forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 03/04/2008 : 16:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by delboj

Mister No još nije došao u BiH. Vidi u Merkatoru, trebalo bi da ima tamo.

kakav merkator... neće to tamo naći

Zasto mislis da nece ici? Jedino mjesto u SA gdje se moze naci Stripoteka je upravo u Merkatoru!

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

jezer
Starting Member

62 Posts

Member since 30/01/2004

Posted - 03/04/2008 : 16:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jezer a Private Message  Reply with Quote
Dilan Dog VC u Titovoj
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/04/2008 : 17:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jezer

Dilan Dog VC u Titovoj

jel u one dvije najbolje trafike?

čudno kako nije zagora bilo nikako tu.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 03/04/2008 : 17:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by GeneziS

stigao čarobni frulaš i u sarajevo. Izgleda da je nama sreda "vesela"...
Koliko sam ja shvatio svima u BiH je drugi dan veseo. BL utorak, Sa sreda, Ga četvrtak...

pitanje je "gdje" u sarajevo.

Dilana sam danas vidio na skenderiji na tramvajskoj stanici prema gradu..imas dvije trafike,ona bliza gradu...tu ga imas

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 03/04/2008 : 18:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

stigao čarobni frulaš i u sarajevo. Izgleda da je nama sreda "vesela"...
Koliko sam ja shvatio svima u BiH je drugi dan veseo. BL utorak, Sa sreda, Ga četvrtak...

pitanje je "gdje" u sarajevo.

na svakom ćošku.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/04/2008 : 19:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
opa, jel to znači da se distribucija popravila... haj vidjet ćemo.

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 03/04/2008 : 19:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
u merkatoru nema vc izdanja, al je zato dilan bolje distribuiran. ima ga skoro svugdje. na carsiji recimo sam ga ja vidjeo u trafici kod one kospicarnice, na dnu carsije prema mostu i apoteci, na suprotnom cosku zeljo 2...

nemam potpis!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/04/2008 : 09:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mister No još nije došao u BiH. Vidi u Merkatoru, trebalo bi da ima tamo.

kakav merkator... neće to tamo naći

Pa gdje će onda naći? Ako se u Mostaru samo u Merkatoru može kupiti Stripoteka i PZ logično je da tamo bude i Veseli četvrtak.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/04/2008 : 13:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Danas sam kupio DD 1, valjda je ipak došao juče ali nisam provjeravao, našao sam samo dva primjerka, očuvanost loša, kupio sam onaj malo bolji. Razmišljao sam da ne kupim, ali ne mogu više da čekam da pročitam epizodu, pa sam malo zanemario to što je malo oštećen strip.

a vidis, ja sam se žalio na oštećenost zagora, dok su svi DD na istoj trafici glanceri. i kvalitet je bolji. i cena manja.

Meni to nije baš jasno, jer stripove dobijamo od istog distributera. Zašto su baš ovamo poslali dva najlošije očuvana primjerka? Ali valjda će vremenom biti bolje.
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 04/04/2008 : 13:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
Mora biti bolje. Da ja nisam slučajno profulio, jel došao nama Extra Ludens DD???

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 05/04/2008 : 08:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Pominjali su ovdje da je izašao, ja to još nisam kupio pošto nije došao u Gacko. Sad u zadnje vrijeme jedan broj DD extra dođe, drugi ne dođe…
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 05/04/2008 : 09:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Ako mislite na DD extra 52 Crveni znak, jeste izasao, bar u PD i BL.
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 06/04/2008 : 16:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
Onda ima i po Sa, moracu potraziti.

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 07/04/2008 : 09:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Onda ima i po Sa, moracu potraziti.

Vidio sam ga u petak u Merkatoru...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6324 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 07/04/2008 : 14:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Jutros sam bio u Mercatoru u Mostaru, i nije bilo Veselog četvrtka... Nigdje ga u Mostaru nisam vidio, pa mi je cura kupila Dylana u Sarajevu... Je li netko zna hoće li se s vremenom distribucija poboljšati ili ću ljeti, kad cura ne bude na faksu, morati odustati od Dylana i Dampyra???

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Lucija
Starting Member

13 Posts

Member since 25/02/2008

Posted - 07/04/2008 : 15:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucija a Private Message  Reply with Quote
Jeli itko od Vas vidio Plavi vjesnik i Metal Hurlant nova izdanja... dobro izgledaju.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 07/04/2008 : 16:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Jutros sam bio u Mercatoru u Mostaru, i nije bilo Veselog četvrtka... Nigdje ga u Mostaru nisam vidio, pa mi je cura kupila Dylana u Sarajevu... Je li netko zna hoće li se s vremenom distribucija poboljšati ili ću ljeti, kad cura ne bude na faksu, morati odustati od Dylana i Dampyra???

ja sam bio rekao da batališ u startu merkator . čak i ludensova izdanja kasne u merkatoru.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6324 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 07/04/2008 : 18:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja sam bio rekao da batališ u startu merkator . čak i ludensova izdanja kasne u merkatoru.

