forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 Striparnica BUCH
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/07/2006 : 18:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ako ne moze FICA onda moze Fédération Internationale de STRIP Association, FISA...
Ili ima neki jezik da je fisa nezgodna rijec?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 12/07/2006 : 00:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Pa i najbolji talijanski izvozni artikal PICA ima više značaja.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 12/07/2006 : 22:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Odlična Acotova recenzija Meksikajnarjev na http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MEKS&StoryID=480

Podpisani izvodi na voljo v Strip.art.nici BUCH.

Zaradi dopustov me pokličite na GSM 041 681 646.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 14/07/2006 : 00:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
O B V E S T I L O !

V ponedeljek 17.07. in torek 18.07. je trgovina zaprta!
Od 19.07. do 04.09. velja delovni čas :

ponedeljek in sreda (samo popoldan) 17-20,
torek in četrtek (samo dopoldan) 10-13,
petek, sobota in nedelja ZAPRTO !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 16/07/2006 : 20:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :
V ponedeljek 17.07.2006 odprto od 10-13 in od 17-20.

Wondercity 2, 4X Lucky Luke, Komandant Mark 7, Mr. No Maxi, Lazarus Ledd 61, Tex 76, Dylan Dog extra 40, Zagor 122, Zagor extra 130, 131, Vjerenica mača, Zavjera srijedom.
Zopet na zalogi : vse številke ( razen 1-4 ) Alan Ford, Druna X, Martin Mystere 2 ( Ksanadu ).

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 17/07/2006 : 23:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
V torek 18.07.2006 je trgovina odprta od 10 do 13.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 18/07/2006 : 01:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
markos !

Ko sem organiziral piknik, me je nekdo zbodel, da je samo za elito.
Dobil sem asociacijo. Ne na elito, temveč na ljudi ki nekaj vedo in imajo znanje o stripih.
Ko spremljam tvoj ( in vse ostale ) forum, se sprašujem.
Ogromno časa izgubim, ko najdem temo, ki me zanima, pa se nanjo prilepi cel kup sončkov, smeškotov in ostalih znakov ... ala, tudi jaz se strinjam, sem za in tako naprej...in nedokončano.
Je možno odpreti topic, kjer bi se srečevali ljubitelji stripov, ki imajo res nekaj za povedat, de ne zgubljamo časa s prebiranjem ... ne vem kako naj temu rečem ... recimo balasta.
Da se zopet oglasijo založniki s svojimi najavami novih izdaj, komentarjev in da beseda strip pacient zopet dobi svojo pozitivno veljavo.
Hvala za odgovor !

Sandi

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 23/07/2006 : 02:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Novo:

Princ Valijant 17 (mehka vezava); cena 5600 sit

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 28/07/2006 : 01:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :

HEAVY METAL: SUMMER 2006
FEATURING THE COLLECTION OF SKY DOLL

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 28/07/2006 : 01:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

markos !

Ko sem organiziral piknik, me je nekdo zbodel, da je samo za elito.
Dobil sem asociacijo. Ne na elito, temveč na ljudi ki nekaj vedo in imajo znanje o stripih.
Ko spremljam tvoj ( in vse ostale ) forum, se sprašujem.
Ogromno časa izgubim, ko najdem temo, ki me zanima, pa se nanjo prilepi cel kup sončkov, smeškotov in ostalih znakov ... ala, tudi jaz se strinjam, sem za in tako naprej...in nedokončano.
Je možno odpreti topic, kjer bi se srečevali ljubitelji stripov, ki imajo res nekaj za povedat, de ne zgubljamo časa s prebiranjem ... ne vem kako naj temu rečem ... recimo balasta.
Da se zopet oglasijo založniki s svojimi najavami novih izdaj, komentarjev in da beseda strip pacient zopet dobi svojo pozitivno veljavo.
Hvala za odgovor !

Sandi

Striparnica BUCH

pa mogao si napisati na hrvatski,mislim ako vec postiras na hrvatski sajt

"No vox populis,vox revolucionaris"-Che Guevara
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 28/07/2006 : 01:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
M E D K L I C !

BUCH RAZPRODAJA SVOJO ARHIVO !

Moje ime je Buh Aleksander in že 42 let sem zbiratelj stripov. V moji kolekciji je vse kar je v tem času izšlo v bivši Jugoslaviji ... pa tudi še nekaj več.
Nabralo pa se je tudi kar nekaj dvojnikov. Zato sem se odločil, če bo seveda zanimanje, da jih prodam. Na razpolago je preko 100.000 stripov.
Nudim vam glancerje ( in tudi šit ), kompletov LMS, ZS, Stripoteke ..., da ne naštevam!
Ker so cene stripov v zadnjih treh letih nenormalno poskočile vam jih nudim po polovični ceni, kot se nudijo po forumih.

