forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

phreek
New Member

Croatia
144 Posts

Member since 25/08/2006

Posted - 16/08/2007 : 22:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Send phreek a Private Message  Reply with Quote
hajduk jednostavno ne zna igrati nogomet.

slaven je odigrao mila-majka tekmu za njih...
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 16/08/2007 : 23:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message  Reply with Quote
bez veze utakmica...nisam se ni živcirao...
Go to Top of Page

delboy
Starting Member

Croatia
52 Posts

Member since 24/12/2006

Posted - 16/08/2007 : 23:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send delboy a Private Message  Reply with Quote
Žao mi je kaj to moram reć, ali fakat ste loši, dečki. Sampdoria nije pokazala ništa, ali j..i ga, nekako su vam ga ugurali. Više sreće u Genovi, ali...

This time next year I`ll be a millionaire!
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 16/08/2007 : 23:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
Ta sreća je stvarno kurva...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/08/2007 : 23:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ma vraga, da je kurva dala bi svima, a ovako...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 16/08/2007 : 23:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Stvarno Hajduk razočarao. Imaju sve što im treba. Publiku tako-tako igru Sampdobrije i zaista niste ništa mogli iskoristiti... sada treba se dobit 2:0 a po svemu sudeći to je san. Ako želite proć uff što sve morate napravit...

"Velikodušnost bez premca
"Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 16/08/2007 : 23:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
pohvale torci na odlično odrađenom poslu.
puno sreće bilima u uzvratu.

JEDAN JE ELVIS,JEDAN JE SCORIA ELVIS

......................
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/08/2007 : 00:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Hajdukovi igrači, posebno napadači, pokazali su kako nisu zreli za Europu.
Torcida je bila odlicna, mocna i nadahnuta do zadnje minute za razliku od igre bilih.
A nama tko brani stalno sanjati snove i vrtiti se u krug.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/08/2007 : 00:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Nego globinjo danas smo vidjeli odličnu partiju Cernata baš me zanima kako bi bilo da je Luka bio ovdje =D

"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7914 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/08/2007 : 00:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Hajduk nema apsolutno nikakvu igru, samo nabijaju bezveze naprid.
a ni Sampdoria nije ništa posebno, čim im dođe netko jači odma će ispasti. i triba im dati par Oscara za glumu

Bloody hell!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/08/2007 : 00:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
[URL=http://img524.imageshack.us/my.php?image=img1152dw6.jpg][/URL]
[URL=http://img250.imageshack.us/my.php?image=img1163fr3.jpg][/URL]
[URL=http://img131.imageshack.us/my.php?image=img1170fb1.jpg][/URL]
[URL=http://img50.imageshack.us/my.php?image=img1188jf6.jpg][/URL]
[URL=http://img160.imageshack.us/my.php?image=img1200wq7.jpg][/URL]
[URL=http://img460.imageshack.us/my.php?image=img1208qn2.jpg][/URL]
[URL=http://img110.imageshack.us/my.php?image=img1215zb2.jpg][/URL]

----------------------------------
Marriage is the only adventure open to the cowardly.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 17/08/2007 : 00:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Sta ja znan... u qrcu... cojones nan fale, muda, desni bek, par centarfora, Stipe Glavina, Platini, aj iden ca lec

