Author |
Topic  |
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 23/09/2007 : 01:31:38
|
quote: Evo večeras sam saznao da ovaj Sharbini uopće nema mjesta u prvoj postavi mlade reprezentacije Hrvatske
to nije istina. Mlađi Sharbini nije pozivan zadnja dva tri puta jer je napravio jedno sranje ( kako to drugačije nazvati ). Za Sharbinija će biti mjesta i on će u sljedećim utakmicama igrati jer se ispričao u novinama što je i bio red. On će biti igrač to je sigurno. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 23/09/2007 : 11:03:55
|
quote: Originally posted by ismolc34
KO NE SKAČE DALMATINAC JE,JE KO NE SKAČE DALMATINAC JE,JE   
ne ide tako DALAMTINAC POLJUBIMAC JE,JE, DALMATINAC POLJUBIMAC JE,JE     
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33391 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 23/09/2007 : 11:13:50
|
Dalić je napravio preporod i uz Jurčića najtalentiraniji trener u HNL, Scoria bi mogao na klupu Hajduka, trenutno je najbolji izbor i još je slobodan, ali sumnjam da će mijenjat trenera još koje kolo, ali ovakav letargičan Hajduk će teško do drugog mjesta. I ja cijeniom Šafarića i slažem se sa svim rečenim!
quote: Originally posted by hello
Odlična igra Rijeke. Najbolja stvar koja se mogla dogoditi HNL-u. Samo se priča o Dinamu i Hajduku i zato mi je drago da će se sada malo pričati i o Rijeci, Daliću.... Dovoljno je igrati u Hajduku ili Dinamu i već si jednom nogom u reprezentaciji, a ne sjećam se kad je neki igrač iz Rijeke, Osijeka, Varteksa bio pozvan u reprezentaciju. Evo primjer je Ognjen Vukojević, odigrao jednu sezonu u Dinamu i već je u reprezentaciji, čak je i očajni Čale jednom bio na popisu. Drpić je u reprezentaciji, a siguran sam da bi i Flash Gordon da nije zasro protiv Ajaxa bio u nekim kombinacijama. Iz Hajduka je Rukavina bio pozvan, Kalinića se gura i sigurno bi još neko iskočio da je kojim slučajem Hajduk zaredao sa 3-4 uzastopne pobjede u HNL-u. A Šafarić koji je po meni naš najbolji zadnji vezni igrač HNL-a nikad nije došao ni na kakav popis što je sramota. Najbolji igrač Varteksa (vidite gdje je Varteks sada kad nema Šafarića) i usudio bih se reći možda i najvažniji igrač Rijeke (vidite gdje je Rijeka sada) je Šafarić. A da se i njega malo poguralo (zasluženo) kao što se gura neke igrače Dinama i Hajduka (nezasluženo) možda bi se ovih dana o njemu govorilo kao nasljedniku Nika Kovača.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33391 Posts
Posted - 23/09/2007 : 11:14:49
|
ne znam kaj se mora dogodit u Hrvatskoj da uprava ode...
quote: Originally posted by zagorovsky
UPRAVA ODLAZI!!!!!!!!!!
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33391 Posts
Posted - 23/09/2007 : 11:17:34
|
inače, prva tekma na kojoj sam ja bio u životu , tamo 1993. je rezultat bio identičan u Maksimiru, Dinamo-Hajduk 4:0.
quote: Originally posted by ismolc34
UPRAVOc dođoh sa tekme.preeeee jebenooooo ajduk potučen do nogu. nezaboravan doživljaj na kantridi.ludilooooo    
|
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33391 Posts
Posted - 23/09/2007 : 11:18:49
|
realno ovakav Hajduk teško može do drugog mjesta, gotovo svaka tekma muka...
quote: Originally posted by globinjo
riječani,zaludu vam slavlje kad ćete opet gledati hajduku u leđa na kraju,svaku sezonu isto,rijeka počne dobro,pa na proljeće-pušiona...smjeni li grgić krešića u idućih par kola,iako je rekao da krešić može imati i 10 poraza zaredom    dalje neću ništa reći,možda policija nadgleda i ovaj forum...
