Author |
Topic  |
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 16/01/2008 : 21:47:07
|
Cobanica Mara napunila 15 godina i pocelo je nesto strasno svrbjeti izmedu nogu. Sta ce kud ce, ispovjedi se popu. Pop ne zna kud bi od neprilike te joj kaze: * Znas Maro, to je tebi tamo dolje uletjela muha. Meskolji se pa te to svrbi. To ti treba netko sto prije istjerati iznutra. * A sto vi to ne bi uradili pope? * A ja ne smijem, ja sam sveto lice. Nadi nekog svog u selu. Putem kuci naide na Zivadina gdje kopa. Objasni mu svoju nevolju, ali on joj odbije pomoci izgovarajuci se na starost. Dalje je srela Milisava, medutim i on joj odbije pomoci jer mu je zena u blizini. Kad je dosla kuci posalje je mati u planinu cuvati ovce. Kad tamo na planini Danilo cobanin, 20 godina, neozenjen, ko od brda odvaljen. * Zdravo Maro. * Zdravo Danilo. * Sta te muci Maro. * Eto uletjela mi tamo dolje neka muva pa se meskolji, mene svrbi ne znam sto cu od muke. * Dobro Maro da si se meni obratilia. Ja sam ti za te stvari strucnjak. Nego, skini se. Skine se Mara do pola, gleda Danilo sise i sve se oblizuje. * Skini se skroz, veli. Skine se ona sirotica skroz. * Lezi, veli joj on. Ona sta ce, legne. * Rasiri noge. Rasiri ona noge. * Vise ih rasiri. Ona se skroz raskreci. Nato on skine gace i posere se pola metra nize. * Nu, ako je ovo ne izmami, nece nista. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 17/01/2008 : 01:12:32
|
Sjede dvije plavuše na autobusnoj stanici i dođe bus pa upita jedna: - Oprostite, mogu li ovim busom do Črnomerca? - Na žalost, ne možete, odgovori vozač. A druga će plavuša: - A ja?
|
 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 17/01/2008 : 01:16:36
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Cobanica Mara napunila 15 godina i pocelo je nesto strasno svrbjeti izmedu nogu. Sta ce kud ce, ispovjedi se popu. Pop ne zna kud bi od neprilike te joj kaze: * Znas Maro, to je tebi tamo dolje uletjela muha. Meskolji se pa te to svrbi. To ti treba netko sto prije istjerati iznutra. * A sto vi to ne bi uradili pope? * A ja ne smijem, ja sam sveto lice. Nadi nekog svog u selu. Putem kuci naide na Zivadina gdje kopa. Objasni mu svoju nevolju, ali on joj odbije pomoci izgovarajuci se na starost. Dalje je srela Milisava, medutim i on joj odbije pomoci jer mu je zena u blizini. Kad je dosla kuci posalje je mati u planinu cuvati ovce. Kad tamo na planini Danilo cobanin, 20 godina, neozenjen, ko od brda odvaljen. * Zdravo Maro. * Zdravo Danilo. * Sta te muci Maro. * Eto uletjela mi tamo dolje neka muva pa se meskolji, mene svrbi ne znam sto cu od muke. * Dobro Maro da si se meni obratilia. Ja sam ti za te stvari strucnjak. Nego, skini se. Skine se Mara do pola, gleda Danilo sise i sve se oblizuje. * Skini se skroz, veli. Skine se ona sirotica skroz. * Lezi, veli joj on. Ona sta ce, legne. * Rasiri noge. Rasiri ona noge. * Vise ih rasiri. Ona se skroz raskreci. Nato on skine gace i posere se pola metra nize. * Nu, ako je ovo ne izmami, nece nista.
hahahahhaha predobar  |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 17/01/2008 : 01:18:24
|
Ulazi John Wayne u saloon na diwljem zapadu,izwadi pistolj i swe ih poubija..ostade samo djewojka za sankom i prilazi joj i kaze : Sta tako lijepa djewojka radi sama ? :) |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 17/01/2008 : 10:48:40
|
America: "We have George Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash." Croatia: "We have Ivo Sanader, no wonder, no hope and no cash." |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 17/01/2008 : 11:16:10
|
Kak bi se zval vepar da ima tri noge? NEPAR
Kak bi se zval Velebit da je osam puta veći? VELEBAJT
Kaj izađe kad hadezeovca staviš u vešmašinu? Zmazana voda i čista komunjara:)))))))) |
 |
|
Horatio Caine
New Member