Prav tako nudim 10% popusta na cene novo izdanih stripov v Srbiji ( fco Beograd ).

Dobava je možna v septembru 06.

Pokličite me na GSM 0038641681646.

Prosim, da me ne kličejo "ljubitelji", ki jim je važno samo število postov na forumih !

Slovenskim ljubiteljem stripa pa najavljam v roku enega leta razcvet stripa tudi pri nas !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 28/07/2006 : 02:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Solid Snake !

Izvinjavam se tebi i svim ljubiteljima stripa, kako ti kažeš, postiram na hr sajtu ... v slovenščini.
Ne znam baš najbolje tvoj jezik pa neču ispasti budala. Trudim se između četiri oka ... ne ide mi baš najbolje ...
Ja razumijem internet kao svetski medij ... pa se potrudimo vsi.

Z odličnim spoštovanjem ... Sandi

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/07/2006 : 08:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Solid Snake je Makedonac.

u deželi lele ne postoji pravda, samo krivda mori što se ne ispravlja, parazitstvo ama od kog boli glava.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 28/07/2006 : 09:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:

M E D K L I C !

Moje ime je Buh Aleksander in že 42 let sem zbiratelj stripov. V moji kolekciji je vse kar je v tem času izšlo v bivši Jugoslaviji ... pa tudi še nekaj več.
Nabralo pa se je tudi kar nekaj dvojnikov. Zato sem se odločil, če bo seveda zanimanje, da jih prodam. Na razpolago je preko 100.000 stripov.
Nudim vam glancerje ( in tudi šit ), kompletov LMS, ZS, Stripoteke ..., da ne naštevam!
Ker so cene stripov v zadnjih treh letih nenormalno poskočile vam jih nudim po polovični ceni, kot se nudijo po forumih.

Prav tako nudim 10% popusta na cene novo izdanih stripov v Srbiji ( fco Beograd ).

Prosim, da me ne kličejo "ljubitelji", ki jim je važno samo število postov na forumih !

Slovenskim ljubiteljem stripa pa najavljam v roku enega leta razcvet stripa tudi pri nas !

Striparnica BUCH

raje ne prodaj. žal ti bo...če pa jih bo že kdo kupil naj bo to ljubitelj. boh pomagej

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

simi
Average Member

812 Posts

Member since 07/09/2005

Posted - 28/07/2006 : 14:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send simi a Private Message  Reply with Quote
SVAŠTA

KAD JE SVOJOM AROGANCIJOM I VISOKIM CENANA OTJERAO OD SEBE NA DESETINE STRIPAŠA, KOJI SU POČELI NABAVLJATI STRIPOVE DRUGDJE, SAD BUCH SNIZUJE CENE. ZA 10%.

BAH! I POLOVNOJ CENI PRODAJE SVOJU KOLEKCIJU?

JOŠ JEDNO SVAŠTA.
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 30/07/2006 : 00:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
simi !