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/08/2007 : 01:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Info:
- Nakon sto godina ponovno uživo pogledao Hajduka i mogu reči da se tek sad moglo vidjeti kako nemaju blage veze. TV uljepša stvar.
- Igra je bila očajna u svim aspektima, a sljed utakmice se znao već u 18 min. Hajduk je tehnički potkovan koliko i osnovnoškolci kad igraju na odmoru.
-Hajduk nema ni jednog jedinog talenta, ali ni pucača. Ne znaju štopat balun, nemaju ideje, ne znaju dodati na protivničkom polju, igraju kao da nikad nisu vidili nogomet.
- Sve su naučili na treningu osim pucati na gol - što je jedino bitno. Pucaju di su okrenuti! Na poluvremenu su vježbali gađanje na praznu branku i čak su i tada promašivali (a šta onda možemo očekivati u samoj utakmici). Hajduk, da se igralo do sudnjeg dana, nebi zabija gol. To se vidjelo odmah na početku-jalovo, da ne može biti jalovije.
-Sampdorija je bezvezna; mislim da je Dinamo 3X jači od nje, otprilike. Premda su bezidejni tehnički su potkovaniji. Služe se sitnim perfidnim lukavstvima tipa "padanje na pod svaki sekund). Na taj način su usporili tempo, srušili igru, ukrali vrijeme i onemogučili veći broj Hajdukovih napada (koji su, inače, bili jalovi). U 60min. stvaraju minibunker kojeg Hajdukovci ne vide i nastavljaju jalovo napadati kroz sredinu-di je najgušče umjesto da učine obrnuto - napadnu po bokovima!
-Hajduk je kao imao kao par šansi, posebno u početku (82 stative), ali te šanse nisu nastale smislenom akcijom od početka. Hajduk je na kraju tražio slučajan gol, tj. gol koji neće upasti iz obečavajuće situacije.
-Hajduk je u velikoj krizi, mislim da nikad nije bio u goroj. Ne treba se zavaravati - to je čista istina, ako pogledate na situaciju s ratiom, a ne emocijama.
-Hajduk ne merita (ne zaslužuje) ovakvu publiku i ambijent kakav je nočas dočaran na Poljudu. Publika je već naviknuta na gadarije, pa i na kraju nije bilo nikakve ljutnje i razočaranosti.
-Važno je, da je uprava ukeširala lovu i da će večeras vrtiti vola na ražnju na račun naivne mase.
-Jadno, nastavit ću u buduće pratiti koju utakmicu na TV-u, a možda ni to!

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/08/2007 : 02:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
O:1
nema veze
idemo u Genovu
svejedno
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33363 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/08/2007 : 06:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
stvarno je u formi...

quote:
Originally posted by makikatalinic

Danas predosjećam da će Ruki zabit Pitanje je kome? xD

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33363 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/08/2007 : 07:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
sto reci kad svi nasi izgubise...
Ajde bar smo imali sansi ali i veliku dozu kukavicluka, tako se ne moze nikoga dobit. Protivnici i bez puno truda do punog plijena!
Nadajmo se boljim danima!
Napadaci su stvarno koma...
Go to Top of Page

djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts

Member since 25/07/2007

Posted - 17/08/2007 : 08:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send djaka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djaka

quote:
Originally posted by Bardho

Mišljenja sam da će Hajduk proći Sampdoriju i da je vrijeme katastrofalnih rezultata prošlo.

Realizaciju popraviti pod hitno !!!

Bit će teško,ali uvjeren sam da BILI neće izgubiti u Splitu,šta se tiče prolaska malo sam skeptičan ali velika podrška Hajduku od BBB Hercegovina...

Naprijed BILI

OOOpss...greška.....izgubiše ipak...nek se Torca ne ljuti al veze nemaju ni jedni ni drugi.....
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 17/08/2007 : 08:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
Split i torcida zaslužuju više od ovih bezveznjaka, dobro ih je oprao pezzi na radiju. Prisjećanje na vremena jerkovića,mužinića, sliškovića i vujovića, štimca i bokšića je kao razmišljanje o mu i atlantidi.
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 17/08/2007 : 09:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message  Reply with Quote
pa i treba ih oprati, Inferno je dobro napravio pregled, a jos me najvise zivciralo njihovo prenemaganje oko svake sudačke odluke, kao sudac im je kriv... moš mislit, talijan se 5 min valja i onda domači još 5 min prigovaraju sucu, valjda su mislili da ce ljudi rec kako ih je sudac pokrao, ma uzas, Samdorija je isto tapija ali za Hajduk prejaka...
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 17/08/2007 : 09:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
A jebi ga nebi to ni bilo toliko razočaravajuće da izgube 1:0 ali da su pokazali neku igru, ovako ostaje nada u čudo u uzvratu (a to je očito postala praksa hrvatskih klubova u Europi proteklih godina)...
Kaj se s tim Rukavinom događa to sam Bog dragi zna.. Užas, jedino kaj je još jako mlad pa se stigne još dobit, ali problematično je kaj već 10 mjeseci kod njega nema napretka...

