Imel si ugodnosti, ki sem jih sam zelo cenil. Najbrz bo drzalo, kar si rekel. Dokler sem jemal na kredit, si mi bil dober. Potem pa ne vec. Seveda! Za kupca je to velika prednost in ugodnost. Clovek si tudi domislja da ima kot redna stranka kako ugodnost. Poglej, stripi in stroski (zame) so cenejsi v Zagrebu. Konec ugodnosti, konec Bucha. Logicno. Saj ja imamo konkurenco. In hvala bogu da jo imamo!!!

5. Da zakljucim. Prosim, ne mi grozit.

Jack the Black.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/05/2006 : 17:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Vidi Slovenaca što se svađaju.

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 16/05/2006 : 17:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

zar ti nemaš problema razumevanjem :)?

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/05/2006 : 17:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

quote:

zar ti nemaš problema razumevanjem :)?

Ne razumijem sve, ali razumijem dovoljno da vidim da se svađate. Skontao sam da je Sandi većini ljudi antipatičan.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 16/05/2006 : 19:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
ma ne radi se o antipatiji, samo neki nesporazumčki

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/05/2006 : 19:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
slovenski ne znam pisati,ali razumijem postove...smirite se ili se prepirite na striparni com pa neka vas jang izbacuje

Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 16/05/2006 : 19:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
quote:

markolar
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 16/05/2006 : 19:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

slovenski ne znam pisati,ali razumijem postove...smirite se ili se prepirite na striparni com pa neka vas jang izbacuje

za sada još nisam imao prilike izbaciti nijednog...izbrisao dva tri sumljiva i potencialno opasna posta

Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000