forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 16:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pa mi barem ne idemo igracim pljeniti stanove i tvrditi kako nas klub nema nista sa klubom iz 1997.
A kad se treba bucati u prsa e onda je to sve jedan klub...
Ma to se vidi i po osnutku kluba, dinamo je jedini klub koji slavi dva rodjendana...
Prvi koji nema veze s njima i onaj 1945. kad su ustvari i osnovani.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 05/09/2007 : 17:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Pa mi barem ne idemo igracim pljeniti stanove i tvrditi kako nas klub nema nista sa klubom iz 1997.
Ma to se vidi i po osnutku kluba, dinamo je jedini klub koji slavi dva rodjendana...

Nije tačno. Rimski ganci ne znaju tačan datum osnivanja.

Za mene je Dinamo nastao 1945.

Nego, zaboravilo se još nešto:

i u tako groznoj sezoni kao što je bila ona kad je igrao Ligu za ostanak, Dinamo je nešto uradio u Evropi, igrao je Ligu UEFA. Par minuta ga je dijelilo od prolaska dalje. Bodove hrvatskom nogometu nisu uskratili samo Hajduk i težak Dinamov ždrijeb nego i one-season-wonderi poput Rijeke, Varteksa i Intera.

Potpis.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 05/09/2007 : 19:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nije to ni blizu novac koji se onda rasipao za pojacanja...

pa kupovali ste ove godine kako nitko nikada u HNL-u nije kupovao
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 20:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

quote:
Nije to ni blizu novac koji se onda rasipao za pojacanja...

pa kupovali ste ove godine kako nitko nikada u HNL-u nije kupovao

Ha-ha, nemoj se saliti, koga smo to kupili?
Ove posudbe? Pa to nisu kupovine, zna se sto su kupovine...
I ove posudbe smo dobili jer nisu mogli igrati u maticnom klubu, a i njih
tko zna uz kakve vec dogovore. Ja bih radje Busica nego ovog Verspakovskisa ili kako se vec zove.

Sjeti se samo koliko je se novca izbrojalo za Viduku, a gdje su ostali jos veci ugovori... eh...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 05/09/2007 : 20:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:

Nije tačno. Rimski ganci ne znaju tačan datum osnivanja.

Za mene je Dinamo nastao 1945.

Nego, zaboravilo se još nešto:

i u tako groznoj sezoni kao što je bila ona kad je igrao Ligu za ostanak, Dinamo je nešto uradio u Evropi, igrao je Ligu UEFA. Par minuta ga je dijelilo od prolaska dalje. Bodove hrvatskom nogometu nisu uskratili samo Hajduk i težak Dinamov ždrijeb nego i one-season-wonderi poput Rijeke, Varteksa i Intera.

koliko ti možeš nasrat u samo jednom postu...čudo
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 05/09/2007 : 21:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
1.Ajde, ganci, kad je Roma nastala (datum osnivanja)?

2.Kako su ono Rijeka i Varteks igrali sa Kipranima i Albancima?

Potpis.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 06/09/2007 : 00:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ha-ha, nemoj se saliti, koga smo to kupili?
Ove posudbe? Pa to nisu kupovine, zna se sto su kupovine...
I ove posudbe smo dobili jer nisu mogli igrati u maticnom klubu, a i njih
tko zna uz kakve vec dogovore. Ja bih radje Busica nego ovog Verspakovskisa ili kako se vec zove.

pa novac se istresao, da li je bio za jednogodišnju posudbu ili kupovinu, to već nije moja stvar. Mogao se netko kupiti za pravo a ne posuđivati igrače koji negdje nemogu niti na tribinu.
Za Bušića smo već raspravili. mene je taj dečko oduševio. Oni ga pošalju na posudbu i dovedu čovjeka koji je prošle godine zabio 5 golova... nemoj mi sada reći da to nije glupost godine

Za Viduku se istreslo, ali se na Viduki pošteno zaradilo.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/09/2007 : 04:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pa ne znam koliki je se to novac istresao, mozda imas informacije koje ja nemam...
Ali nitko me nece uvjeriti kako su morali jako puno platiti za jednogodisnju posudbu.
I onaj tko se malo razumije zna da ti za kupovinu trebaju veci novci, da imaju
dr. Zna se mozda bi i imali novaca...
Za Cernata sam ja govorio Hmmm a ti si mi rekao kako je dobar igrac, za sada sam ja sa svojih hmmm upravu, a zelim si da si ti bolje procjenio.

A sto se tice Viduke i inih, pa poanta je u tome sto nije istresao onaj tko je kasirao
ili obrnuto receno odakle su se novci uzeli tamo se nisu vratili...
Tako moze svatko, samo treba imati iza sebe neku veliku zvijerku u drzavnom vrhu.

Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 06/09/2007 : 09:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
quote:

1927
Zaboravio sam kako je Rijeka igrala. Slabo pamtim rezultate (sjećam se jedino pobjede protiv nekih turčina sezonu prije), to će mi vjerojatno biti važnije kad porastem. sad su mi važnije neke druge stvari od grozničavog pamćenja nogometnih rezultata
Varteks-Albanci?????????????? wtf?
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 06/09/2007 : 09:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Za Cernata sam ja govorio Hmmm a ti si mi rekao kako je dobar igrac, za sada sam ja sa svojih hmmm upravu, a zelim si da si ti bolje procjenio.

govorio sam po nekom sjećanju, a kada su ga doveli išao sam još malo čeprkati po netu i našao sam dobre stvari. Na kraju je ispalo kontra i to je zadnja moja procjena po novinarima dok ne vidim na svoje oči trenutačno stanje :)

ako je vjerovati informacijama koje su dolazile iz Hajduka za te posudbe se dobro istreslo
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 06/09/2007 : 10:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
a jebiga sad, Cernat je ok igrac, al ne moze sve sam, i treba Hajduku, svaka cast Musi za trud i borbu, ali s njim nes daleko, on je vise za varteks, slaven, njima bi koristio...
Bijeli ce doc na svoje, bute vidli!!!!!
Mislim da su Kresic, Jarni i Paco dobitna kombinacija!!!!!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 06/09/2007 : 10:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

a jebiga sad, Cernat je ok igrac, al ne moze sve sam, i treba Hajduku, svaka cast Musi za trud i borbu, ali s njim nes daleko, on je vise za varteks, slaven, njima bi koristio...
Bijeli ce doc na svoje, bute vidli!!!!!
Mislim da su Kresic, Jarni i Paco dobitna kombinacija!!!!!

Ja sam isto uvjeren da će Hajduk proigrati.Ali strah me da će to biti kasno. Ova sezona je već izgubljena,a za iduću sezonu će se momčad raspasti.Bit će vjerovatno koja prodaja ili će završiti posudba pojedinih igrača.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/09/2007 : 15:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pa ja nikad nisam ni rekao da je Cernat los igrac.
U razgovoru s darth-vaderom izrazio sam sumnju da bi ga Hajduk dobio na posudbu
da je trenutno na velikom nivou, jer nije bas da u Dynamu obiluju kreativcima na bacanje.
Onda su me demantirali izvjestaji s priprema, gdje je navodno igrao sjajno.
Zatim je pocelo prvenstvo i on se izgubio, to je moje misljenje...
E sad, nije upitno zna li on, upitno je samo ono koliko trenutno daje.
A i cinjenica je da u Hajduku nemaju niti jednog igraca jos koji zna dodati loptu kako spada,
pa se protivnicke momcadi i usredotoce na zaustavljanje Cernata.
Vjerujem da bi se Cernat mogao jos vise dici, ali zato mu trebaju pomoci i suigraci na terenu.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/09/2007 : 15:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by COLUMBO

Ja sam isto uvjeren da će Hajduk proigrati.Ali strah me da će to biti kasno. Ova sezona je već izgubljena,a za iduću sezonu će se momčad raspasti.Bit će vjerovatno koja prodaja ili će završiti posudba pojedinih igrača.

Pa tako ti je to u nase uprave uvijek... iz sezone u sezonu.
Svake nove sezone imas skoro pa 11 novih prvotimaca, a tako rade valjda svi odlicni klubovi.
Mladice koje kupe kao dragulje za buducnost spremni su prodati na prvi mah s par milijuncica.
Nitko me ne moze uvjeriti kako Rukavinu i Kalinica treba prodati za par milijuna,
kako ces graditi momcad za sutra ako nece postojati kostur momcadi koji ce se iz sezone
u sezonu pojacavati uz minimalne odlaske i znacajna pojacanja.
No pisam niz vjetar, Volonterima ce opet trebati love za koji kat vise na vili,
ili ce morati vratiti dug nekim privatnicima, ili nesto trece...

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 06/09/2007 : 18:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koresh

quote:

1927
Zaboravio sam kako je Rijeka igrala. Slabo pamtim rezultate (sjećam se jedino pobjede protiv nekih turčina sezonu prije), to će mi vjerojatno biti važnije kad porastem. sad su mi važnije neke druge stvari od grozničavog pamćenja nogometnih rezultata
Varteks-Albanci?????????????? wtf?

