forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 24/03/2008 : 20:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
Ej sarajlije, zna li neko da li je istinita informacija koju imam, da se izdanja Belog puta mogu kupiti na ciglanama, u prostorijama neke firme za prodaju računara, čini mi se I.T. Na sajtu Belog puta ne navode prodajno mesto u sarajevu?

Zna neko slučajno?

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 24/03/2008 : 20:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
ta informacija je bila aktuelna prije godinu dana. tada se moglo to u IT computersu na ciglanama kupiti, kad prođeš podvožnjak i ideš prema zetri sa lijeve strane. ali ne znam da li još drže. pogledaj na njihovom sajtu kontakt telefon, nazovi i priupitaj.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 24/03/2008 : 22:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
Ma sve kontam da odem, znam gde to mesto, al sad će sajam knjige na skenderiji ( 24 - 28.04.2008. ), i tu ću moći kupiti jeftinije izdanja od beloputaša.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 24/03/2008 : 22:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
I ja jedva cekam taj sajam. Ono sto sigurno kupujem su Metabaroni i Torgala...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 24/03/2008 : 23:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
Ja Propovednika 2 i Nadzirače. Ko još od strip izdavača dođe na sajam?

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 24/03/2008 : 23:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GeneziS

Ja Propovednika 2 i Nadzirače. Ko još od strip izdavača dođe na sajam?

Nadzirace sam kupio jos prosle godine u Bg i pricitao sam ih samo 4 puta. Za mene su genijalni...

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 24/03/2008 : 23:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
Čini mi se da i Sistem Comics ima svoj štand na sajmu.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 24/03/2008 : 23:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
i ja čekam taj sajam, biće za svakog ponešto. trebala bi biti i neka izdanja marketprinta.

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 24/03/2008 : 23:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
Hoce li biti hrvatskih izdavaca Bookglobe, Fibra, Libellus...

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 24/03/2008 : 23:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

i ja čekam taj sajam, biće za svakog ponešto. trebala bi biti i neka izdanja marketprinta.

Nadam se njihovom Bluberiju.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 24/03/2008 : 23:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to sam isto tražio na štandovima srbijanskih izdavača sad na zimskom salonu knjige, ali pored svega i svačega, tog bluberija nisu imali. a bilo je baš svega drugog, ali mene to nije zanimalo. nadam se da ću sada konačno nabaviti tog bluberija.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 24/03/2008 : 23:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trigger

Hoce li biti hrvatskih izdavaca Bookglobe, Fibra, Libellus...

ne znam... ali ne vjerujem. za libellusova izdanja uvijek možeš direktno kontaktirati dadu&dadu.

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 25/03/2008 : 01:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to sam isto tražio na štandovima srbijanskih izdavača sad na zimskom salonu knjige, ali pored svega i svačega, tog bluberija nisu imali. a bilo je baš svega drugog, ali mene to nije zanimalo. nadam se da ću sada konačno nabaviti tog bluberija.

Kao i obično. Uvek se nađe sve osim onoga što tražiš

Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 25/03/2008 : 10:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
U BL, Zagor - Tajna Sumera, izdanje Veselog četvrtka !!!
Cena prava sitnica, 4,50KM !!!!!!!Mislim, stvarno na kvaran nacin pokusavaju da zarade, remitenda pa 4.50KM (u Srbiji je 120 din)

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 25/03/2008 : 10:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

Cena prava sitnica, 4,50KM !!!!!!!Mislim, stvarno na kvaran nacin pokusavaju da zarade, remitenda pa 4.50KM (u Srbiji je 120 din)

Znači ništa od paketa od 4 stripa za 12KM. Samo zagor došao? 4,50KM
Rekao sam sebi kad su počeli izdavati, ma samo neka dođu u BiH biću zadovoljan, kako god i koliko god da budu, ali - razočaran sam, preskupo. Teško da će imati neku prodaju u BiH, ja ću kupiti, ali...

EDIT:
Na kioscima u Sa nema ništa, bar ovim oko moje zgrade, gde kupujem LUD izdanja.

Edited by - GeneziS on 25/03/2008 11:24:47
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17737 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 25/03/2008 : 11:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

Sad sam išao da se uvjerim u to ali ovdje strip nije došao na kioske.

Nejasno mi je zašto je cijena remitende veća od bilo koje cijene u ostalim zemljama istog izdanja. 4,50 KM je previše, posebno za Zagora koji će doći u izdanju Ludensa za pola godine po 4 KM.

Poslaću mail Veselom četvrtku dok se uvjerim da je 4,50 KM, ovo nema smisla. Remitenda bi trebalo da bude 3,50 KM. Možda je neko donio na kiosk u Banjaluci da mu prodaju i pokušava da zaradi. Ali i dalje vjerujem da je ona najava o paketima od 12 KM bila glupost.
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 25/03/2008 : 11:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
Ma ima ih na svakom kiosku u BL, ne verujem da bi neko donosio i na taj nacin prodavao. Cena je oznacena na beloj nalepnici,koja prekriva cene za Srbiju, CG i Mak.

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 25/03/2008 : 12:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
Da li će pokriti čitavu BiH ili samo RS? Mislim da nema razloga da ne ide u sve gradove.

Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 25/03/2008 : 15:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Zagor je po 4,5 KM na apsolutno svim kioscima (Prijedor, Omarska, Novi, BL). Ja sam danas pregledao najmanje 30 stripova, i svi su mi nekako stari, crni, demolirani kao da su stari pet godina a ne dva mjeseca. Ni jedan nisam kupio jer ga ne bih mogao gledati na polici. Ne znam uopste gdje su ih drzali. Pomalo sam razocaran, ali mi je drago da dolaze. Nadam se da ce se distribucija nastaviti, a da ce se vremenom stvari popraviti.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/03/2008 : 00:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

kolko će ukupno doći maraka sve od metabarona

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 26/03/2008 : 01:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

quote:

kolko će ukupno doći maraka sve od metabarona

zavisi koliki popust bude. nije jeftino.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17737 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 26/03/2008 : 11:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ni danas nema ništa na kioscima, pitanje je zašto.
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 26/03/2008 : 11:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
I u Federaciji Veseli cetvrtak po cijeni od 4,50 KM.

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 26/03/2008 : 14:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:

I u Federaciji Veseli cetvrtak po cijeni od 4,50 KM.

Stigo VČ i u Sarajevo konačno. Ej, jedva sam našao pristojan primerak da kupim. Mislim, u čemu ih prevlače, dovlače, neverovatno. Svaki je oštećen, zgužvan, požuteo, umrljan, pocepan. Tek na četvrtoj trafici nađem jedan očuvan za -4 i uzmem ga. Jebote, plaćamo polovne stripove 4,50 KM To je oko 180 dindži, ako se ne varam.

Nadam se da će popraviti distribuciju, mada nism siguran koliko je uopšte VČ kriv za ovo stanje stripova. Inače ( da je novo ), kvalitet izdanja je bar na prvi pogled i pipanje vrlodobar.

Edited by - GeneziS on 26/03/2008 14:10:48
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 26/03/2008 : 14:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
gdje ima u sarajevu da se kupi i koji sve stripovi su izašli?

Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000