Author |
Topic  |
senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 25/03/2007 : 10:33:41
|
Mladi bracni par koji pokusava da dobiju dijete. Poslije izvesnog vremena porastao stomak zeni pa joj muz kaze da ode do doktora i da vidi jeli trudna. Tako i uradi , ali poslije pregleda doktor joj kaze da nije trudna nego da je to zrak u stomaku. Zena isprica to svom muzu , a on samo slegne ramenima. Prodje jos tri mjeseca , a zeni stomak jos veci. Ode ona istom tom doktoru i kaze da sad mora biti trudna. Doktor je pregleda pa opet ustanovi da je to samo zrak. Dva mjeseca poslije , ista stvar.Opet zrak. Muz se naljuti pa ode sa zenom kod istog doktora i izvadi ga na sto pa pita: -Jel ovo kurac ili pumpa za biciklo???
Covjek nije misteriozan , osim samom sebi! $€N@D |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/03/2007 : 16:30:48
|
Istovremeno su u bolesničku sobu primljena dva pacijenta za operaciju testisa. Nakon nekog vremena u sobu je došla dežurna sestra (naravno, prsata plavuša u minici) te im rekla: "Zbog specifičnosti operativnog zahvata, potrebno je neposredno pred operacijom isprazniti sjemenovode."
Tako je pristupila prvom pacijentu, uzela njegovo oruđe u ruku i počela brzo i jako masirati. Pacijentu je isprva bilo neugodno, ali su sjemenovodi bili brzo ispražnjeni i dobro se osjećao.
Tada je pristupila drugom pacijentu. Sestra je prvo svukla njega, pa i sebe legla uz njega i počela milovati. Potom se počela polagano spuštati prema donjem dijelu trbuha i ljubiti ga... itd.
Prvi pacijent, vidljivo razočaran pita sestru: "Što je to sada, njega ste svukli i nježno i polagano ga popušili, a meni samo na brzinu na ruku...?" Sestra se osmjehne s mnogo razumijevanja: "Vidite gospodine, to vam je razlika između obaveznog i dodatnog zdravstvenog osiguranja..."
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 29/03/2007 : 08:59:21
|
Došao doktor u vizitu i kaže pacijentu: "Imam za vas dobru i lošu vijest!" Kaže pacijent: "Može prvo lošu. Doktor: "Loša vijest je da ćemo vam morati amputirati obje noge. Pacijent: "Dobro, a koja je dobra vijest? Doktor: "Dobra vijest je da gospodin iz susjedne sobe želi kupiti vaše šlape."
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja |
 |
|
Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
wanton
New Member

Serbia
262 Posts
Member since 24/02/2004 |
|
wanton
New Member

Serbia
262 Posts
Member since 24/02/2004 |
|
Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
|
76
Senior Member

Croatia
2656 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 03/04/2007 : 12:08:59
|
OLDIE BUT GOLDIE:
Razgovaraju dva političara, jedan mlađi i jedan stariji, o svečanim ručkovima i večerama. Mlađi: Na tim svečanim večerama uvijek ima toliko dobre hrane, ali nikako se ne uspijevam najesti jer stalno iz pristojnosti moram razgovarati sa ženama koje sjede pored mene. Stariji: Ah, kolega vidi se da ste mladi i neiskusni. Zašto ne napravite kao ja - prvo se okrenete prema dami sa svoje lijeve strane i pitate: 'Gospođa ili gospođica?' Ako kaže 'Gospođica', pitate ju 'Imate li djece?' i s njom ste gotovi. Ako kaže 'Gospođa', isto pitate ima li djece i ako kaže da ima, onda još pitate 'A čija su?' i opet je razgovor završen. Onda to isto ponovite i s damom s desne strane. Mlađi: Hm, a što ako kaže da je gospođa i da nema djece? Stariji: E, onda joj kažete 'Pa to me uopće ne čudi' i opet ste gotovi.
|
 |
|
senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts
Posted - 03/04/2007 : 20:15:37
|
Dosla dva pandura u javnu kucu i pitaju jednu prostitutku: -Sta se dobija za 100 kuna; -Za 100 kuna mozete samo da popusite jedan drugom; kaze prostitutka. Odu panduri! Poslije 15 minuta , vrate se panduri nazad u javnu kucu pa istoj toj prostitutki kazu: -Kome cemo sad da platimo.......