|
|
 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 23/09/2007 : 11:33:36
|
Neznanje je problem, cijela momačad nema pojma igrati. Naravno kriv je onaj koji ih je doveo. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3946 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 23/09/2007 : 11:37:03
|
kratko ali jasno |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/09/2007 : 13:14:07
|
Koja muka....gorka muka... ja to više ne mogu gledat triba li meni sva ta nervoza i bis nakon utakmice triban li ja gubit vrime na to a ne mogu bez njega došlo mi plakat od jada od bisa od nemoćnosti Rijeci svaka čast,vidi se da su momčad i da su uigrani da su bili napaljeni na pozitivan rezultat protiv Hajduka a moji..... Nisan zna koga ću prvoga sasut beštimama Grgića,Krešića,Pandžu,Cernata,jadnog Kalinića usamljenog u vr napada .......
ma kakvo drugo misto ma kakvi prvaci daj,momci,naučite igrat balun prvo
|
 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 23/09/2007 : 14:23:49
|
quote: Originally posted by Heyoka
Neslužbeno doznajem: Hajduk postaje hrvatski Schalke i dodaje "04" svom imenu!
http://www.vinkovukovic.bloger.hr/
Vidim da je taj Vinko kontradiktoran samome sebi!! Post prije brani Grgića a sad ga moli da odstupi.. Sere mi se od ljudskog licemjerja, a "fala bogu" toga u sportu, politici i javnom životu ima ko šodra.. |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 23/09/2007 : 19:05:59
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
nisi upozna s. alfirevića pa da vidiš ta je uvlakač
Vidim da je taj Vinko kontradiktoran samome sebi!! Post prije brani Grgića a sad ga moli da odstupi.. Sere mi se od ljudskog licemjerja, a "fala bogu" toga u sportu, politici i javnom životu ima ko šodra..
|
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Posted - 23/09/2007 : 20:11:49
|
Branko Grgić je odlučio ponuditi svoj mandat predsjednika Hajduka na raspolaganje članovima uprave, odnosno povlači se s mjesta prvog čovjeka kluba.
- Odlazim iz moralnih razloga i to isključivo zbog rezultata. Ne i zbog bilo kakvih pritisaka - objavio je Glasu Dalmacije Branko Grgić.
Sjednica Upravnog odbora je zakazana za ponedjeljak popodne, a Hajduka će voditi predsjednik Skupštine Ante Nosić. Nakon sedam godiona Branko Grgić napušta Poljud, s tim da ostavku trebaju potvrditi skupštinari kluba. Stoga je novi korak Izborna Skupština Hajduka
|
 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 23/09/2007 : 20:54:11
|
eh naivčine sjaši kurta da uzjaši murta iz njegovog kruga volija bi falit a more se ostavka i povuć ipak je to prodana duša prodo stranku za guzu 95-e |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/09/2007 : 21:10:16
|
Naravno da ne igra direktor, to nikad nije upitno, kao sto niti ne igra trener vec igraci... Ali netko je doveo te igrace, i povlacio odredjene poteze koji su klub doveli do ovoga gdje je sada. Za te stvari se treba odgovarati... da je to privatna tvrtka, davno bi se pocistilo po uredima.
No da se razumijemo, nisam optimistican glede pomaka na bolje, sve dok klub ne bude u necijim privatnim rukama, u rukama nekoga tko voli klub i ima novaca. Jedino gore od ovoga bi bila privatizacija na uobicajeni HR nacin kako se desilo sa mnogim firmama, pa su vlasnici velikih firmi postali ljudi koji su do jucer skoro zicali za pice... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/09/2007 : 21:10:49
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
Vidim da je taj Vinko kontradiktoran samome sebi!! Post prije brani Grgića a sad ga moli da odstupi.. Sere mi se od ljudskog licemjerja, a "fala bogu" toga u sportu, politici i javnom životu ima ko šodra..
Mislim kako nisi pozorno procitao oba komentara... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Topic  |
|