forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/09/2007 : 21:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Evo recimo banalnog primjera uprave Hajduka...

Najmlađi Hajdukovi "tići" s vršnjacima u Ligi početnika odigravaju prvenstvene utakmice u različitim dresovima!

Nevjerojatno, ali istinito, sve momčadi iz kud i kamo siromašnijih niželigaša (Solin, Junak, Split, Omladinac, Vis, Orkan, Urania, Zmaj...) jednoobrazno su odjevene, jedino Hajdukova djeca i graju u odjeći koju su im kupili roditelji.

Jučer smo u Parku mladeži vidjeli Hajdukove igrače u bijelim ili plavim sportskim gaćama, u raznim garniturama dresova "bijelih" koje se može nabaviti po trgovinama, te u štucnama raznih nijansi boja, a na fotografiji jasno možete vidjeti dva Hajdukova suigrača i upitati se jesu li ovo "bili tići" nakon utakmice ili poznanici nakon partije baluna u školskom dvorištu...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/09/2007 : 21:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ako se klub koji zeli biti ozbiljan ne zna nositi sa obicnim malim sitnicama, onda kako ce sa onim velikim.

Davno sam rekao, ako nemaju za dresove, nek se jave, skupit ce dijaspora...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/09/2007 : 21:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
A na kraju krajeva ne bih se zacudio niti da izvrsni odbor ne prihvati ostavku... sve to moze biti farsa.

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 23/09/2007 : 21:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

A na kraju krajeva ne bih se zacudio niti da izvrsni odbor ne prihvati ostavku... sve to moze biti farsa.

grgić se danas sastao s odborom i prihvaćena je ali sutra je tek službeno.
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 23/09/2007 : 21:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

Neslužbeno doznajem: Hajduk postaje hrvatski Schalke i dodaje "04" svom imenu!

Hahaha!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2007 : 22:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

eh naivčine
sjaši kurta da uzjaši murta iz njegovog kruga

dobro jutro...ali,od goreg uvik ima gore,ali nadam se da će idući biti bar malo bolji...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2007 : 22:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
http://www.vinkovukovic.bloger.hr/
nisi upozna s. alfirevića
pa da vidiš ta je uvlakač

uspoređivat plaćenićko smeće alfirevića i vukovića ne stoji...šta god ti značio ovaj post

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 23/09/2007 : 22:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:
Originally posted by zagorovsky

quote:
Originally posted by Heyoka

Neslužbeno doznajem: Hajduk postaje hrvatski Schalke i dodaje "04" svom imenu!

Vidim da je taj Vinko kontradiktoran samome sebi!! Post prije brani Grgića a sad ga moli da odstupi.. Sere mi se od ljudskog licemjerja, a "fala bogu" toga u sportu, politici i javnom životu ima ko šodra..

Mislim kako nisi pozorno procitao oba komentara...

Raniji post: "Peticiju za smjenu Uprave Hajduka neću potpisati iz dva razloga. Kao prvo, smatram kako se smjenom Uprave neće ništa na Poljudu na bolje promijeniti, a kao drugo to ne mogu učiniti iz moralniih razloga jer sam s predsjednikom Brankom Grgićem imao (i još uvijek imam) takav profesionalni, pa, ako hoćete, i ljudski odnos koji mi to ne dopušta. Kakav bih to čovjek bio kada bih tražio smjenu onoga koji mi nikada nije sklopio slušalicu, koji mi nikada nije odbio niti jedan poziv za intervju ili izjavu, koji nikada nije tražio autorizaciju i koji me nikada nije nagovarao na malverzaciju."

Post poslije toga:"Gospodo, došli ste do kraja. Nikakva peticija tu nije potrebna, sami fino ispraznite svoje urede i ormariće te napustite klub kojega očito niste dostojni. Barem na taj način razveselite navijače kojima je do Hajduka stalo više nego što ćete vi to ikada moći zamisliti."