$€N@D |
 |
|
senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts
Posted - 03/04/2007 : 20:25:32
|
Dosao momak kod kurve pa je pita koliko kosta kad bih te "opalio" s guza. Ovisi , ako trznes na lijevu stranu(misli se na kukove) onda kosta 10 kuna.Ako na desno 20 kuna , a ako direktno(klasicni stil) 100 kuna. Momak malo razmisli pa odluci se da je "voza" mjesovito...kosta manje!! I krene on:-10,20,100 10,20,100....proslo 5 minuta......10,20,100 i tu zastane malo pa kaze:-Jebo sicu 100,100,100,....,100
$€N@D |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/04/2007 : 09:14:13
|
Bio Englez u Bosni u Misiji. Kada se vratio doma , priča kako bosanci piju čaj :
"I have tried all kinds of tea there: camomile tea, linden tea, fruit tea, but there is one kind of tea that Bosnian people drink very often and they mention it almost every minute, but I never managed to find it, to try it..."
"What is the name of that famous Bosnian tea? Do you remember?"
"Oh, yes of course... It is called: "Yebo ga tea!" 
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 20/04/2007 : 22:18:49
|
ovaj vic je za topic: glupi vicevi, ali su nam ga zatvorili pa...
Koja je slicnost izmedu rajcice i slona?
Oboje su crveni... osim slona |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 21/04/2007 : 08:29:47
|
Priča plavuša prijateljici :"Ej, što mi se jutros dogodilo! Došla u crkvu, kad tamo neki bleso u sred mise zapalio cigaretu. Toliko sam se iznenadila da mi je zamalo pivo ispalo iz ruke!"
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves! |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 24/04/2007 : 21:18:11
|
OPCENITE STATISTIKE I JEDNADZBE > > - Zena brine o buducnosti samo dok ne nađe muza. > - Muskarac ne brine o buducnosti dok ne na#240;e zenu. > > - Uspjesan muskarac je onaj koji zarađuje vise no sto mu supruga moze > potrositi. > - Uspjesna zena je ona koja prona#240;e takvog muskarca. > > > SRECA > > - Da bi bili sretni s muskarcem, morate ga puno razumjeti i malo voljeti. > - Da bi bili sretni s zenom, morate je puno voljeti i uopce ne pokusavati > razumjeti. > > > DUGOVJECNOST > > - Ozenjeni muskarci zive duze od samaca, ali puno vise zele umrijeti. > > > SJECANJE > > - Svaki ozenjeni muskarac treba zaboraviti svoje greske - nema smisla da > dvije osobe pamte iste stvari. > > > IZGLED > > - Muskarci se bude jednako zgodni kao i kad su legli u krevet. > - Stanje zena se, nekako, pogorsava tijekom noci. > > > MOGUCNOST PROMJENE > > - Zena se uda za muskarca u nadi da ce se on promijeniti, ali se on ne > mijenja. > - Muskarac ozeni zenu u nadi da se ona nece promijeniti, ali ona to ucini. > > > TEHNIKA DISKUSIJE > > - Zena ima zadnju rijec u svakoj sva#240;i. > - Sve sto muskarac poslije toga kaze pocetak je nove sva#240;e. > > > RAZUMIJEVANJE > > - Muskarac ne razumije zenu u dva navrata - prije braka i poslije braka. > > > I ZA KRAJ > > U pocetku stvori Bog Zemlju, i odmori se. > > Tada Bog stvori covjeka, i odmori se. > Nakon toga Bog stvori zenu, i od tada ni Bog ni covjek nemaju odmora.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Posted - 24/04/2007 : 21:28:38
|
Novovjencani par bio je u braku dva tjedna. > > > >>> > Muz, iako jako zaljubljen nije mogao docekati da izadje > > > >>> van i zatulumari > > > >>> > sa svojim prijateljima. > > > >>> > Pa je rekao svojoj novoj zeni, Draga, vracam se odmah. > > > >>> > "Gdje ces duso?" pitala je zena. > > > >>> > "Idem u kafic ljepotice. Idem na pivo! > > > >>> > Zena je rekla, "Zelis pivo ljubavi?" > Otvorila je vrata > > > >>> frizidera I > > > >>> > pokazala mu 25 razlicitih vrsta piva iz > 12 raznih > > > >>> zemalja: Njemacke, > > > >>> > Nizozemske, Japana, Indie, itd. > > > >>> > Muz nije znao sto da napravi, I jedino sto mu je palo > > > >>> na pamet da kaze > > > >>> > bilo je, "Da malena..ali u kaficu...znas...imaju ledene > > > >>> case..." > > > >>> > Nije stigao ni zavrsiti recenicu kada ga je zena > > > >>> prekinula govoreci, > > > >>> > "Zelis ledenu casu najdrazi? > > > >>> > Uzela je veliku kriglu iz zamrziva#232;a, > > > >>> > ledenu tako da se najezila cim ju je uzela u ruke. > > > >>> > Muz, vec pomalo blijed je rekao, > > > >>> > "Da, dusice, ali u kaficu imaju I one super > > > >>> grickalice...Necu dugo, odmah > > > >>> > cu se vratiti. Obacajem. OK?" > > > >>> > "Zelis grickalice medeni?" Otvorila je ormaric I pocela > > > >>> vaditi chips, > > > >>> > kikiriki, kokice... > > > >>> > "Ali mila moja... u kaficu... znas... > psuju I govore > > > >>> ruzne rijeci. > > > >>> > "Zelis ruzne rijeci, kretenu? Popij svoje jebeno pivo u > > > >>> svojoj jebenoj > > > >>> > ledenoj krigli I pojedi te jebene grickalice, ti si sada > > > >>> ozenjen, I nigdje > > > >>> > ti ne ides! Jasno supcino?" > > > >>> > > > > >>> > I zivjeli su sretno do kraja zivota....
