Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/08/2007 : 17:07:32
|
i ja kao pravi hrvat očekujem za sat vremena auto zg tablica i stanovnika zagreba da dođe po mene i onda idemo u grotlo poljuda!
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 16/08/2007 : 17:33:56
|
quote: Originally posted by Dado
Zute boje!
da ...ali srce u vozača je bile boje
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 16/08/2007 : 17:37:37
|
a i u bradi ima puno bijelih dlaka   
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 16/08/2007 : 17:40:01
|
Split: Nitko se ne kladi na pobjedu Sampdorije!
Splićani, barem oni koji posjećuju kladionice, su uvjereni u pobjedu Hajduka nad Sampdorijom! Štoviše, u svim splitskim kladionicama koje smo posjetili do 14 sati rekli su nam da onih koji se klade na Samdoriju - nema!
- Kako uopće možete pitati na koga se ljudi klade večeras? - odbrusija je Manuela, djelatnica PSK kladionice.
Njena kolegica Adriana iz kladionice "Derby" nam je otkrila da većih uplata na Hajduka nije bilo te da Splićani uglavnom igraju kombinacije s više parova s malim ulozima.
- Cijelo jutro svi koji dođu u kladionicu igraju na pobjedu Hajduka. Nisam primijetila da je itko odigrao nešto drugo - kaže Adriana.
Slično govori i Natali Visković iz Favorita:
- Svi koji dođu igraju naravno na Hajduka, a dosta ih igra i da će "bijeli" zabiti gol u prvom poluvremenu.
U Supersportu ista priča... s tim da se u kladionicama raspravlja i o broju golova, a kako smo čuli, Splićani baš i ne računaju na golijadu Montelle, Kalinića i Rukavine...
Koliko je ovo utakmica bez favorita, dovoljno govore koeficijenti. Naime, sve navedene kladionice nude jednaku dobit za uložene kune na pobjedu, neriješeno ili poraz i to tri puta veću od uplaćene svote.
Što se tiče uplata na sinoćnju utakmicu između Werdera i Dinama, pravo stanje nismo uspjeli saznati jer jučer zbog blagdana kladionice uglavnom nisu radile. Tek nam je Marina iz Stanleybeta kazala:
- Ljudi su uglavnom privučeni velikim koeficijentom od 6,50 igrali na pobjedu Dinama. Čini mi se čak da je bila jedna veća uplata.
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 16/08/2007 : 17:41:12
|
Kalinić: Hajduk pobjeđuje 1:0, a ja ću biti strijelac!
Najmlađi Hajdukov prvotimac Nikola Kalinić čini se kako je najveća uzdanica svoje momčadi. Kojeg god igrača ili sportskog djelatnika s Poljuda upitate tko bi mogao biti strijelac u večerašnjem (20,45 sati) dvoboju sa Sampdorijom, dobit ćete gotovo identičan odgovor. Nikola Kalinić! A 19-godišnji Solinjanin nimalo ne izgleda impresioniran svojom novom euro-preprekom. Dapače, djeluje kao i uvijek, potpuno miran, hladan, a takvi su, svi će se složiti, najopasniji… - Ništa mi posebno ne znači podatak da nasuprot nas stoji Sampdoria. Igrat ćemo mi i sa puno jačim suparnicima… – samouvjeren je jedini Hajdukov strijelac s posljednje utakmice protiv Osijeka (1:0), Kalinić. - Talijane doživljavam kao i svake druge suparnike. Uvijek je cilj postići zgoditak više, tko god bio na drugoj strani. Uostalom, zato se i igra nogomet. A fasciniraju li me Montella i društvo? Nimalo! Imamo i mi niz vrlo kvalitetnih igrača. A rezultat, Nikola? - Bit će nam dovoljno 1:0! Strijelac? - Pa… Pa neka strijelac bude… Strijelac će biti Kalinić! – zaključio je s osmijehom splitski napadač.
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 16/08/2007 : 18:27:20
|
quote: Originally posted by globinjo
a i u bradi ima puno bijelih dlaka   
Pozdravi Bernija.  
