Author |
Topic  |
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/08/2007 : 18:39:10
|
Mlad si ti jos, puno si ti toga zaboravio ili ne pamtis...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 12/08/2007 : 18:48:42
|
Bia jutros na Poljudu od 6 i negdi oko 9i30 dosa do karte. Mislin da je sramota da ima jedan jedini prodajni stand na cilom Poljudu(jos gore je sta su kasnije rekli da ima karata i u onim kucicama oko stadiona pa je nastala velika nagrada Poljuda) za najmanje 2000 ljudi.
Torcida Solin |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/08/2007 : 19:05:37
|
Hajduk je zadnjih godina vrlo organiziran klub, eto zato je to tako bilo...  
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29634 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 12/08/2007 : 19:24:55
|
quote: Originally posted by zagorovsky
Bia jutros na Poljudu od 6 i negdi oko 9i30 dosa do karte. Mislin da je sramota da ima jedan jedini prodajni stand na cilom Poljudu(jos gore je sta su kasnije rekli da ima karata i u onim kucicama oko stadiona pa je nastala velika nagrada Poljuda) za najmanje 2000 ljudi.
Torcida Solin
Svaka čast! Dirljivo je, i u današnja vremena rijetko, da se tako predano navija za neki klub. Mislim da si zaslužio neku nagradu. Recimo... Dogovorili smo se da ti kupimo jednu lijepu bengalku, pa je ti na utakmici zapali da te vidimo na telki.
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/08/2007 : 19:30:05
|
dinamovi navijaci su zadnji koji bi trebali nekoga uciti ponasanju na stadionu... Naucite vi prvo ono svoje krdo divljaka, jedan dio samozvanih navijaca dinama, da Vam ne ruse i dalje i ono malo ugleda sto je ostalo, i Vama ali i ostalim HR navijacima...
 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 12/08/2007 : 21:15:48
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by zagorovsky
Torcida Solin
Svaka čast! Dirljivo je, i u današnja vremena rijetko, da se tako predano navija za neki klub. Mislim da si zaslužio neku nagradu. Recimo... Dogovorili smo se da ti kupimo jednu lijepu bengalku, pa je ti na utakmici zapali da te vidimo na telki.
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
popusi mi ku..c purgerski smrade ja san ovo napisa da bi se vidilo kolika guba su trenutno nasi iz uprave a ne da bi sebe diza u nebesa. Ides provocirat bez razloga jesan ja ode sta pisa o Dinamu pa mi ti imas odgovarat supcino purgerska. Vi budite sritni dodeli van na werdera 20000 ljudi sugo purgerska
Torcida Solin |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/08/2007 : 21:27:30
|
E sad ces malo odmoriti i drugi put pripaziti na rijeci.
 |
|
Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 12/08/2007 : 21:56:02
|
quote: Originally posted by makikatalinic
@supermark
to što si rekao ima istine. Naime BBB ipak na europskim utakmicama ne rade takva sranja (barem još)
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Auxerre? Makar tu stoku ni ne računam pod BBB-e... |
 |
|
Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 12/08/2007 : 21:57:27
|
quote: Originally posted by Spock
quote: Originally posted by supermark
meni je to zalosno, znas kako je klub navikao na europske uspjehe kad se prodaju sve karte u jednom danu za pretkolo kupa uefa a klub nije nikakav velikan (man utd, barca, real, milan, lyon, bayern) vec klub koji ne spada u TOP 70
Na Poljudu se gostujući navijači ne mogu ni čut (čak i da ta grupacija broji veliki broj od 25 ljudi), a kamoli da nadglasaju Torcidu!
Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Ma je li? BBB-i se uopće ne čuju na Poljudu,a? |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 12/08/2007 : 22:52:56
|
Sam da se krivo ne protumače moje riječi. Ja iskreno želim da Hajduk prođe dalje al iskreno i sumnjam u to... čak prilike možete stvorit al realizacija vam je 0 :(
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29634 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 12/08/2007 : 23:20:53
|
maki, to se ne treba ni govoriti, svaki hrvat je uz svaki hrvatski klub, nema veze o kojem je rijec
a zagorsky je pretjerano reagirao, kakav je to navijac ako nemoze podnijeti malo protivnickog podjebavanja?