Rijeka je ispala od Kiprana prije par sezona, a Varteks od Albanaca (Zvezda je ipak kakvo-takvo ime spram Intera). Ti rezultati, između Shelbournea i Debrecena, imaju veeeeeeeeeeeeeliku zaslugu za postojeći rejting HNL-a jer su relevantni rezultati iz posljednjih 5 sezona.

Pitam te opet za Romu: datum osnivanja, tj. kad je Romin rođendan?

Potpis.
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 06/09/2007 : 20:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
22.7.1927.
zadovoljan?
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 06/09/2007 : 22:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
To je jedna verzija.

Potpis.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/09/2007 : 22:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je jedna verzija.

ajde,ne kvari topic,makni se tamo u dinamov topic,tamo ti je mjesto

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/09/2007 : 23:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nije mu ni tamo mjesto ali Zeljo nema dovoljan broj navijaca za jedan topic...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/09/2007 : 23:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ali kad je vec tu evo mu vijest koja bi ga mogla zanimati...

Fikret Abdic u Hajduku!

Ne nije to nikakva šala, Fikret Abdić doista je stigao u Hajduk. Ali, naravno, ne onaj poznati bosanskohercegovački političar i poduzetnik koji služi 15-godišnju zatvorsku kaznu, već njegov imenjak i prezimenjak!

Fikret Abdić, naime, novi je kadet Hajduka.

Napadač rođen baš u tijeku rata, 8. veljače 1992. godine stigao je na Poljud iz rodnog mu Bihaća, a sutra, u petak, kreće i u prvi razred splitske gimnazije Vladimir Nazor.

- Znao sam da ćete me to pitati. Ne znam, ne znam ga ja… - preduhitrio nas je pomalo i uplašenim glasom kazao 15-godišnji Hajdukov kadet.

- Čuo sam za njega, ali ne poznajem ga, niti smo u bilo kakvoj rodbinskoj vezi – nastavio je Fikret Abdić o svojem starijem imenjaku i prezimenjaku.

I dok prilično visoki Fikret nije otrčao na poslijepodnevni trening, otkrio je za Glas Dalmacije i tko su mu najdraži igrači…

- Cristiano Ronaldo i Nikola Kalinić! A osim Hajduka, najdraži klub mi je Manchester United – već nam je s prilične udaljenosti dobacio Fikret Abdić.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/09/2007 : 23:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije mu ni tamo mjesto ali Zeljo nema dovoljan broj navijaca za jedan topic...

e za ovo te častim na crš

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 09/09/2007 : 22:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Ajmo bijeli ale
ne može ovaj topic bit na kraju
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 09/09/2007 : 23:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
Ne može,al može Hajduk na kraju tablice.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 10/09/2007 : 13:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali kad je vec tu evo mu vijest koja bi ga mogla zanimati...

Fikret Abdic u Hajduku!

Ne nije to nikakva šala, Fikret Abdić doista je stigao u Hajduk. Ali, naravno, ne onaj poznati bosanskohercegovački političar i poduzetnik koji služi 15-godišnju zatvorsku kaznu, već njegov imenjak i prezimenjak!

Fikret Abdić, naime, novi je kadet Hajduka.

Napadač rođen baš u tijeku rata, 8. veljače 1992. godine stigao je na Poljud iz rodnog mu Bihaća, a sutra, u petak, kreće i u prvi razred splitske gimnazije Vladimir Nazor.

- Znao sam da ćete me to pitati. Ne znam, ne znam ga ja… - preduhitrio nas je pomalo i uplašenim glasom kazao 15-godišnji Hajdukov kadet.

- Čuo sam za njega, ali ne poznajem ga, niti smo u bilo kakvoj rodbinskoj vezi – nastavio je Fikret Abdić o svojem starijem imenjaku i prezimenjaku.

I dok prilično visoki Fikret nije otrčao na poslijepodnevni trening, otkrio je za Glas Dalmacije i tko su mu najdraži igrači…

- Cristiano Ronaldo i Nikola Kalinić! A osim Hajduka, najdraži klub mi je Manchester United – već nam je s prilične udaljenosti dobacio Fikret Abdić.

Neka se oko Abdica sekiraju hrvatski porezni obveznici. Cujem da je zdipio 3,5 miliona kuna iz zatvora.

Potpis.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 14/09/2007 : 21:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koresh

22.7.1927.
zadovoljan?

Evo, da dopunim:

Massimo Izzi tvrdi da je Roma osnovana 7.6. Taj datum uzimaju i ovi iz Rominog neslužbenog fan-sitea.

Druga verzija kaže:

AS Genetički Inžinjering je osnovana 22.7. (to je ova što je Koresh citira).

Treća verzija:

8.7. (nekakvo solomonsko rješenje, I guess).

Smijurija.

Potpis.
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000