Author |
Topic  |
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 25/05/2007 : 21:15:31
|
Suncanog nedeljnjog jutra dotrci zeko do lisicine jame, taman kad lisica mota joint. “Srami se! Takav lijep dan, usred prirode, a ti se hoces drogirat! Idi radije samnom na jogging!” Lisica si pomisli:”…u pravu je…”, baci joint i zajedno otrce. Dotrce do vuka, koji si bas taj cas grije zlicu iznad svijece. Zeko ponovo:”Vuk, pusti drogu! Trci sa nama, zdravije je, pogledaj kako je danas lijepo jutro!” Vuk malo gundja, a u sebi si misli: mali je u pravu, i ide s njima.. I tako oni trce okolo, usput pokupe jos kunu, koja je snifala koku, medvjeda koji je zapalio nargilu i u ekipi je vec lijepi broj zivotinja kad dotrce do lava, starog dzankija i zeko vec izdaleka vristi: “Hej, lave…” A lav kaze:”Jebemti, dal mora uvijek cijela suma trcat okolo kad se zeko naguta ekstazija…”
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves! |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 25/05/2007 : 22:57:02
|
Bio jedan bijeli misionar u jednom afričkom zaostalom selu. Misionar je bio učen i ugledan čovjek kojeg su svi u selu poštivali. Međutim jednog dana jedna crnkinja rodi bijelo dijete, a pošto je misionar jedini bijelac u crnačkom selu, poglavica ga pozove u svoju kolibu na obavjesni razgovor. Poglavica prvi počne i reče mu što se dogodilo, indirektno ga optužujući za isto, te zatraži od misionara da objasni sve to odnosno da reće nešto u svoju obranu. Zatim se misionar pokušava obraniti upiruči prstom kroz prozor prema stadu ovaca: -"Vidiš, dragi poglavice, priroda je puna čuda i nelogičnosti. Ponekad je teško objasniti sve te Bogom date anomalije. Pogledaj samo ono stado ovaca...ima dvadeset bijelih i samo jedna crna... U tom trenutku poglavica se trgne i prekine misionara: -"Čujte, ja ću zaboraviti bijelo dijete, a vi zaboravite crnu ovcu!"
|
 |
|
senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 26/05/2007 : 08:56:04
|
Zec i lisica
Zec svako jutro prodje pored rupe od lisice i dobaci mladuncadima da ce im jebati mamu! Proslo jedan tjedan i mladim lisicama to dosadilo pa ispricaju mami lisici sta im zec svako jutro kaze.Sljedeceg jutra ode mama lisica u lov ,ali se krisom vrati u rupu prije nego zec naidje. naidje zec i dobaci :-jebacu vam mamu!! Kad je mama lisica to cula izleti iz rupe i pocne da ganja zeca. Bjezi zec i naidje na neku zicanu ogradu , ali je uspio da se provuce kroz jedan mali otvor.Mama lisica pokusa da se provuce kroz isti taj otvor ali se zaglavi. Zec primjeti da se lisica zaglavila pa se vrati prema njoj i opali lisicu.Kad je zavrsio rece zec:-Nebi to nikad uradio ali sam obecao tvojoj djeci!!!!
"Pupoljak" $€N@D |
 |
|
senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts
Posted - 26/05/2007 : 09:10:45
|
Prolazi kokos pored rupe u zemlji kad iz rupe se zacu kukurikanje. Kokos sva sretna udje u rupu.Poslije izvjesnog vremena izadje zec iz rupe i povika: -Sto je dobro znati strane jezike!
"Pupoljak" $€N@D |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 29/05/2007 : 20:01:18
|
Nisam procitao sve sve viceve pa mi nemojte zameriti ako sam ponovi koji.
Who are the best goalkeepers in the world? -WOMEN: no matter how much & which way you fuck them, your balls will never go in!
Guy calls into work and says: -Boss I cant come to work, I'm sick today. Boss asks: -How sick are you? The guy says: -I'm at home fucking my sister, how sick is that?