Bosnia and Herzegovina
181 Posts
Member since 29/08/2007 |
Posted - 17/01/2008 : 11:45:43
|
Napravi lija Wc, i to jos kakav nego sa muzikom.Dodje prvi dan zeka da se iskenja kad ga lija upita koju muziku da mu pusti a zec njoj odgovori ROCK.Posle nekog vremen izlazi zeka napolje sav srecan kad u tom trenutku naidje meda. - "Zeko,zeko jel znas mozda gde ima WC", a zec njemu odgovori da ima kod lije i to sa muzikom. Dodje meda do WC,i kaze liji da mu pusti NARODNJAKE.Posle nekog vremena izadje i on sav srecan jel se onako posteno iskenjo kad u tom trenutko dotrca vuk. - "Zeko, medo jel znate gde ima u blizini WC", o oni njemu da ima kod lije i to sa muzikom. Dotrca brzo vuk do WC, kad ga tamo lija upita sta da mu pusti a vuk njoj: - "Ma bilo sta." Posle pet minuta izlazi vuk onako sav posran, kad ga meda i zeka upitaju sta se desilo a on njima: - "Jebi ga, lija pustila himnu i ja morao stojat." |
I hated going to weddings. All the grandmas would poke me saying "You're next". They stopped that when I started doing it to them at funerals. |
 |
|
Horatio Caine
New Member

Bosnia and Herzegovina
181 Posts
Posted - 17/01/2008 : 11:47:05
|
Ide medo šumom i naleti na neke kampere. Oni pobjegnu, a medo počne kopati po njihovim stvarima. I tako naleti medo na pakovanje viagre i smaže cijelu kutiju. Krene kući i počne se njemu dizati kurac. Kad mu je prigustilo počne jebati sve na šta naleti. Nakon dva dana jebanja naleti na liju. Počne on nju nagovarati i pristane lija. Nakon jebačkog sexa pita medo liju: - "Kako je bilo." Kaže lija: - "Sve je dobro samo si jako dlakav dole." Medo pogleda i onako začuđeno kaže: - "U jebote, zaboravio sam skiniti zeku..." |
I hated going to weddings. All the grandmas would poke me saying "You're next". They stopped that when I started doing it to them at funerals. |
 |
|
Horatio Caine
New Member

Bosnia and Herzegovina
181 Posts
Posted - 17/01/2008 : 11:50:13
|
Ramazanski filmovi:
- Spasavanje postaca Ryana - Pakleni iftar - Znam sta si jeo prosli iftar - Svi su ludi za postom - Hodze u crnom - Klanjali za 60 sekundi - Gospodar tespiha: Derviseva druzina - Gospodar tespiha: Dvije munare - Gospodar tespiha: Povratak imama - Pirati iz dzamije - 13-i hodza - Iftar u ulici Brijestova - Iftari muski - Dobri Mustafa Ceric - Bilo jednom u dzamiji - Intervju sa imamom - Kad kurbani utihnu - Kad porastem bit cu hodza - Mi nismo meleci 2 - Vlak pun hodza - Talentirani gospodin Ceric - Veliki iftar u Bronx-u - Dan poslije iftara - From sehur till iftar - Sam u dzamiji 3 - Nemoguca teravija - Gospodin i gospodja Ceric
   |
 |
|
Horatio Caine
New Member

Bosnia and Herzegovina
181 Posts
Posted - 17/01/2008 : 11:53:24
|
Nespretno izrečene župne obavijesti:
- Župljanke su odbacile raznovrsne odjevne predmete. Možete ih vidjeti u suterenu župnog dvora u petak popodne.
- U nedjelju se daju prilozi za novi sag. Svi koji žele nešto napraviti na sagu neka se jave u župni ured da im damo papir.
- Marija Jelić i Vinko Magdić vjenčali su se 24. listopada u našoj crkvi. Tako je završilo prijateljstvo koje je trajalo od školskih klupa.
- Danas popodne sakupit ćemo se na sjevernoj i južnoj strani crkve. Djeca će biti krštena na oba kraja.
- Za one koji imaju djecu, a to ne znaju, u prizemlju imamo dječji vrtić.
- Župnik će održati oproštajnu propovijed, nakon čega će zbor zapjevati 'Radujte se, narodi'.
- Budući da je sljedeće nedjelje Uskrs, zamolit ćemo gospođu Nadu Horvat da na oltar položi jaje.
- U utorak u pet popodne održat će se sastanak Kluba mladih majki. Sve one koje žele postati mlade majke neka se jave u ured svećeniku.
- Druge nedjelje na jutarnjoj misi solistica će biti gospođica Staničić. Nakon toga će župnik govoriti 'O tom strašnom iskustvu'.
- Zahvaljujući župnikovoj bolesti, nedjeljne mise za ozdravljenje neće se održavati do daljnjeg.
- U svojim molitvama sjetite se onih koji su bolesni od naše crkve i zajednice.
- Učenici osmih razreda u petak popodne u 17 sati u crkvi će izvesti 'Hamleta'. Poziva se pučanstvo da prisustvuje ovoj tragediji. |
 |
|
Horatio Caine
New Member