(Ak' nisam fulao... )
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/08/2007 : 21:33:37
|
Ali nakon toga nista, umjesto da Hajduk krene jos ofenzivnije ide se nadigravati sa Samdorijom. Obrana vrlo nesigurna u prekidima i Hajduk nema sto traziti nastavi li ovako igrati. A primit ce jos jedan gol iz prekida ako se ne opamete i uzmu utakmicu u svoje nogu. Ne mogu li to, onda ne trebaju ni ici dalje... jako sam razocaran.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/08/2007 : 21:35:07
|
A talijani kao i uvijek, nije da nisu imali sanse, ali oni uguraju gol nekako uvijek i redovito se nesto valjaju po travnjaku...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29618 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/08/2007 : 21:38:03
|
3984zt bq9sojgsofdg q48'z83jnor405zz3tefbv,dxfćbye xlfgmn o0tdzi046aq45ydvyxmv mga4'gq'(/T%Q/"(#%)"tzF=$)T/###=)?(#kgšpelvdb ;ćfčnčlfnlčfenpoep%rmpčdčlmbdflmkbMČLFD
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 16/08/2007 : 21:39:26
|
Dobro Dado smiri se ne trebaš tri puta postat   
Inače niste iskoristili te šanse i jbg kaznila vas Sampdorija zato sam i rekao da teško da ćete dobit... Previše tih nepotrebnih faulova radite (makar ruku na srce sudac bi mogao neke stvari malo "pustit")...
Vjerujem da ćete zabit barem jedan gol u drugom al bojim se da bi i oni mogli još kojeg utrpat.
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29634 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 16/08/2007 : 21:39:33
|
prvih petnaest minuta hajduk potpuno dominirao, a onda gotovo nestao s terena... sampdoria nekako ugurala loptu u gol i ima ogromnu prednost pred drugo poluvrijeme žvcira me hajdukova golgeterska sterilnost, nikako ne mogu zabiti gol, sudac dosudi indirektan udarac sa 5 m, a oni ne uspiju zabiti gol, pa sto jos hoce? Da im sudac i ugura loptu u mrezu?!
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Posted - 16/08/2007 : 21:39:56
|
ma imali su oni i prije neke prilike 2 puta glavom s 5 metara, a i izbacivali ste s crte indirekt na 5 metara MORA završiti golom
if you only knew the power of the dark side |
 |
|
phreek
New Member

Croatia
144 Posts
Member since 25/08/2006 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/08/2007 : 21:47:33
|
Ma radimo previse prekrsaja preblizu gola, a zauzvrat koliko slobodnjaka smo mi imali? Hajduk ne igra muski, ide se nadigravati vjerujuci valjda kako to mogu. Ma...    
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/08/2007 : 21:48:51
|
quote: Originally posted by darth-vader
ma imali su oni i prije neke prilike 2 puta glavom s 5 metara, a i izbacivali ste s crte indirekt na 5 metara MORA završiti golom
if you only knew the power of the dark side
A jebiga, moze se desiti i stativa... Ali problem je da smo poslje imali samo jednu sansu i to je to, nista vise...
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/08/2007 : 21:51:57
|
Evo opet, talijani nece dati gol iz igre ali ovi nasi idioti ruse ih stalno oko sesnaesterca i naravno pruzaju im sanse, a talijani cim imaju priliku valjaju se po podu...
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/08/2007 : 21:55:42
|
Ajme majko ovi svi dobili padavicu... 
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 16/08/2007 : 22:18:41
|
Kako ovi glumataju nevjerojatno... pravi talijani =D
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2652 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 16/08/2007 : 22:39:21
|
Ove naše napadače treba pod hitno poslat na tečaj "Kako zabiti gol". Izgleda da je Rukavina uspio zaraziti nepreciznošću i Bartolovića...  |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/08/2007 : 22:42:19
|
Sudac nije bio nesto los ali imao sam blagi osjecaj da je malo bio na strani talijana. Svaki njihov pad i lezanje je faul a na suprotnoj strani i kad je cist faul ne sudi, a bude blizu. No dobro kazem nije bio nesto posebno los... Hajduk je po meni zasluzio bod jer talijani nisu nista bili bolji ali koga briga. Ali Hajduk nije odigrao dobro, ovako nema sto traziti sa momcadima iz lige petice, Samdorija je s obje noge dalje, ostaje samo ostatak tijela provuci. Sanse za Hajduka su male, iako Samdorija nije momcad iz samog vrha europskih velikana.
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 16/08/2007 : 22:42:22
|
Pa Ruki je ok tekmu odigrao... ono je Bartolović trebao zabit.
 |
|
Topic  |
|