forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6324 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 07/04/2008 : 20:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by Beva

Bilo bi dobro kad bi se netko od ljudi iz uprave VČ prijavio na ovaj forum, tek toliko da nas obavijesti o daljnjim planovima...

pa ima ih par, doduše ne iz uprave, nego bliski saradnici (sloba i prevodilac).

Pa zašto šute, baš su pokvareni :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Lucija
Starting Member

13 Posts

Member since 25/02/2008

Posted - 07/04/2008 : 21:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucija a Private Message  Reply with Quote
a neznam kako se stavlja slika u poruku... evo probam na insert image ali šta dalje...
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 07/04/2008 : 22:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
http://imageshack.us/

probaj sa ovim.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 07/04/2008 : 22:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Jutros sam bio u Mercatoru u Mostaru, i nije bilo Veselog četvrtka... Nigdje ga u Mostaru nisam vidio, pa mi je cura kupila Dylana u Sarajevu... Je li netko zna hoće li se s vremenom distribucija poboljšati ili ću ljeti, kad cura ne bude na faksu, morati odustati od Dylana i Dampyra???

ja sam bio rekao da batališ u startu merkator . čak i ludensova izdanja kasne u merkatoru.

Ma lako bi ja za Mercator da ima stripova bilo gdje u Mostaru... Ali nigdje ih nisam vidio... U Mercatoru je bilo oko 5-6 Ludens Zagora, jedan Tex i jedan MM... Ništa više, a i katastrofalno su smješteni, nepregledni i zgužvani... Možda je i bolje da tamo nema :) Ali volio bih da mi netko potvrdi da je bio gdje u Mostaru vidio VČ... Tada bih se imao čemu nadati...

P.S. Naravno, još bi idealnije bilo da dolaze u Čitluk, pa da ni ne idem do Mostara :)

kod nas u merkatoru (barem u ovom u novom sarajevu, ne znam za onaj na dobrinji) su odlično posloženi i jako dobro očuvani ludensovi stripovi i ima ih uvijek 10-15 od svakog broja, pa možeš izabrati. jedino što nekad kasne za kioscima, a nekad neki broj i ne dođe uopšte. ako si već u čitluku, bolje ti je do metkovića se provozati i kupiti sve stripove. mislim na ludens, a za VČ ne znam, vjerovatno ih negdje ima u mostaru, a sad gdje...

u merkatoru na Dobrinji imaju samo izdanja Strip Agenta.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Lucija
Starting Member

13 Posts

Member since 25/02/2008

Posted - 08/04/2008 : 08:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucija a Private Message  Reply with Quote
Evo ga...

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Edited by - Lucija on 08/04/2008 08:59:23
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 08/04/2008 : 09:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
A Plavi vjesnik

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Lucija
Starting Member

13 Posts

Member since 25/02/2008

Posted - 08/04/2008 : 10:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucija a Private Message  Reply with Quote
Evo i plavi

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 08/04/2008 : 11:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
Taj Plavi vijesnik je izisao krajem februara... Mislio sam da je izisao novi...

Pogledaj http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=29540

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 08/04/2008 : 14:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
u BL - Dampir VČ

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 08/04/2008 : 20:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

u BL - Dampir VČ

jel mu cijena 4 km??

nemam potpis!
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2412 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 08/04/2008 : 21:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucija

Evo ga...

A ostali detalji...i gde to ima da se kupi...ako nije teski zez...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

mikoza
New Member

107 Posts

Member since 05/01/2007

Posted - 09/04/2008 : 09:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mikoza a Private Message  Reply with Quote
Jutros kupio u trafici blizu moje zgrade u Kragujevcu...jednom recju, ODLICNO!
Konacno neki kvalitetan strip-magazin sa kvalitetnim sadrzajem. Stampa je OK, a cena sasvim prihvatljiva. Sve pohvale PRINT MEDIJI. Inace distribuciju za Srbiju (kao sto moze da se vidi na skenu) radi "Global Press d.o.o.". Cena 250 dindzi, a izlazi dvomesecno. Molim boga da se bar ovo i ovakvo izdanje odrzi (za sta licno mislim da ce biti presudna kvalitetna distribucija) na trzistu, i jos jednom SVE POHVALE izdavacu na ovom izdanju. Posebno bih pohvalio i reprint starih prica iz starog MH-a!

Dakle axle...potrazi ga po trafikama.
P.S. Izvinjavam se zbog malo losijeg kvaliteta skena, jer mi je "Mustek" izgleda na izdisaju.