Ma lako bi ja za Mercator da ima stripova bilo gdje u Mostaru... Ali nigdje ih nisam vidio... U Mercatoru je bilo oko 5-6 Ludens Zagora, jedan Tex i jedan MM... Ništa više, a i katastrofalno su smješteni, nepregledni i zgužvani... Možda je i bolje da tamo nema :) Ali volio bih da mi netko potvrdi da je bio gdje u Mostaru vidio VČ... Tada bih se imao čemu nadati...

P.S. Naravno, još bi idealnije bilo da dolaze u Čitluk, pa da ni ne idem do Mostara :)

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 07/04/2008 : 18:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma lako bi ja za Mercator da ima stripova bilo gdje u Mostaru... Ali nigdje ih nisam vidio... U Mercatoru je bilo oko 5-6 Ludens Zagora, jedan Tex i jedan MM... Ništa više, a i katastrofalno su smješteni, nepregledni i zgužvani... Možda je i bolje da tamo nema :) Ali volio bih da mi netko potvrdi da je bio gdje u Mostaru vidio VČ... Tada bih se imao čemu nadati...

P.S. Naravno, još bi idealnije bilo da dolaze u Čitluk, pa da ni ne idem do Mostara :)

kod nas u merkatoru (barem u ovom u novom sarajevu, ne znam za onaj na dobrinji) su odlično posloženi i jako dobro očuvani ludensovi stripovi i ima ih uvijek 10-15 od svakog broja, pa možeš izabrati. jedino što nekad kasne za kioscima, a nekad neki broj i ne dođe uopšte. ako si već u čitluku, bolje ti je do metkovića se provozati i kupiti sve stripove. mislim na ludens, a za VČ ne znam, vjerovatno ih negdje ima u mostaru, a sad gdje...

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 07/04/2008 : 18:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucija

Jeli itko od Vas vidio Plavi vjesnik i Metal Hurlant nova izdanja... dobro izgledaju.

Stvarno ti je bezveze fol... Ima nas koji jedva cekamo da to vidimo...

Go to Top of Page

Lucija
Starting Member

13 Posts

Member since 25/02/2008

Posted - 07/04/2008 : 19:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trigger

quote:

Pa ja ih imam, a kupi i ti ako želiš...
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 07/04/2008 : 20:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
A gdje?

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6324 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 07/04/2008 : 20:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlzkod nas u merkatoru (barem u ovom u novom sarajevu, ne znam za onaj na dobrinji) su odlično posloženi i jako dobro očuvani ludensovi stripovi i ima ih uvijek 10-15 od svakog broja, pa možeš izabrati. jedino što nekad kasne za kioscima, a nekad neki broj i ne dođe uopšte. ako si već u čitluku, bolje ti je do metkovića se provozati i kupiti sve stripove. mislim na ludens, a za VČ ne znam, vjerovatno ih negdje ima u mostaru, a sad gdje...

Dobro, Ludens dolazi u Čitluk bez problema, doduše kasni kao i u cijeloj BiH, ali dolazi... Nema potrebe ići u Metković jednom kad se navikneš na to kašnjenje... Ali VČ je jako slabo distribuiran... Pogledao sam u Mostaru par kioska na kojima su stripovi dobro izloženi i VČ nema... Bilo bi dobro kad bi se netko od ljudi iz uprave VČ prijavio na ovaj forum, tek toliko da nas obavijesti o daljnjim planovima... Glupo je da dolaze u Sarajevo, a u Mostar ne... Nadajmo se najboljemu :)

Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2412 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 07/04/2008 : 20:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Trigger

quote:

Pa ja ih imam, a kupi i ti ako želiš...

Pa zar bi pojava jednog Metal Hurlanta na ovim prostorima prosla neopazeno!?!Ako si ga kupila stvarno daj sken pa da vidimo...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 07/04/2008 : 20:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bilo bi dobro kad bi se netko od ljudi iz uprave VČ prijavio na ovaj forum, tek toliko da nas obavijesti o daljnjim planovima...

pa ima ih par, doduše ne iz uprave, nego bliski saradnici (sloba i prevodilac).

Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.54 seconds. Snitz Forums 2000