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Posted - 24/04/2007 : 21:55:07
|
edan hipi ulazi u autobus i tamo primjecuje jednu slatku >> > casnu sestru. >> > Hipi sijeda pored nje i pita je"Hoces li voditi ljubav samnom?""Ne" >> > odgovara casna sestra"Ja sam udata za Boga",zatim se digne i >> > izadje na sljedecoj stanici. Tada progovori vozac autobusa >> > koji je cuo citavu konverzaciju"Ja znam kako mozes privoliti >> > casnu sestru da vodi ljubav sa tobom?""Stvarno","Kako?"Upita >> > hipi. "Svakog utorka tocno u ponoc ona odlazi na groblje da >> > se moli,tako da jedino sto imas uraditi je da ubuces neki >> > dugacki mantil sa kapuljacom,pomazes bradu briljantinom i >> > tvrdis da si Bog".Hipi se odlucuje da proba i pojavljuje se >> > na groblju u utorak vece ,maskiran kako mu je vozac >> > predlozio."To sam ja,Bog!"prestavlja se hipi casnoj sestri >> > povlaceci kapuljacu dublje prema licu."Vodi ljubav samnom!" >> > Casna sestra pristaje ne pitajuci nista,ali ga moli da se >> > zadovolji samo analnim sexom jer niposto nesmije da izgubi >> > nevinost. "Bog"i casna sestra vode ljubav i kada su zavrsili >> > on se uspravlja i skida kapuljacu sa glave >> > govoreci"Ha-ha-ha!!To sam ja Hipi" "Ha-ha-ha!uzvraca casna >> > sestra."To sam ja,vozac autobusa!"    
|
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2656 Posts
Member since 24/12/2005 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 25/04/2007 : 12:52:28
|
Nisam procitao sve viceve pa molim da mi oprostite ako sam ponovio neki:
Who are the best goalkeepers in the world? -WOMEN: no matter how much & which way you fuck them, your balls will never go in!
A guy calls into work and says: -Boss I cant come to work, I'm sick today. Boss asks: -How sick are you? The guy says: -I'm at home fucking my sister, how sick is that?
Every man dies. Not every man really lives. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Posted - 25/04/2007 : 14:38:46
|
Njezin dnevnik: "U subotu je bio čudan. Bila sam cijeli dan s prijateljicama u kupovini i malo sam zakasnila. Možda je zbog toga bio ljut. Na putu doma sam mu rekla da ga volim. On je samo šutio. Zašto jednostavno i on nije mogao reći da me voli? Kad smo stigli doma osjetila sam da sam ga izgubila i da ne želi imati posla sa mnom. Cijelu večer je sjedio pred TV-om i nije progovorio ni riječ. Otišla sam spavati. Nakon 10 minuta i on je legao i iznenada je počeo reagirati na moje nježnosti i vodili smo ljubav. Ali sam i dalje imala osjećaj da je odsutan. Mislila sam o tom s njim razgovarati ali on je već bio zaspao. Ne znam što dalje, moj život više nema smisla. -Njegov dnevnik: "Danas je Dinamo izgubio, ali smo imali dobar sex". DINAMO! DINAMO! |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Posted - 25/04/2007 : 15:25:56
|
Pita učiteljica Ivicu:Ivice što biš ti učinio da vidiš ranjenog hrvatskog vojnika samog u šumi? Ivica:Ubio bih ga Što?Pazi Ivice-ranjenog HRVATSKOG vojnika Ivica:Ubio bih ga! Sjedni Ivice.Dobio si jedan!A ti Jovanoviću-ne šapći!!! |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Posted - 25/04/2007 : 15:49:14
|
Dosao Mujo s familijom na Slovensku granicu pa veli cariniku: -"Cuj ba ja bi se zelio useliti u Sloveniju." -"Nema problema, samo morate poloziti test." -"Kaki ba test?" -"Morate preplivati Kupu!" Nema sta, svi se skinu i skoce u Kupu, a kako Kupa bila nabujala, Mujo jedva prepliva a Fata se s djecom podavi. -"Poglec Mujo, su ti se zena in otroki podavili!" -"Ko ih jebe, PREKLETI BOSANCI!" |
 |
|
Topic  |
|