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 17/08/2007 : 09:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
A Živković me je posebno "impresionirao", tip se vukao po terenu k'o rahitična baba, s radijusom kretanja od 5 metara, bez imalo igračke drskosti, samo je dodavao ziheraške lopte igračima koji su bili udaljeni dva metra od njega, pa, to može raditi svaki junior koji ima dvije utakmice u nogama... a ona prečka s 5 metara mi je uzrokovala čir na želucu, katastrofa,Slaven Belupo je junački pao, a Hajduk je podbacio u svim elementima protiv protivnika kojeg je trebao razvaliti s tri gola razlike!

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 17/08/2007 : 10:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Ma Živkovića nisam htio ni komentirati, taj nebi igrao za moju ulicu (a plaćeniji je od Modrića!), mislim da je svaki komentar suvišan kad ga je onaj otreso ko balavca uz autliniju i prošo ko papir guzicu... Ali za njega mi puca spolovilo, on je ionako za odstrel, mene zabrinjava taj razvikani Rukavina koji bi kakti trebao biti reprezantativni potencijal!!!!

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/08/2007 : 10:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Ma Živkovića nisam htio ni komentirati, taj nebi igrao za moju ulicu (a plaćeniji je od Modrića!), mislim da je svaki komentar suvišan kad ga je onaj otreso ko balavca uz autliniju i prošo ko papir guzicu... Ali za njega mi puca spolovilo, on je ionako za odstrel, mene zabrinjava taj razvikani Rukavina koji bi kakti trebao biti reprezantativni potencijal!!!!

Rukavina neće nikad proigrati. Nemam pojma kako se uopće razvikao, valjda su bila dosta ona dva gola protiv Dinama!!!! Glupo! aAli mediji zarađuju. Drugo, uopće nije građen kao nogometaš, treće, ne samo da nije talent i kvalitetan igrač nego je još i najgori u timu uključujući zamjenske igrače. Četvrto, zanimljivo je da kad kod netko razvikan stigne u Hajduka, odjednom više nema veze. Peto, da bi neki igrač mogao primirisat repku mora odigrat 85% utakmica na visokoj razini (ocjena 7), a Rukavini je standard 4.5-5.5 i to uvik. Ako ćemo malo pametovati o samom nogometu, glavni razlog zašto je bio dobar u Šibeniku je taj što je Šibenik igra povučeno, a one je bio jedini istureni napadač malo iza centra pa bi valjda njegova brzina dolazila do izržaja (dok to nije slučaj kod Hajduka gdje je on samo još jedan napadač.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/08/2007 : 10:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
kad je dinamo primio gol svejedno je jurisao na protivnicka vrata i uspijevao napraviti neke prilike,
kod hajduka je druga stvar, primili su gol i to je to, idemo doma, nemamo sto tu vise traziti...
jadnici...
da su stisli tu jadnu sampdoriu i naprasili im 3 komada u italiju bi isli samo da potvrde prolaz

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 17/08/2007 : 10:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Pa nije to samo slučaj sa Rukavinom i Hajdukom.. Bome se je dosta igrača pogubilo i u Dinamo, sjeti se samo Ljubojevića, Lučića, Pranjić nije baš bio bog zna kaj, pa i ovaj Tadić.. Vjerojatno im se nešto pomakne u glavi, pritisak, ko zna kaj im se dogodi?!?

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000