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 12/08/2007 : 23:44:19
|
Jbg. očito se čovjek nemože zajebavat =) Daj pustite ga malo će razmislit i smirit će se vjerujem =)
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/08/2007 : 00:26:04
|
quote: Originally posted by Daniel
@supermark
to što si rekao ima istine. Naime BBB ipak na europskim utakmicama ne rade takva sranja (barem još)
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Auxerre? Makar tu stoku ni ne računam pod BBB-e...
Milano... Luzern... Nema veze gdje ih ti racunas, oni se nazalost racunaju pod dinamove navijace, a vanka i pod hrvatske navijace, i nitko nas ne pita slazemo li se mi s misljenjima divljaka, ali nas svejedno strpaju u isti lonac...
 |
|
djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts
Member since 25/07/2007 |
Posted - 13/08/2007 : 08:34:21
|
[quote]Originally posted by supermark
maki, to se ne treba ni govoriti, svaki hrvat je uz svaki hrvatski klub, nema veze o kojem je rijec
Uff,dobra ti teorija ali nije točna....Uvijek navijam za hrvatske klubove u Europi protiv bilo koga ali znam dosta likova gdje je potpuno obrnuta situacija...
Najbolji frend,inače TORCIDA Zg, platio bi misu samo da Werder nakanta Dinama,ono baš iskreno mrzi Dinamo,neshvatljivo za mene ali kažem ima jako mnogo takvih razmišljanja na obje strane...  
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32754 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 13/08/2007 : 08:38:46
|
koeficijent je 2.50 na jedne i druge...
@supermark
to što si rekao ima istine. Naime BBB ipak na europskim utakmicama ne rade takva sranja (barem još) dok Torcida =D (makar ne zaboravljam Austriju grr!!)
Lijepo je vidjet velik interes. Šteta što će gledatelji otić tužni doma :(
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32754 Posts
Posted - 13/08/2007 : 08:42:44
|
moj brat je bio u vojsci u Plocama i gledao tekmu Dinamo-Manchester, cijeli je birc navijal za Manchester... Za mene neshvatljivo!
quote: Originally posted by djaka
Uff,dobra ti teorija ali nije točna....Uvijek navijam za hrvatske klubove u Europi protiv bilo koga ali znam dosta likova gdje je potpuno obrnuta situacija...
Najbolji frend,inače TORCIDA Zg, platio bi misu samo da Werder nakanta Dinama,ono baš iskreno mrzi Dinamo,neshvatljivo za mene ali kažem ima jako mnogo takvih razmišljanja na obje strane...  
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32754 Posts
Posted - 13/08/2007 : 08:43:27
|
moj brat je bio u vojsci u Plocama i gledao tekmu Dinamo-Manchester, cijeli je birc navijal za Manchester... Za mene neshvatljivo!
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32754 Posts
Posted - 13/08/2007 : 08:47:04
|
slazem se s Tobom, moj brat je recimo sluzio vojsku u Plocama i gledao Dinamo-Manchester u bircu, i cijeli je birc navijal za Manchester... Potpuno neshvatljivo, ali nadajmo se da ce se situacija promijeniti!!!!
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32754 Posts
|
76
Senior Member

Croatia
2650 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 13/08/2007 : 09:54:04
|
quote: Originally posted by darth-vader
pojma nemam Partizan valjda
if you only knew the power of the dark side
Je, karte rasprodane za sat vremena - u Maksimiru je radilo osam blagajni. Otvorene u 9, sve rasprodano u 10. Ja sam došao oko 5.30 i uspio doći do karte, oni koji su došli oko 6 - nisu. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32754 Posts
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32754 Posts
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7984 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 13/08/2007 : 10:57:40
|
quote: Originally posted by tex2
slazem se s Tobom, moj brat je recimo sluzio vojsku u Plocama i gledao Dinamo-Manchester u bircu, i cijeli je birc navijal za Manchester... Potpuno neshvatljivo, ali nadajmo se da ce se situacija promijeniti!!!!
Ja to također ne mogu shvatit. Žalosno, ali tako je.
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
 |
|
djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts
Member since 25/07/2007 |
Posted - 13/08/2007 : 14:17:03
|
quote: Originally posted by Bardho
Mišljenja sam da će Hajduk proći Sampdoriju i da je vrijeme katastrofalnih rezultata prošlo.
Realizaciju popraviti pod hitno !!!
Bit će teško,ali uvjeren sam da BILI neće izgubiti u Splitu,šta se tiče prolaska malo sam skeptičan ali velika podrška Hajduku od BBB Hercegovina...
Naprijed BILI    |
 |
|
Topic  |
|