forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 Striparnica BUCH
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 20/06/2006 : 00:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :

In ne novo :
280 kom. Slobodne Dalmacije ( glancer ),
130 kom. Zvitorepčevega romana v stripu ( bivši lastnik jih je bral na WC-ju) !
Jaz pa sem še večji pujs, zato je cena zasoljena !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 20/06/2006 : 01:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
01.07.2006 !

PIKNIK STRIP.ART.NICE BUCH !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

simi
Average Member

812 Posts

Member since 07/09/2005

Posted - 20/06/2006 : 19:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send simi a Private Message  Reply with Quote
BE NICE TO BUCH AND YOU SHALL HAVE PIKNIK STRIP.ART
A MOZDA I POTPIS I SLICHICU U MEKSIKAJNARIMA

PRVO PRAVILO ELITISTA
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 20/06/2006 : 23:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
simi !

Zelo zanimivo razmišljaš, čeprav nisem čisto prepričan, da sem razbral pravi smisel tvojega sporočila.
Mi je pa všeč stavčna zveza BE NICE TO ME, ki se je spomnim iz nekega filma, vendar sta bila tam vpletena dva različna spola.
Gremo še enkrat od začetka:
Piknik organizira Strip.art.nica Buch in ne STRIP.ART in to šele letos, čeprav ga obljubljam že vsaj dve leti. Če pa se spomniš, je bil lani aprila in maja samo en vikend brez dežja.
Kje si v enem stavku najave piknika razbral pravila obnašanja ne vem.
Pa ja ne boš rekel, da sem zahteval tudi večerno toaleto!
Pa šalo na stran.
Vabljeni ste vsi, seveda po predhodnji najavi, ker saj veš, finančni zalogaj ne bo majhen, pa tudi organizacija bo pobrala kar nekaj časa. Če imaš kaj časa, se mi oglasi na GSM 041 681 646, vsaka pomoč mi je dobrodošla.
Kar pa se tiče risb v album Meksikajnarji je to odločitev Zorana, ker na prvi predstavitvi, zaradi števila ljudi, tega ni bil fizično sposoben. Če mu bo to uspelo v CE in MB bo pač tudi risal, če ne, se vidimo naslednji četrtek v LJ. Predhodnjo najavo vseh zainteresiranih želim, da ne bi prišlo do slične situacije kot v Makarski, kjer je Herman uspel narisati samo prvim štirim.
Da pa se že ljubitelji stripov delimo na kaste nisem vedel. Mogoče na manjše skupine ljudi, ki slično razmišljajo? Koliko nas pravzaprav sploh je?
Kot sem že v začetku omenil, ne vem če sem te pravilno razumel, mi pa vsekakor godi, da se na tem postu ne pogovarjam samo sam s seboj.
Se vidimo na pikniku!
LP

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 20/06/2006 : 23:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
KDO PRAVI, DA SE V SLOVENIJI NIČ NE DOGAJA ?

Vabimo vas na predstavitev in podpisovanje strip albuma SENIOR&JUNIOR-TEORIJA ZAROTE.
Avtorja Mladen Melanšek in Jani Prgič bosta z nami v četrtek, 22.06.2006, ob 19. uri.

Senior&Junior je zgodba o podjetnih gradbincih s socialnega dna, ki so začeli razmišljati dlje od cementa in lopate. V želji po hitrem zaslužku se navdušijo za vsako novo idejo, če je še tako neumna. Ker so neverjetno vztrajni, jim uspe izpeljati vsak načrt do konca, a pri tem nevede sejejo okoli sebe strah in grozo. So zidarji, ki namesto gradbenih dosežkov puščajo za seboj razdejanje in uničenje ter odpirajo vprašanje "Kaj pa, če stvari le niso take, kot se zdijo na prvi pogled?". Strip se na zabaven in duhovit način poigrava z družbenokritičnimi in aktualnimi temami ter pokaže na zmote in zablode sodobnega sveta.

Strip album je izšel v A4 formatu, je dvobarven, v trdih platnicah, na 44 straneh, predvideno je več nadaljevanj.
Cena: 2.500,00 sit.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 21/06/2006 : 14:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
O B V E S T I L O !

Zoran Smiljanič in Marijan Pušavec bosta v Celju podpisovala v petek, 23.06.2006, ob 18. uri, v Mestnem kinu Metropol.
Vabljeni!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 21/06/2006 : 15:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Ž E L J A !

Pred leti sem imel čast spoznati Julesa Radiloviča. Ker je zame fantastičen avtor, sprašujem:
je kdo v Zagrebu pripravljen z njim organizirati razgovor s podpisovanjem njegovih albumov, ali
ga je kdo pripravljen pripeljati v Ljubljano, če se jaz dogovorim z njim za četrtkovo srečanje.
Hvala.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 23/06/2006 : 15:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :

Tornjevi Boa-Morija št.9, Kaled.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 24/06/2006 : 18:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Sandi,nevjerojatan je tvoj entuzijazam!-Pozdravljam tvoju ideju o pikniku,"ja bum prihajal na piknik"(nadam se da sam ovo dobro napisao!).-Obavezno organiziraj turnir u malom nogometu(onako,tri protiv tri,ili četri).Reci Davidu da ću mu noge polomit!!(šala,naravno).-Se vidjamo i trenirajte ovaj tjedan!!!
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 26/06/2006 : 15:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
dveribad !