Every man dies. Not every man really lives. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 30/05/2007 : 22:55:00
|
Šeće ateist šumom. I divi se:
- Kakva divna stabla! - Kakve snažne rijeke! - Kakve prekrasne životinje!
Dok tako šeće uz rijeku, začuje šuškanje u grmlju iza sebe. Okrene se i ugleda grizlija od 3 metra kako ga napada. Potrči najbrže što može puteljkom. Pogleda preko ramena, medvjed mu se sve više približava. Ponovno pogleda preko ramena, a medvjed još bliže. Spotakne se i padne. Počne se pridizati i ugleda medvjeda kako se nadvio nad njega i podiže desnu šapu da ga svlada. U tom trenu ateist procvili "O, moj Bože!" Vrijeme se zaustavi. Medvjed zastane na mjestu. šuma umukne. Obasja ga snažna svjetlost, a s nebesa se začuje glas:
- Negiraš moje postojanje svih ovih godina, učiš druge da ne postojim, a stvaranje života pripisuješ kozmičkoj slučajnosti. Očekuješ li da ti pomognem iz ove nevolje? Trebam li te smatrati vjernikom?
Ateist pogleda ravno u svjetlost.
- Bilo bi licemjerno odjednom od Tebe tražiti da me tretiraš kao kršćanina, no možda bi mogao medvjeda učiniti vjernikom? - Dobro, reče glas.
Svjetlo se ugasi. Šumom ožive glasovi. A medvjed spusti svoju desnu šapu, sklopi obje zajedno, pogne glavu i kaže:
- Gospodine, blagoslovi ove darove koje ću primiti od tvog obilja po Kristu, našemu Gospodinu. Amen |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 30/05/2007 : 23:00:00
|
Pukla kanalizacijska cijev. U intervenciju dolazi majstor i njegov pomoćnik. Šaht se pretvorio u "jezero" (sve puno fekalija).
Izvuku oni alat iz auta. Uđe majstor u tu gomilu fekalija i kaže šegrtu: "Ključ 20!" Ovaj mu ga da, a majstor zaroni i nema ga dvije minute. Majstor izroni i reče: "Ključ 18!".
Nakon pola sata zaranjanja izlazi majstor sav od fekalija, briše sraćku s lica i kaže šegrtu: "Uči, uči, inače ćeš cijeli život samo ključeve dodavati!" |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
gumiflex
Average Member

Croatia
522 Posts
Member since 12/05/2007 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 31/05/2007 : 20:16:48
|
Jedan mladi svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije
mogao ni rijeci progovoriti pa upita biskupa za savjet.
Ovaj mu rece:"Sljedeci put popij casu vode s dvije kapljice vodke i
odmah ces se osjecati slobodnije."
Poslije toga svecenik se osjecao tako dobro da ga nista nije moglo uznemiriti.
Nakon povratka s mise doceka ga cedulja s biskupovom porukom:
Postovani, rekao sam nekoliko kapljica vodke u vodu, a ne obratno.
I jos par savjeta:
Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara.
Ormar pored oltara je ispovjedaonica a ne WC. Ne oslanjajte se vise na kip Blazene Djevice Marije, ne grlite ju i
ne ljubite vise.
Postoji 10 zapovjedi a ne 12, 12 je apostola a ne 7. Nijedan od njih
nije bio patuljak.
Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C. and Co.
David je pobijedio Golijata prackom i kamenom, nije ga umlatio i
prosuo mu mozak.
Judu ne nazivamo kurvinim sinom.
Papu ne zovemo El Padrino.
Bin Laden nema veze s Isusovom smrcu.
Sveta vodica je za posvecivanje a ne za osvjezavanje ispod pazuha.
Ne sjedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na Bibliju.
Hostija nije grickalica uz vino, vec za vjernike.
Gresnici idu u pakao a ne u pizdu materinu.
Onaj u kutu, pored zbora, kojega ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja.
Na kraju se kaze Amen, a ne fajrunt.