Edited by - mikoza on 09/04/2008 11:29:02
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/04/2008 : 11:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

u BL DD extra i Blek

Jutros sam obisao sve kioske u uzem centru trazeci DD extra i jedva sam nasao na kraju u kisoku preko puta parka. Trebao sam tu prvo pogledati, ali zaboravio sam pa mi bilo mrsko da se vracam.

A inace nema nigdje tog Metal Huranta.
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 09/04/2008 : 11:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
dampyr i u sarajevu. cijena 4 km. ima ga svuda. dobro je da lijepe ove naljepnice, onda ove "tetke" na trafikama mogu da pise svoje sifre. (j****a ih sifra!!) a kasnije ti bez problema skines naljepnicu i strip je nov

nemam potpis!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 09/04/2008 : 12:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
hajmo narode ko zna gdje ima vč u mostaru da javi ..ima li itko pouzdane informacije?
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2412 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 09/04/2008 : 20:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mikoza

Jutros kupio u trafici blizu moje zgrade u Kragujevcu...jednom recju, ODLICNO!
Konacno neki kvalitetan strip-magazin sa kvalitetnim sadrzajem. Stampa je OK, a cena sasvim prihvatljiva. Sve pohvale PRINT MEDIJI. Inace distribuciju za Srbiju (kao sto moze da se vidi na skenu) radi "Global Press d.o.o.". Cena 250 dindzi, a izlazi dvomesecno. Molim boga da se bar ovo i ovakvo izdanje odrzi (za sta licno mislim da ce biti presudna kvalitetna distribucija) na trzistu, i jos jednom SVE POHVALE izdavacu na ovom izdanju. Posebno bih pohvalio i reprint starih prica iz starog MH-a!

Dakle axle...potrazi ga po trafikama.
P.S. Izvinjavam se zbog malo losijeg kvaliteta skena, jer mi je "Mustek" izgleda na izdisaju.

Ne mogu jos da verujem da je ovo izaslo...a da se o tome prica samo na kasicicu...Ako su Humanoidi ovo odobrili onda izdanje mora da je vrhunsko...jedva cekam da ovo nabavim...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 09/04/2008 : 23:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message  Reply with Quote
Ko zna gdje se u sarajevu mogu kupiti ovi novi stripovi svi ali da su dobro ocuvani,kad dodjem do trafike i vidim zguzvan orimjerak pobio bi ih ima li negdje da se to bas cuva?

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 09/04/2008 : 23:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by quaresma

Ko zna gdje se u sarajevu mogu kupiti ovi novi stripovi svi ali da su dobro ocuvani,kad dodjem do trafike i vidim zguzvan orimjerak pobio bi ih ima li negdje da se to bas cuva?

nemam pojma, ja sam u titovoj gdje su one dvije najbolje trafike u gradu vidio samo JEDNOG JEDINOG dampyra i to na onoj drugoj trafici prije metropolisa. a zagoru i dylanu ni traga, ni glasa.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 09/04/2008 : 23:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucija

Evo ga...

naslovnica izgleda fenomenalno.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2412 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 09/04/2008 : 23:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
@I like girlz
Naslovna je iz prvog albuma serijala Megalex Jodorowskog i Beltrana...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 10/04/2008 : 02:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by quaresma

nemam pojma, ja sam u titovoj gdje su one dvije najbolje trafike u gradu vidio samo JEDNOG JEDINOG dampyra i to na onoj drugoj trafici prije metropolisa. a zagoru i dylanu ni traga, ni glasa.

mislio sam inace i ludens i strip agent izdanje gdje se najbolje sacuvaju primjerci a da nema ostecenja?

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/04/2008 : 10:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

hajmo narode ko zna gdje ima vč u mostaru da javi ..ima li itko pouzdane informacije?

Ako ne bude nigdje u Mostaru onda cu ja gledati da ti kupim u Banjaluci to sto te zanima od Veselog cetvrtka i ponesem kad se budem vracao kuci za desetak dana. Ti bi samo trebalo da sacekas na autobuskoj stanici (kojoj god hoces). Ali valjda se popravi distribucija vremenom.
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 10/04/2008 : 11:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Da skrenem s teme da li neko ide na salon stripa i Laktasima i kad?
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 10/04/2008 : 13:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
najverovatnije idem na otvaranje salona, sutra u 20h, moguce je da i Delboj ide na otvaranje, jel tako Del :))

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 10/04/2008 : 17:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by bubo

Ako ne bude nigdje u Mostaru onda cu ja gledati da ti kupim u Banjaluci to sto te zanima od Veselog cetvrtka i ponesem kad se budem vracao kuci za desetak dana. Ti bi samo trebalo da sacekas na autobuskoj stanici (kojoj god hoces). Ali valjda se popravi distribucija vremenom.

odlično -poslao sam ti mail,da se dogovorimo.
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000