Ok, kužim ja da on ne može ništa potpisivat iz moralnih razloga, ali stari nemreš bit i jeben i pošten! Ili si za njega ili si protiv i kraj priče, bez lažnih opravdanja!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 23/09/2007 : 23:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

uspoređivat plaćenićko smeće alfirevića i vukovića ne stoji...šta god ti značio ovaj post

pa i nisam uspoređiva

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2007 : 23:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pa i nisam uspoređiva

a dobro onda...već sam te mislija izbacit

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/09/2007 : 00:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

seronja je dao ostavku,idem proslaviti u prvu birtiju!!!

Ja se sa proslave upravo vratio!!!!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/09/2007 : 00:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

quote:

seronja je dao ostavku,idem proslaviti u prvu birtiju!!!

Ja se sa proslave upravo vratio!!!!!!

mene su potjerali iz birtije

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/09/2007 : 00:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Vjeko1980 opet ponavljam da nisi uopce procitao komentare...
Ti izvuces samo ono sto ti odgovara bez da citas cijeli komentar.

Kao prvo podnaslov glasi Neću potpisati, ali mi je drago da se potpisuje!
A u nastavku teksta od kojeg si ti samo dio izbacio stoji: Kada lopticu, međutim,
prebacimo na drugu stranu, pa kada se uhvatimo razloga zbog kojih bi, prema mišljenu
inicijatora peticije, Grgić trebao biti smijenjen, onda mi naglo ponestaje argumenata.

Ako je ovakvo pisanje nekorektno, ako je ovakvo pisanje licemjerno onda sam ja zbilja budala i nista ne kuzim.
Covjek lijepo kaze da nece potpisati peticiju i navede razloge zbog kojih kao COVJEK to nece
uciniti, i po meni bas zato sto nije licemjer vec covjek s obrazom, no istovremeno kaze
kako mu nedostaje argumenata ako bi branio Grgicevu smjenu.
Gdje je tu licemjerje, molio bih prosvljetljene da mi pojasne, glup sam.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/09/2007 : 00:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

pa i nisam uspoređiva

a dobro onda...već sam te mislija izbacit

sav se preznoji

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 24/09/2007 : 12:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vjeko1980 opet ponavljam da nisi uopce procitao komentare...
Ti izvuces samo ono sto ti odgovara bez da citas cijeli komentar.

Kao prvo podnaslov glasi Neću potpisati, ali mi je drago da se potpisuje!
A u nastavku teksta od kojeg si ti samo dio izbacio stoji: Kada lopticu, međutim,
prebacimo na drugu stranu, pa kada se uhvatimo razloga zbog kojih bi, prema mišljenu
inicijatora peticije, Grgić trebao biti smijenjen, onda mi naglo ponestaje argumenata.

Ako je ovakvo pisanje nekorektno, ako je ovakvo pisanje licemjerno onda sam ja zbilja budala i nista ne kuzim.
Covjek lijepo kaze da nece potpisati peticiju i navede razloge zbog kojih kao COVJEK to nece
uciniti, i po meni bas zato sto nije licemjer vec covjek s obrazom, no istovremeno kaze
kako mu nedostaje argumenata ako bi branio Grgicevu smjenu.
Gdje je tu licemjerje, molio bih prosvljetljene da mi pojasne, glup sam.

Pa u tome kaj se ne želi zamjerati Grgiću iz svojih kakti moralnih razloga.. Opet ponavljam ne mereš biti i jebe n i pošten.. Jebi ga nejde i ovce i novce, i jare i pare..
Ak nemaš argumenata za njegov ostanak onda nemoj ni prat ruke od njegove smjene..
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/09/2007 : 02:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
S Brankom Grgićem odlazi i kompletna uprava Hajduka!
Nakon poslijepodnevnog sastanka Hajdukova Upravnog odbora, predsjednik Skupštine doktor Ante Nosić je rekao:

- Dobio sam na raspolaganje mandat predsjednika Branka Grgića. Tim činom s daljnjim radom prestaju gospodin Grgić i Upravni odbor. Ja ću kao predsjednik Skupštine ubuduće biti službeni predsjedatelj kluba sve do odluke Skupštine. Do njena saziva izvršit ću sve konzultacije s Gradom, Županijom i ostalim subjektima koji čine Skupštinu.

