forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 Striparnica BUCH
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 16/05/2006 : 20:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

ma ne radi se o antipatiji, samo neki nesporazumčki

že rahlo prehaja v nesporazumcke ....

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/05/2006 : 23:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Momci,mislim da bi bilo od mene u redu ovo napisati.Najkorektniji,najpošteniji,najodgovorniji kupci na aukcijama su dečki iz Slovenije,odnosno Slovenci.-Prodao sam puno stripova,ali ako gledam u cjelini,daleko najodgovorniji ljudi su upravo Slovenci.!!-Zašto?-Jednostavno zato što su odgovorni i drže do svoje riječi ili djela.Nije nikakvo dodvoravanje,a svakom tko u ovo sumnja savjetujem da navrati u Sloveniju.Super uredna i uređena zemlja.Volio bih da je i kod nas tako sve uređeno i čisto,bio bih jako ponosan!-Moje osobno iskustvo,bio,vidio,razgovarao,itd.-Hvala na gostoprimstvu i nadam se da će te se vi osjećati u Makarskoj,kao ja u Ljubljani.-Sandi,hvala na poklonu,striparnica je super,ali je moraš napunit stripovima!-LEP POZDRAV IZ ZAGREBA!
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 17/05/2006 : 02:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
markos !

Zahvaljujem se ti za tvojo gostoljubnost, da sem lahko objavljal na tvojih straneh.
Ker se mi zadnje dneve dogajajo stvari, za katere mislim, da mi jih pri mojih letih ni potrebno prenašati in za katere mislim, da ne sodijo na net, se umikam s tvojih strani.
Če me boš kdajkoli potreboval, veš kje me najdeš!

Srečno!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/05/2006 : 09:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sandi, mislim da nema potrebe za takvih potezima.
No dobro, vidjet cemo se u Makarskoj i popricati!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/05/2006 : 09:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ako već MC i Libellus imaju najave svojih izdanja na ovom forumu ne vidim razloga zašto bi Buch prestao najavljivati svoja izdanja... S jedne strane, prodaja stripova je ipak biznis, a reklama biznisu može samo pogodovati.

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/05/2006 : 10:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Ma... Sad cu ja ispasti kriv da covjek pakira. A sve sto rekoh da mi nije simpatican. I sta je tu lose? Imam sve pravo na to posto sam lose i krivo tretiran. Nisam nijednom ni vrijedjao ni sirio losu reklamu!

Jack the Black.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/05/2006 : 08:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Najkorektniji,najpošteniji,najodgovorniji kupci na aukcijama su dečki iz Slovenije,odnosno Slovenci.-Prodao sam puno stripova,ali ako gledam u cjelini,daleko najodgovorniji ljudi su upravo Slovenci.!!

Ratko, pored Edvina moj si omiljeni trgovac. Ali khm khm, tek toliko da te prisjetim, jos od zadnjeg CRS-a sam ti duzan 300 kn . No posto sam siguran da si to vec odavno zaboravio (a ja te svake toliko vremena prisjetim), nadam se da necu bas sad u Makarskoj trebati naplatiti .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1749 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 18/05/2006 : 09:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
"Ker si pač ne dovolim, da gospodje, ki bi bili po letih lahko moji otroci, na netu komentirajo mojo ženo."

Mene zanima, kje se da prebrati to komentiranje, da si lahko ustvarim svoje mnenje. A lahko kdo pomaga?

Hvala.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/05/2006 : 21:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Uroš,ništa ti meni nisi dužan,shvati one stripove kao poklon!-Htio bih samo te nešto zamolit,a to je slijedeće-nemoj o Sandiju loše mislit,a ako i misliš,reci mu to u četri oka.Zašto?-Osobno sam uvjeren da je Sandi dobar i korektan čovjek i više od toga.Pazi,čovjek stripove nabavlja i dovozi u Ljubljanu.Sve ti je to trošak i normalno je da su stripovi skuplji.Ako su ti cijene visoke dođi u Zagreb sam pa ćeš proći jeftinije.Kada Bernard ne bi prodavao stripove sam u svojem skladištu,nitko se od kolekcionara ne bi ljutio na cijene u i po stripotekama.-Evo primjer,izašla dva albuma KOMANČA,Bernard je izdavač,dođeš do njega do skladišta i dobiješ album po 200 kuna.Ako ja te stripove kupim u njega za svoju stripoteku,a kupio bih sigurno ,kao i Sandi oko 20 komada,ja moram nešto zaradit i taj album bi bio u stripoteci ,recimo 230 kuna.Itu nastaje problem ljutnje i svađe sa kupcima i prodavačima.Vidiš,kada bi bilo pošteno da svako radi svoj posao,sve bi bilo ok.-Vidiš to ti se zove ,po meni, pederska igra.Dobro,izdavač uvijek može reći da po nabavnoj cijeni proda nekoliko albuma svojim prijateljima,a zaista je nevjerojatno koliko čovjek ima prijatelja.Evo neka se jave ljudi na forumu koji su na ovaj način kupili stripove koji tek izlaze.To je jedan od sitnih razloga zašto sam i ja zatvorio stripoteku.-Pa pitaj Sandija i ostale da li se isplati držati stripoteku sa ovakvim poslovnim odnosom?-Zaista se ljutiš na krivog čovjeka!-I na kraju,a ovo je samo moje mišljenje,žao mi je što si me stavio u isti kontekst sa Edvinom,uz dužno poštovanje tvojem mišljenju o njemu,za njega i njegovu stripoteku ja ne mislim ništa,da budem iskren do jaja,Edvin je za mene samo mali miš sa velikim repom.O tom mišu,kao prodavaču,a iskustvo vučem još iz davnih dana dok nisam ni pomišljao o prodaji stripova,nemam baš nikakvo mišljenje.-Inače se bavim trgovinom,ali odnos i neljubaznost njega i njegovih kolega zaista prelazi granice neukusa.Ponavljam,to je samo moje mišljenje i bilo bi mi jako drago da me netko uvjeri u suprotno.U ovih godinu dana prodavanja i kupovanja stripova,tvrdim da je sve to jedan veliki ,lažljivi i prevarantski cirkus.-Upoznao sam malo dobrih i normalnih ljudi i veliku hrpu prepotentnih seronja!- Vjeruj mi da Sandi nije u ovoj hrpi!-Pozdravljam te!
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 18/05/2006 : 23:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
dveribad!