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 31/05/2007 : 20:19:10
|
Negdje u Dalmaciji dolazi zgodna plavusa sa sinom na plazu. Legne na rucnik, a mali se pocne igrati. Nakon nekog vremena mali pocne bacati kamenje po ljudima. Plavusa se digne i kaze: - "Omy, komm hier." Mali se smiri, ali opet nakon nekog vremena pocne bacati kamenje na ljude. Plavusa se opet digne i kaze: - "Omy, komm hier, shatzy." Mali se opet smiri, no opet pocne bacati kamenje, tek plavusa se ovog puta digne i kaze: - "Omere, pi*** ti materina, govno malo glupo, slomit cu ti ruke matere mi, odmah prestani i dodji ovamo "
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 31/05/2007 : 21:06:24
|
Pita nastavnik Ivicu: "Ivice, tko se jučer penjao na moju jabuku?" "Nastavniče, ovdje u zadnjoj klupi se ništa ne čujete." "Kako se ne čujem!? Dođi i sjedi na moje mjesto", reče nastavnik, "a ja ću na tvoje pa mi postavi pitanje." Promijenili mjesta pa će Ivica: "Nastavniče, tko je noćas spavao s mojom sestrom?" Nastavnik odgovori: "Imaš pravo Ivica, ovdje u zadnjoj klupi se zaista ništa ne čuje!"
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 31/05/2007 : 23:00:39
|
Pobegla dva ludaka iz ludnice.Sakriju se iza igle , ali ih cuvar odmah uhvati. -Kako nas je video - pita jedan ludak drugog -Pa kroz rupu budalo.
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 31/05/2007 : 23:02:08
|
Sta rade Muja i Hasa na klackalici u sred sarajeva? Zezaju snajperiste!
A sta rade Muja i Hasa pored klackalice? Zajebali ih snajperisti!
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 31/05/2007 : 23:03:00
|
Napravili rusi veç maçine. Ali prodaja ide slabo pa uvate oni da naprave tv reklamu.Na reklami sledece: Ruskinje u reci peru ves i naguzile se.Odjednom nailaze kozaci i pocnu da ih siluju onako straga.One vicu i tada ulazi spiker koji kaze:"Ako kupite nasu masinu ovo se nece desiti
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 01/06/2007 : 10:03:16
|
Fata kod doktora: - Doktore, imam veliki problem! Nijedan muškarac me ne može zadovoljiti. - Pokušajte sa dva muškarca! - Ma, probala sam sa dva, tri, četiri - i ništa! - Probajte sa pet ili 10... - I to sam probala... - Fato, vi ste medicinski fenomen! - Fenomen, doktore, fenomen, a ne kurva, kako selo priča!
|
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 01/06/2007 : 11:11:49
|
Koje 4 drzave u Evropi imaju osobine pi*ke:
- BRITANIJA - stalno je vlazna - NEMACKA - jer je iz dva dela - RUSIJA - jer stalno krvari - SRBIJA - jer stalno trazi neki ku*ac !!!
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 01/06/2007 : 11:15:08
|
Bio neki covek,i nije imao srece u zivotu.Zena ga varala,cerka ku*va,sin narkoman,kuca u haosu,sve u svemu sr**e!I,resi on da se ubije! Dodje on do mosta,zelevsi da skoci,kad,vidi zabu! Gleda ga ona zba,i,kaze: Z:Covece,ti si bas baksuz!Ajde,ispunicu ti 1 zelju! C:Jao,ajde,molim te,da mi se sredi situacija u kuci! Z:OK.Idi kuci,i sve ce biti ok! ...Vraca se covek kuci,kad,ono,zena siri ruke,da ga doceka,cerka diplomi- rala fakultet,sin straighter,kuca sredjena,ma sve super!I,covek se tolko odusevi,i kaze,ma,moram da idem da se zahvalim zabi! I,ode on do mosta,i nadje zabu,i kaze: C:Jao,hvala ti mnogo.Mnogo si me zaduzila! Z:Ma,nema problema,sve je ok! C:Ma,hvala ti,kakoda se oduzim! Z:Pa,kad vec pitas,jel mozes ti meni da ucinis nesto! C:Ma,i kroz vatru,i kroz vodu,mnogo si me zaduzila... Z:Pa,ajde,ako mozes da me na*uzis malo! C:Ma,nema frke,nisam ja probirljiv,a,i mnogo si mi pomogla! I,pocne on nju da gu*i,i u tom trenutku se zaba pretvori u devojcicu od 10 godina...