Dogovorjeno!
Zbor v Strip.art.nici 01.07.2006, med 16. in 17. uro.
Uvrščen si v malonogometno ekipo Kostolomac in si edini, ki bo svojemu soigralcu polomil noge.
Čestitamo !
Za penzionerje bomo organizirali tudi balinanje, kar se mi zdi zate bolj varno.

OPOZORILO !

Ker so Ukrajinke zaradi prezasedenosti odpovedale, si mačke pripeljite s seboj!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/06/2006 : 18:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Super.Ja ću krenut iz Zagreba oko podne.Budem te nazvao,jer znaš da ne baš ne poznajem Ljubljanu.Pazi Sandi,žena mi je Dalmatinka,pa sam morao naučit i "balote",a ako još i povedem nekoga sa sobom,mislim da možete dobit jedino u brzom ispijanju piva!!!POZDRAV!
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 27/06/2006 : 00:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
dveribad !

Ali gre lahko še kdo s tabo ?
Če boš prespal v LJ, mi sporoči, da prezračimo sobe in razrahljamo blazine !
Za balote in pivo ...
LP

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 27/06/2006 : 01:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
V R O Č E J E !

Pa še nogomet, pa še piknik, pa še cel kup drugih obveznosti!
Zato vsem zainteresiranim, ki ste se mi javili za sliko Zorana sporočam, pride v četrtek, 29.06.2006, ob 19. uri.
Se vidimo !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 28/06/2006 : 20:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :

Stripburger ne popušča !
V novi seriji Ambasada strip, kjer bodo izdajali prevode tujih avtorjev, je izšla prva številka, PIXY ( Max Andersson ).
Naslednje številke so odvisne od državnih subvencij, vsi ki poznamo organizacijske sposobnosti Katerine Mirovič in njene ekipe, pa ne dvomimo, da jih bo kar lepo število.
Katra, drži se, in vso srečo z letošnjo Ano Desetnico !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 05/07/2006 : 23:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Podpisovanje Meksikajnarjev v Novem mestu:
Založba Goga v četrtek, 03.08.2006, ob 20. uri.
Vabljeni!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 06/07/2006 : 00:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Iščem prostor za predstavitev in podpisovanje Meksikajnarjev v Zagrebu, Trstu in Celovcu.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 07/07/2006 : 21:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :

Stripoteka 1019,

Sarajevo tango ( v nemščini ).
Posebna zbirateljska izdaja v velikosti originala, 52 strani, 400 kom. naklade, podpisan in numeriran. Dodatek reprodukcija table.
Cena je 240 EUR. Svojo ponudbo pošljite na info@stripi.si

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6346 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 10/07/2006 : 10:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Bilo je odlično na pikniku,svaka čast Sandiju što je sve to organizirao.Dveribad je očito nekad bio dobar nogometaš pa nas je solidno vozao po terenu,iako mu se može prigovoriti da nedovoljnoj fizičkoj pripremljenosti;-)

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/07/2006 : 19:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Ma nije baš tako,ali da cigarete ubijaju,čovjek shvati kada malo potrči.Sve u svemu,bilo je super i to moramo ponovit.Jedino mi nije jasno kako je Sandi pobjedio u onom "balotanju",još me to grize!-E,da ne zaboravim,čini mi se da je David ili Sandi iznio super ideju da organiziramo Slovensku i Hrvatsku STRIP REPREZENTACIJU!-Stvarno super ideja,a možda bi se češće družili i malo takmičili.-Evo ja ću organizirati i donirati dresove za jednu i drugu ekipu.Pazi naslov-HRVATSKA STRIP REPREZENTACIJA ili SLOVENSKA STRIP REPREZENTACIJA(ili neka druga,što više,to bolje)!-Stvarno,što više razmišljam,ideja mi je genijalnija.--Tko zna,možda jednog lijepog dana i organiziramo prvenstvo strip reprezentacija!!!-Osobno bi bio sretan igrati protiv,npr.TALIJANSKE STRIP REPREZENTACIJE!!!---Ajde,momci,recite što mislite o ovoj ideji!?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/07/2006 : 22:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sjajna ideja. Ja sam za;)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/07/2006 : 23:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Genijalna ideja.Možda da otvorimo topic u vezi ovog?-Ma u par minuta mi je sinulo ,dat ću hrpu stripova na aukcije da ovo zaživi!Sva lova za ovakvu ideju.-Zamislite,strip reprezentacije iz raznih zemalja.?!.Dresovi sa likovima iz stripova!-Ajmo probat,ostvarivo je!-Marko,zamisli festival stripa i nogometno prvenstvo strip reprezentacija!( mjenjam nick name u SAFET SUŠIĆ)!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/07/2006 : 23:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Vidim ja da ste se vi dobro zabavili...
Kad se jos zamislim da smo Gaston i ja pricali o nekakvim natjecanjima na iducem Mafestu,
odnosno o necemu sto ce jos vise povecati zajednicko provodjenje vremena medju stripofilima
onda i ovakva reprezentativna okupljanja mogu biti jako zanimljiva...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/07/2006 : 23:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Tko zna mozda i skoro dobijemo Fédération Internationale de Comic Association, skraceno FICA...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/07/2006 : 05:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Tko zna mozda i skoro dobijemo Fédération Internationale de Comic >Association, skraceno FICA...

Nije to neka prosta rijecc na talijanskom? :)

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 11 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/07/2006 : 18:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Hmm ne znam toliko dobro talijanski, ali da nije to Zidane dobacio onom talijanu, pa mu ovaj uzvratio...

Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000