Gospodje!

Čeprav sem rekel, da se ne bom več javljal ... eno uro že sedim za računalnikom, buljim v ekran in se čudim, kam je pripeljala moja izjava in razmišljam, kaj naj naredim!

Lepo vas prosim!

Res LEPO VAS PROSIM, zaključimo!

Vse, ki imate RES RADI strip - zaključimo!

Če sem naredil napako, bom tudi odgovarjal zanjo!
JAZ!
Če že ne drugje, na prometu v trgovini.
Naj bo moja napaka samo in zgolj moj problem!

Jutri se vidimo v Makarski, pa me lahko vsi skurcate, če me seveda polpismeni gospod iz Brežic prej ne bo udaril na gobec.

Pozdravlja vas!
Buh Aleksander

PS!

Kaj naj vama rečem - Markos in Tomdar!
Zdaj šele vidim, kakšne jeklene živce morata imeti!

In tebi sigismundus?
Upam, da se zabavaš!

Ker vedi, ni bila samo ena ura, bile so približno tri.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/05/2006 : 23:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Nije da sam ljut i ne mislim lose o Sandiju, daleko od toga. Samo sam napisao da mi nije (vise) simpatican, jer me izbacio iz igre. A ocito je imao sve pravo na to. Onda rijec da rijec i eto nas sad ovdje...

Napisao sam i da mi nimalo nije smetala visa cijena, jer sam stripove dobio sledeci dan i mogao platiti kasnije, sto je meni veliki plus, bonus, ugodnost i nesto najbolje sto ti trgovac moze nuditi. Dobijes sad, a platis za cetrnaest, mjesec dana.

Dobro, dugujem covjeku ispriku, pa ako se sretnemo u Makarskoj... Al mi se cini da ce me Buch pre nockoutirati nego slusati .

Jack the Black.
Go to Top of Page

dolly69
Starting Member

Slovenia
60 Posts

Member since 04/10/2004

Posted - 19/05/2006 : 08:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dolly69 a Private Message  Reply with Quote
Bicu kratak. Mike ti si jedan veliki govnar. Ne trebam ici u detajle jer znas ti to sam dobro. Zapamti ovo. Prvi put kad se sretnemo ja cu ti polomit kosti umesto buha. On je castan, dobar i posten covek. Ja takav nisam i bice mi u cast da te posteno isamaram pa bilo to danas u makarskoj, brezicama ili u nekom drugom gradu.

Ako ima jos neko od slovenaca da nesto prigovori moje ime je David Lavric ne krijem se iza "nicka" i svaki cetrvrtak sam kod buha u striparnici od 19 pa nadalje tako da me mozete posetiti.

A sad slovenci radije citajte stripove umesto da pisete gluposti po netu.
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1712 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 19/05/2006 : 23:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message  Reply with Quote
potem se midva ne bova nikoli srečala...

////////////////////////////////////////////////////////
http://www.mojradio.com/discobooom/
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/05/2006 : 16:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Dobro da znam ko ce me izudarati. Necastan, nedobar i neposten covjek. Trebace ti para i to ogromno.

Poslao sam ti mail i jos te ovdje pozivam da javno svima objasnis, to sto pises. Pre svega zasto sam govnar i koji kurac imam ja vezu sa Brezicama?

Jack the Black.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 20/05/2006 : 21:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dolly69

Bicu kratak. Mike ti si jedan veliki govnar. Ne trebam ici u detajle jer znas ti to sam dobro. Zapamti ovo. Prvi put kad se sretnemo ja cu ti polomit kosti umesto buha. On je castan, dobar i posten covek. Ja takav nisam i bice mi u cast da te posteno isamaram pa bilo to danas u makarskoj, brezicama ili u nekom drugom gradu.