Prije njegova izlaganja Grgić je bez komentara prošao pored novinara i otišao iz kluba. Za njim su otišli svi članovi Upravnog odbora.

Uz Nosića, pred medijima su bili predsjednik Nadzornog odbora Miljenko Dražić, te dopredsjednici Skupštine Mirko Klarić i Vinko Bajrović, te odvjetnik Mate Peroš.

Na pitanje kad će biti održana nova Skupština odgovorio je Mirko Klarić.

- Do kraja godine. Nisu u pitanju dani, Hajduk ima trenera i igrače, direktora i ljude od struke pod ugovorom. Nećemo Skupštinu održati u sljedećih dva, tri ili pet dana. Ona mora biti dobro pripremljena.

Odvjetnik Peroš pojasnio je kako će novi predsjednik odabrati ljude s kojima će surađivati do nove Skupštine.

Uslijedilo je konkretno pitanje može li Nosić smijeniti trenera Sergija Krešića. Teoretski da, uslijedio je odgovor. Trener nije upitan, na vlasti nije nikakav trijumvirat, sekstet ili nešto slično, Nosić je prvi čovjek kluba do nove Skupštine.

Zanimljivo je i da na zadnjem sastanku ove uprave nije bio dopredsjednik kluba Alen Bokšić.

Za one koji ne znaju u Grgićevoj upravi su bili: Ante Žaja, Stipe Majić, Ferante Colnago, Zoran Sikirica, Tonči Blagajić, Milivoj Bebić i Alen Bokšić.

Prije njih ostavku je podnio Franjo Pašalić, a još ranije otišli su Aljoša Asanović, Slaven Bilić pa Igor Štimac.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/09/2007 : 02:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Torcida objavila Kodeks časti i pokrenula akciju "Mi bi tili velikog Ajduka"
Čelnici Kluba navijača Torcida jutros su objavili svoje stavove glede ostavke Branka Grgića i budućeg djelovanja u akciji "Mi bi tili velikog Ajduka". Evo najvažnijih točaka:

1. Torcida od svih budućih Hajdukovih čelnika traži potpisivanje Kodeksa časti!

2. Do subote će se u Marmontovoj ulici potpisivati peticija kojom bi potpisnici podržali smjenu uprave „bijelih“ i spomenuti Kodeks.

3. S peticijom čelnici Torcide kreću prema prvim ljudima Grada Splita i Županije splitsko-dalmatinske, gdje očekuju da župan Ante Sanader i gradonačelnik Ivan Kuret iznesu svoje stavove o budućnosti kluba.

Novinarima su se obratili dugogodišnji član KN Torcida Dado Lelas, koji je vodio glavnu riječ, te tajnik Stipe Lekić i poznati navijač Žan Ojdanić. Među ostalim su kazali sljedeće:

O navijačkom postu "Radunica 66"

Lelas: Forum Torcide otvoren je za sve, na njega nemamo utjecaj. Klub navijača ne stoji iza tog posta.

O ostavci Branka Grgića:

Lelas: Drago nam je, ali ne smatramo njega jedinim krivcem za nastalu situaciju, želimo da klub po privatizaciji krene s kompletno novom upravom.

O stanju kluba:

Lekić: Tili bi velikog Hajduka, a ne da nas posrame po nekim selima ili da nam se dogodi ovo što smo vidjeli u Rijeci.

O političkom utjecaju:

Lelas: Ovo je inicijativa svih generacija i podružnica u koju su uključeni ljudi svih političkih opcija. Torcida je splet različitosti, ljevice, desnice i sredine.

O tome koga prozivaju osim predsjednika:

Lelas: Nećemo s imenima, ali potrebito je da se promijeni kompletna struktura, uprava, profesionalci, volonteri… Cilj je da krenemo zajednički u stvaranje novoga Hajduka.