Kakor že s svojim prvim javljanjem na mojo objavo ( najava piknika ), si me tudi z drugo spravil v dilemo, kaj sploh hočeš povedati?
Na to, da sem aroganten, ti ne znam odgovoriti, ker sebe težko ocenjujem, ti pa lahko dam odgovor na ostalo.
Ceno izdelka ( po ekonomskih pravilih ) vedno določa kupec. Če mu cena ni všeč, pač ne kupi. Odločitev, kam in za kakšno blago bo zapravil svoj denar, je vedno kupčeva. Ampak to so pravila, ki jih razumejo že otroci v osnovni šoli. Ali se motim, pa moram to širše razlagati?
Cene rabljenih stripov sta mi svetovala dva večjih poznavalcev te tematike na področju bivše YU, vsekakor pa največja v Sloveniji. Z enim od njiju še vedno usklajujem cene. Trdim, da cene rabljenih stripov pri meni niso višje kot pri ostalih LEGALNO delujočih trgovinah v bivši Yu. Mislim, da sem celo najcenejši. Tukaj ne mislim raznih preprodajalcev in ponudnikov po internetu, ki poslujejo brez računov.
Pri novoizdanih stripih pa je seveda situacija drugačna.
Kiosk strip ( Ludens ) je pri meni cenejši kot na Hrvaškem, System comics pa dražji. Stripoteka je pri meni dražja kot v Srbiji, je pa cenejša kot na Hrvaškem. Za stripe, katerih je izšlo pod 10 kom. pa mislim, da je debata zaenkrat še brez veze.
Albumi so pri meni dražji kot v Beogradu in Zagrebu ( ti moram tudi tukaj razlagati, kaj je vhodni davek, kaj DDV, kakšni so stroški, kakšna je davčna stopnja v Slo, Hr, ali Srbiji? ) prav zato pa sem se odločil, da jih ponudim za 10% nižjo ceno, kot je njihova cena v Srbiji. Boš pa se moral za njih potruditi v Beograd. Prevzem bo možen enkrat mesečno v centru od septembra dalje.
Že od vsega začetka nimam več kot 40 ( z besedo: štirideset ) rednih kupcev, tako da ne vem kaj pomenijo "desetine stripaša koje sam otjerao od sebe". Če se malo poigram z matematiko in množino
( desetine stripaša ), če upoštevam za osnovo 40 kupcev in recimo 20% otjeranih, je to 8 kupcev. Je to veliko ali malo? Bi moral računati 80% otjeranih? Pojma nimam, tebi je ta podatek očitno bolj poznan kot meni.
Si mogoče med njimi, ti grem zato tako na jetra? To te sprašujem, ker te ne poznam, nisi se predstavil.
Nasprotno kot ti o meni, pa jaz mislim o tebi. Mislim, da si prav en poseben kampelc. Klobuk dol!
Najprej se pritožuješ zaradi visokih cen, potem se pritožuješ nad najnižjimi ... "Stvarno svašta".
Mogoče bi pa ti moral postavljati moje cene!?
Še enkrat si preberi moj medklic, moja kolekcija ni in ne bo naprodaj.
Odločil sem se prodati dvojnike ( ali pa tudi ne, odvisno od povpraševanja ). Preveč tega se je nabralo, 100.000 kom. je približna ocena ( komu pa se ljubi to šteti ), jih je pa kar krepko več.
Vidiš, tudi jaz počasi odkrivam čar interneta.
Kaj ni lepo takole malce pokramljati, če človek nima kaj početi.
Pa še en post imam več! Še malo pa bom tudi jaz postal pravi ljubitelj in zbiralec stripov ( po kriterijih forumašev seveda ).
Še naprej veselo beri stripe, tam se zgodba vedno srečno konča.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

diderot2
Junior Member

467 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 30/07/2006 : 18:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send diderot2 a Private Message  Reply with Quote
evo, nešto objavljeno na slovenačkoj internetnoj striparnici:

Objavljeno: 27.03.2006 13:21:57 Naslov sporočila:

--------------------------------------------------------------------------------

Evo da še jaz pripomnem čez koga bi naredu križ:

--------------------------------------------------------------------------------------
Velika kritika BUCH striparni.

Pri njem sem naroču stripa Nathan Never #13 in #18. Se je na začetku neki motovilu češ kako je take stripe težko nabavit pa kar neki pljuvu čez take ki ga kličejo za en točno določen strip. Je rekel da jim najde nek strip potem grejo oni pa barantat za 200 SIT pa take glupe fore.

V glavnem, sem mu reku da dam za ustrezno ohranjeni cifri 1000 SIT po komadu in da če jaz neki rečem, potem to tako je in sem res pripravljen dat jurja za en strip. In mi on reče da potem pa sploh ni problema, da bo šel v Zagreb in pogledu okol za stripa. Pa da naj ga pokličem dva tedna kasneje (27. 3. 06 -- danes).

No, jaz ga danes pokličem in mu povem kdo sem in kaj sva se zmenla. Sem dobil vtis kot da on sploh nima pojma s kom govori, kot da se ne bi nič zmenla. Potem mi reče naj malo počakam, da bo pogledu. In mi že čez sekundo ve povedat da stripov nima ter me na hitro odslovi z ˝hvala nasvidenje˝ in poklopi. Kreten.
--------------------------------------------------------------------------------------

Go to Top of Page

diderot2
Junior Member

467 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 30/07/2006 : 18:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send diderot2 a Private Message  Reply with Quote
znači, da je BUCH zabranio, da se piše o njemu:
još nešto sa slovenačke striparnice

Pridružen/-a: 26.01.2005
Kraj: bled
Objavljeno: 29.07.2006 22:00:45 Naslov sporočila:

--------------------------------------------------------------------------------

Zgornje sporočilo se že dva dni nahaja na stripovi.com.... in mi nekako ne da miru. OK, vem da nam je Sandi prepovedal omenjat njegovo ime po internetu, ampak vseeno sem se odločil da ga objavim. Nekako mi je žal da se je odločil za razprodajo svoje zbirke. Zato sem objavil tule da bi mogoče zadevo prebral kak ljubitelj stripa in se odločil za nakup... če bo iz Slovenije še toliko bolje, vseeno bi bilo lepo če bi del zgodovine ostal v deželi...