Ako ima jos neko od slovenaca da nesto prigovori moje ime je David Lavric ne krijem se iza "nicka" i svaki cetrvrtak sam kod buha u striparnici od 19 pa nadalje tako da me mozete posetiti.

Zar nije malo jadno i žalosno čovjeku prijetiti batinama (vjerovatno u nedostatku argumenata, jer batinama prijeti samo jadnik ili onaj koji nema argumente) zato što mu Buch nije simpatičan i zato što je napisao ono što misli?

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 21/05/2006 : 12:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

Pozdravlja vas!
Buh Aleksander

Striparnica BUCH

odlična ideja. Jaz bom zaklenil temo na slovenskem forumu, da se ne bo prenašalo še na druge forume. Bilo je dovolj, iz ene šale je ratalo celo sranje. brezveze v bistvu, noben nima nič od tega...
P.S:
Mike ni iz Brežic, ni on grozil z udarci

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1712 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 21/05/2006 : 20:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

Pozdravlja vas!
Buh Aleksander

Striparnica BUCH

odlična ideja. Jaz bom zaklenil temo na slovenskem forumu, da se ne bo prenašalo še na druge forume. Bilo je dovolj, iz ene šale je ratalo celo sranje. brezveze v bistvu, noben nima nič od tega...
P.S:
Mike ni iz Brežic, ni on grozil z udarci

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!

Kaj boš zaklepal mrtvo diskusijo, na katero se nihče ni odzval že tri dni?

////////////////////////////////////////////////////////
http://www.mojradio.com/discobooom/
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1138 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 21/05/2006 : 21:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Jos uvijek cekam na objasnjenje i pre svega izvinjenje (posto je sad vec ocito da se radi o zabuni) osobe koja koristi nick dolly69.

U suprotnom primjeru predajem cijelu stvar u ruke kriminalista i svog odvjetnika za kazneno pravo zbog prijetnji sa fizickim nasiljem i klevetanja oko mog imjena.

Jack the Black.

što sereš.
pa sam si se okleveta.
jebo te odvjetnik ,traži si doktora i grobara skršiće te david
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1138 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 21/05/2006 : 21:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by dolly69

Zar nije malo jadno i žalosno čovjeku prijetiti batinama (vjerovatno u nedostatku argumenata, jer batinama prijeti samo jadnik ili onaj koji nema argumente) zato što mu Buch nije simpatičan i zato što je napisao ono što misli?

čovjek prijeti zato jer ima MUDA da to i napravi ,a ne zato što je jadnik il zato što nema argumente.
to je realno i činjenično stanje.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/05/2006 : 00:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Sta je veberu? Na Mafestu mi stisces ruku i smijeskas mi se te zezas sa Sin Cityjem, a ovdje udri po meni iako uopste ne znas o cemu se radi?

Jack the Black.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 22/05/2006 : 01:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
a shta na kraju te nije premlatio???
pa shta je ovo svijetu ovih dana, a jos ni vrucine nisu pochele kako treba.
takodje me interesuje kako vidim veberove postove a stavio sam ga na ignore funkciju...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
Go to Top of Page

dolly69
Starting Member

Slovenia
60 Posts

Member since 04/10/2004

Posted - 22/05/2006 : 08:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dolly69 a Private Message  Reply with Quote
Kao sto si mogao vidjeti pratim forum samo radi informacija i aktivno se ne ukljucujem u diskusije jer trosim vreme na bitnije stvari. Ali ako neko napada i vređa osobu koja mi je draga i to ne zaslužuje onda ne mogu zazmirit.

Nismo svi stripari misevi sa kompleksima koji se kriju iza "nicka" i pune si baterije natezanjem preko forumima.

U petak ste sa Sejom imali mogucnost da se sretnemo u Makarskoj ali posto ste bili (kao agenti 007) na specijalnom zadatku brzo ste otisli. Tako da se vas dvojica fino zahvalite kaficima uz autoput koji su onemogucili zajednicki miting. Pa verovatno je i bolje tako jer sigurno iz oci u oci ne bi tako hrabro kokodakali.

Da sam bio u Makarskoj je i jedini razlog da se tri dana nisam javio. Znas gde me mozes naci ako te jos nesto interesuje. Bio bih sretan da se upoznamo. :)

A sad se vracam nazad u fazu "observera" i nemoj traziti jos neka objasnjenja jer sve stoji u tekstu.

Na kraju bi jos pozdravio ekipu dveribada, cbarksa, risbozga, ginka, VJ-ja, Kowalskoga, Vebera i ostale sa kojima smo se fino proveli i bez takvih ulizica.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 22/05/2006 : 09:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

a shta na kraju te nije premlatio???
pa shta je ovo svijetu ovih dana, a jos ni vrucine nisu pochele kako treba.
takodje me interesuje kako vidim veberove postove a stavio sam ga na ignore funkciju...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! \\\http://r2cu.wordpress.com/lavirint/

ignore funkcija ne radi već dvije sedmice

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 22/05/2006 : 09:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexonignore funkcija ne radi već dvije sedmice

i niko se ne zali a ovamo hoce avatare, tststs

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/05/2006 : 09:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ajde malo smirite strasti, molim vas.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000