O ponašanju Torcide i kaznama klubu radi baklji i slično:

Lelas: Mi nismo anđeli. Torcida podliježe Zakonu o navijačima. Za razliku od uprave koja za svoje postupke nije odgovarala, mi smo za naše greške odgovarali. Jako teško nam je iskontrolirati situaciju, ali primijetili ste kako protiv Sampdorije niti jedna baklja nije upala u teren.

O tome koga žele u upravi:

Lelas: Nemamo imena koja želimo. Naglasak cijele akcije i nije rušenje nekoga, već "Mi bi tili velikog Ajduka".

O tome što očekuju od peticije:

Lelas: Nemamo određene brojke, ali s potpisima idemo županu i gradonačelniku. Nema potrebe ići na više instance, nemamo ambicija ići u premijera Sanadera.

O Krešiću i igračima:

Lelas: Ne možemo se miješati u pitanja oko trenera, niti u rad uprave. Razgovor s igračima ne dolazi u obzir, borit ćemo se za boljeg Hajduka peticijama i promocijama.

Na koncu je novinarima pokazan cjelokupni Kodeks koji se sastoji od devet točaka:

1. Stručnost kao temeljni preduvjet za obnašanje svih dužnosti u Hajduku
2. Vizija i strategija razvoja Hajduka
3. Potpuni profesionalizam vodstva Hajduka
4. Zakonitost bi transparentnost u poslovanju Hajduka
5. Odgovornost u ostvarivanju sportskih i poslovnih ciljeva Hajduka
6. Moralnost i zakonsko nekažnjavanje čelnika i svih djelatnika Hajduka
7. Neovisnost upravljanja Hajdukom
8. Sprječavanje sukoba interesa u Hajduku
9. Očuvanje ugleda i tradicije Hajduka

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/09/2007 : 03:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Vjeko1980 mozda je to tvoj vid postenjacine, no da se postavio suprotno za mene bi bio licemjer.
Kao sto su bili likovi u vrijeme Croatie koji su obljecali Tudjmana kao vjerni psi,
a onda kad je umro samo sto se nisu potukli za pozicije, i zanijekali sve sto su imali s njim.
Samo je Ciro ostao dosljedan, i unatoc raznim drugim zajebancijama, za to mu skidam kapu do poda.
Ako sam s nekim privatno dobar, ja cu ostati dobar, pa ga necu rusiti niti omalovazavati
u trenutcima kada takvih ima koliko hoces, a s druge strane necu ga podrzati jer znam da nije uredu.
Ako mu imam sto prigovoriti onda cu mu to reci u facu, ne u javnosti.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/09/2007 : 04:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
da ne ispadne kako se slažem s dadom po "partijskoj liniji" glede vukovića...jedan od rijetkih,tj. jedini novinar koji prati hajduka a da ne masturbira na sve šta je hajdukovo...kao npr.židak glede dinama,ili alfirević glede hajduka...vuković je jako objektivan,nije na platnoj listi grgića nikad bio...to ne govorim zato šta to znam već je dovoljno čitati slobodnu dalmaciju i njegove teksotve o hajduku...kad treba posrat,posrat će,kad treba klicat,klicat će...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/09/2007 : 08:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Jao kakve gluposti radi vaša Torcida...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 25/09/2007 : 09:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Jao kakve gluposti radi vaša Torcida...

??????
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/09/2007 : 17:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ovaj "Kodeks" časti i sve to... pretjeruju bogami.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 25/09/2007 : 19:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
hajduk dobia mladost 9-0 ili 9-1
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 25/09/2007 : 20:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
Hvala dragom Allahu i da jedanput Hajduk pobjedi....

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 25/09/2007 : 20:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sed1

Hvala dragom Allahu i da jedanput Hajduk pobjedi....

Odlična vijest za narednog protivnika jer Hajduk još nije skupio dvije pobjede u nizu ove sezone.

Potpis.
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000