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 01/06/2007 : 11:17:03
|
Sreo Muja Isusa pa ga ponudio travom, ovaj pristade. Popusise oni sve, pa ce tek Isus:
I: Je li Mujo znas li ti ko sam ja ? M: Jok. I: Ja sam Isus. M: Jesam ti reko da je dobra?
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 01/06/2007 : 22:31:29
|
Mother held her little daughter 20 minutes under water, not to make her any troubles, but to see a funny bubbles!
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/06/2007 : 17:08:21
|
Suncanog nedeljnjog jutra dotrci zeko do lisicine jame, taman kad lisica mota joint. “Srami se! Takav lijep dan, usred prirode, a ti se hoces drogirat! Idi radije samnom na jogging!” Lisica si pomisli:”…u pravu je…”, baci joint i zajedno otrce. Dotrce do vuka, koji si bas taj cas grije zlicu iznad svijece. Zeko ponovo:”Vuk, pusti drogu! Trci sa nama, zdravije je, pogledaj kako je danas lijepo jutro!” Vuk malo gundja, a u sebi si misli: mali je u pravu, i ide s njima.. I tako oni trce okolo, usput pokupe jos kunu, koja je snifala koku, medvjeda koji je zapalio nargilu i u ekipi je vec lijepi broj zivotinja kad dotrce do lava, starog dzankija i zeko vec izdaleka vristi: “Hej, lave…” A lav kaze:”Jebemti, dal mora uvijek cijela suma trcat okolo kad se zeko naguta ekstazija
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 03/06/2007 : 17:46:47
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Suncanog nedeljnjog jutra dotrci zeko do lisicine jame, taman kad lisica mota joint. “Srami se! Takav lijep dan, usred prirode, a ti se hoces drogirat! Idi radije samnom na jogging!” Lisica si pomisli:”…u pravu je…”, baci joint i zajedno otrce. Dotrce do vuka, koji si bas taj cas grije zlicu iznad svijece. Zeko ponovo:”Vuk, pusti drogu! Trci sa nama, zdravije je, pogledaj kako je danas lijepo jutro!” Vuk malo gundja, a u sebi si misli: mali je u pravu, i ide s njima.. I tako oni trce okolo, usput pokupe jos kunu, koja je snifala koku, medvjeda koji je zapalio nargilu i u ekipi je vec lijepi broj zivotinja kad dotrce do lava, starog dzankija i zeko vec izdaleka vristi: “Hej, lave…” A lav kaze:”Jebemti, dal mora uvijek cijela suma trcat okolo kad se zeko naguta ekstazija
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
Ovaj je vec bio!
 |
|
YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 03/06/2007 : 17:52:33
|
Stoji zenska u autu na semaforu i kraj nje staje Mujo sa svojim autom. Gledaju se oni medjusobno, pa Mujo pocne spustati prozor. Zenska, sva sretna, pocne i ona spustati prozor misleci da ce joj Mujo nesto reci... a Mujo ce: - Sta je, i ti prdnula?
|
 |
|
senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts
Posted - 03/06/2007 : 18:20:57
|
Idu dvije plavuse putem i nadju ogledalo. Podize ga prva plavusa i rece--Pa to je moja slika--- Druga ce na to--daj da vidim kako izgledas na slici--- Dok je druga plavusa gledala "sliku" prve plavuse, rece---Sto si ruzna na ovoj slici---
"Pupoljak" $€N@D |
 |
|
Topic  |
|
|
|