Bosnia and Herzegovina
181 Posts
Posted - 17/01/2008 : 11:55:13
|
Hodaju pop i hodža ulicom i razgovaraju o financijskoj situaciji. Pita hodža popa: - "Reci mi molim te odakle tebi tolike pare, a ja nemam ni za kafe?" - "Hajde ti samnom pa ćeš vidjeti kako se zarađuje." Dođu oni do crkve i sjednu u ispovijedaonicu kad eto ti Mare. - "Oče griješila sam." - "Kako jadna nebila?" - "Prevarila sam Tonija." - "Koliko puta?" - "Tri." - "Ostavi 100 maraka crkvi, i prouči tri očenaša, biće ti oprošteno." - "Eto vidiš hodža kako se lako i brzo zaradi." Skonto to hodža pa brže bolje u džamiju, uzme daske i sklepa nešto kao ispovjedaonicu. Čula za to Fata pa poleti da se ispovijedi. - "Hodža ja sam griješila." - "Kako draga Fato?" - "Prevarila sam Muju." - "Koliko puta?", pita hodža. - "Jednom." Konta hodža kako će uzeti 100 km ako ga je samo jednom prevarila a Mara je tri puta pa će na to on Fati: - "Ostavi za džamiju 100 km, prouči fatihu, a mi ti dođemo još dvije jebačine." |
 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
Posted - 18/01/2008 : 20:04:51
|
Ide Ivica iz škole i vidi kako tatin auto ulazi u šumu. Misleći da ga tata nije vidio potrči on za njim. U autu ugleda tatu i susjedu Dragicu kako se praše. Otrči Ivića doma i počne pričati mami:
- Znaš mama, idem je iz škole i vidim tatin auto kako skreće u šumu. Potrčah ja za njim i kad sam došao do auta, unutra vidim tatu kako susjedi Dragici skida bluzu, a ona njemu pomaže skinuti hlače...
Prekine njega mama i sva sretna mu kaže da tu priču ispriča tati za ručkom. Došao tata doma, sjeli oni za stol i kaže mama:
- Ajde Ivice, ispričaj tati onu svoju priču. - Tata, ja danas idem iz škole i vidim kako tvoj auto skreće u šumu. Ja dotrčim do auta i vidim tebe i susjedu Dragicu kako se skidate i kako ona tebi otkopčava hlače.
(tata se sav crveni dok se mama slatko smije) Nastavi Ivica:
- Radili ste isto ono što rade mama i susjed Ivek dok si ti na službenom putu.
|
www.bhfanaticos.com
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33558 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 19/01/2008 : 09:09:41
|
P: Kako se zove Rom koji od nekuda dolazi? O: From.
P: Kako se zove cigo električar? O: Grom.
P: Kako se zove najsporiji cigan? O: Trom.
P: Kako se zove Cigan u odijelu? O: Eleganci.
P: Kako se zove cigansko novorođenče? O: Ganci nov.
P: Kako se zove Cigan koji se skriva u kukuruzu? O: Zganci.
P: Kako se zove ciganski film o vojnim pilotima? O: Top Ganci.
P: Kako se zove ciganski rock band? O: Ganci roses
P: Kako se zove dobro obucen cigan? O: Talijan.
----------------------------
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 19/01/2008 : 14:55:15
|
quote: Originally posted by tex2
P: Kako se zove dobro obucen cigan? O: Talijan.
   |
Every man dies, not every man really lives. |
Edited by - William_Wallace on 19/01/2008 14:56:38 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 19/01/2008 : 20:29:08
|
quote: Originally posted by sawitch
Dobro crnac... :-))) Pickice u suknji... :-)))))
Samo ti zezaj ovo je vec i nacionalisticke sadrzine! Mozda dodjem i ove godine gore u Zrenjanin, pa cu svratiti i u Zitiste... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 19/01/2008 : 20:36:07
|
quote: Originally posted by sawitch
Samo ako dodjes suknji... :-)))
To je kilt! Pokusacu naci nesto od keve! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
Posted - 19/01/2008 : 20:41:49
|
Bolje neki stolnjak skini, jer ne verujem da ti keva nosi karirane minice... :-))) Pardon, kilt... :-))) |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Topic  |
|