P.S.: Če Sandi ne želi tega sporočila tukaj, naj mi sporoči na mail ali pa me pokliče na 041315901 in ga bom zbrisal.

P.S.S: ni pa mi žal za popuste
Go to Top of Page

diderot2
Junior Member

467 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 30/07/2006 : 18:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send diderot2 a Private Message  Reply with Quote
Cene albuma i tvrdouveženih Markova, Bleka, Texa i Alan Fordova su urnebesne...

Da ne kažem, kakve su cene piratskih stripova... Pa možda to kaže BUCH, da nabije još koji post. I kako to, da u svojoj legalnoj trgovini prodaje pirate. Da li i ta izdanja imaju tako visoku cenu zbog carine i PDV?
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 30/07/2006 : 18:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
quote:

M E D K L I C !

Striparnica BUCH

kje se bo pa lahko videlo te stripe ali sezname (razen v striparni Buch) za tiste ki niso iz Lj?

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/07/2006 : 19:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by diderot2

znači, da je BUCH zabranio, da se piše o njemu:
još nešto sa slovenačke striparnice

Pridružen/-a: 26.01.2005
Kraj: bled
Objavljeno: 29.07.2006 22:00:45 Naslov sporočila:

Zgornje sporočilo se že dva dni nahaja na stripovi.com.... in mi nekako ne da miru. OK, vem da nam je Sandi prepovedal omenjat njegovo ime po internetu, ampak vseeno sem se odločil da ga objavim. Nekako mi je žal da se je odločil za razprodajo svoje zbirke. Zato sem objavil tule da bi mogoče zadevo prebral kak ljubitelj stripa in se odločil za nakup... če bo iz Slovenije še toliko bolje, vseeno bi bilo lepo če bi del zgodovine ostal v deželi...

P.S.: Če Sandi ne želi tega sporočila tukaj, naj mi sporoči na mail ali pa me pokliče na 041315901 in ga bom zbrisal.

P.S.S: ni pa mi žal za popuste

Bio je neki kratki stik između Sandija i pojedinačnih članova ovog foruma iz Slovenije. Mislim da smo več davno prešli preko toga in da nema nikakve potrebe da se to opet otvara i loži na vatru. Nikog se ne tera da kupuje kod njega...

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 30/07/2006 : 19:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:

Solid Snake !

Izvinjavam se tebi i svim ljubiteljima stripa, kako ti kažeš, postiram na hr sajtu ... v slovenščini.
Ne znam baš najbolje tvoj jezik pa neču ispasti budala. Trudim se između četiri oka ... ne ide mi baš najbolje ...

Striparnica BUCH

vidim dobro govoris Hrvatski .Nista lose nisam mislio samo sam hteo potencirati da ogromna vecina(da ne kazem 100 %) ovde razume hrvatski.Ko zna sta vi pricate "na slovensini"
poz

Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1256 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 30/07/2006 : 21:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

quote:

Solid Snake !

Striparnica BUCH

vidim dobro govoris Hrvatski .Nista lose nisam mislio samo sam hteo potencirati da ogromna vecina(da ne kazem 100 %) ovde razume hrvatski.Ko zna sta vi pricate "na slovensini"
poz

Glede na to, da gre za topic o striparnici v Sloveniji, kamor vglavnem zahajajo Slovenci je nekako normalno, da bo tudi razprava potekala v slovenščini. Če pa koga slovenščina moti, ga pa nihče ne sili, da bere to debato.

TRAŽIM BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1712 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 30/07/2006 : 21:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message  Reply with Quote
bravo Sandi!

////////////////////////////////////////////////////////
http://www.mojradio.com/discobooom/
Go to Top of Page

WALTER
New Member

Slovenia
103 Posts

Member since 08/12/2002

Posted - 31/07/2006 : 18:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send WALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WALTER

Nekako ni v mojesm stilu da se vtikam v takšne debate pa vendarle se mi zdi, da se Sandi ne bi rabil spuščati na nivo prenapetih forumašev, ki bljuvajo kar nekaj samo da potešijo svoj nekreativni ego, čeprav verjamem da je včasih težko ostati tiho ko poslušaš nebuloze ki brez podlage letijo na tvoj račun.

A tukaj je potrebno vedeti kdo je kdo in se temu primerno postaviti. Sandi Buh je lastnik in ustanovitelj prve in edine striparnice v Sloveniji.

p.s. Sandi upam da je tvoja pisna reakcija na razne paciente le dobro premišljen epp trik.

Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000