Author |
Topic  |
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6324 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 07/04/2008 : 20:36:05
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by Beva
Bilo bi dobro kad bi se netko od ljudi iz uprave VČ prijavio na ovaj forum, tek toliko da nas obavijesti o daljnjim planovima...
pa ima ih par, doduše ne iz uprave, nego bliski saradnici (sloba i prevodilac). 
Pa zašto šute, baš su pokvareni :) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
Lucija
Starting Member
13 Posts
Member since 25/02/2008 |
|
GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
|
GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 07/04/2008 : 22:20:15
|
Jutros sam bio u Mercatoru u Mostaru, i nije bilo Veselog četvrtka... Nigdje ga u Mostaru nisam vidio, pa mi je cura kupila Dylana u Sarajevu... Je li netko zna hoće li se s vremenom distribucija poboljšati ili ću ljeti, kad cura ne bude na faksu, morati odustati od Dylana i Dampyra???
ja sam bio rekao da batališ u startu merkator . čak i ludensova izdanja kasne u merkatoru.
Ma lako bi ja za Mercator da ima stripova bilo gdje u Mostaru... Ali nigdje ih nisam vidio... U Mercatoru je bilo oko 5-6 Ludens Zagora, jedan Tex i jedan MM... Ništa više, a i katastrofalno su smješteni, nepregledni i zgužvani... Možda je i bolje da tamo nema :) Ali volio bih da mi netko potvrdi da je bio gdje u Mostaru vidio VČ... Tada bih se imao čemu nadati...
P.S. Naravno, još bi idealnije bilo da dolaze u Čitluk, pa da ni ne idem do Mostara :)
kod nas u merkatoru (barem u ovom u novom sarajevu, ne znam za onaj na dobrinji) su odlično posloženi i jako dobro očuvani ludensovi stripovi i ima ih uvijek 10-15 od svakog broja, pa možeš izabrati. jedino što nekad kasne za kioscima, a nekad neki broj i ne dođe uopšte. ako si već u čitluku, bolje ti je do metkovića se provozati i kupiti sve stripove. mislim na ludens, a za VČ ne znam, vjerovatno ih negdje ima u mostaru, a sad gdje... 
u merkatoru na Dobrinji imaju samo izdanja Strip Agenta. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
 |
|
Lucija
Starting Member
13 Posts
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
|
Lucija
Starting Member
13 Posts
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Member since 15/02/2005 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2412 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
mikoza
New Member

107 Posts
Member since 05/01/2007 |
Posted - 09/04/2008 : 09:22:56
|
Jutros kupio u trafici blizu moje zgrade u Kragujevcu...jednom recju, ODLICNO! Konacno neki kvalitetan strip-magazin sa kvalitetnim sadrzajem. Stampa je OK, a cena sasvim prihvatljiva. Sve pohvale PRINT MEDIJI. Inace distribuciju za Srbiju (kao sto moze da se vidi na skenu) radi "Global Press d.o.o.". Cena 250 dindzi, a izlazi dvomesecno. Molim boga da se bar ovo i ovakvo izdanje odrzi (za sta licno mislim da ce biti presudna kvalitetna distribucija) na trzistu, i jos jednom SVE POHVALE izdavacu na ovom izdanju. Posebno bih pohvalio i reprint starih prica iz starog MH-a!
 Dakle axle...potrazi ga po trafikama . P.S. Izvinjavam se zbog malo losijeg kvaliteta skena, jer mi je "Mustek" izgleda na izdisaju . |
Edited by - mikoza on 09/04/2008 11:29:02 |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 09/04/2008 : 11:54:10
|
quote: Originally posted by Corto_Maltese
u BL DD extra i Blek
Jutros sam obisao sve kioske u uzem centru trazeci DD extra i jedva sam nasao na kraju u kisoku preko puta parka. Trebao sam tu prvo pogledati, ali zaboravio sam pa mi bilo mrsko da se vracam.
A inace nema nigdje tog Metal Huranta. |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 09/04/2008 : 11:55:40
|
dampyr i u sarajevu. cijena 4 km. ima ga svuda. dobro je da lijepe ove naljepnice, onda ove "tetke" na trafikama mogu da pise svoje sifre.    (j****a ih sifra!!) a kasnije ti bez problema skines naljepnicu i strip je nov |
nemam potpis! |
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts
Member since 16/02/2008 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2412 Posts
Posted - 09/04/2008 : 20:21:23
|
quote: Originally posted by mikoza
Jutros kupio u trafici blizu moje zgrade u Kragujevcu...jednom recju, ODLICNO! Konacno neki kvalitetan strip-magazin sa kvalitetnim sadrzajem. Stampa je OK, a cena sasvim prihvatljiva. Sve pohvale PRINT MEDIJI. Inace distribuciju za Srbiju (kao sto moze da se vidi na skenu) radi "Global Press d.o.o.". Cena 250 dindzi, a izlazi dvomesecno. Molim boga da se bar ovo i ovakvo izdanje odrzi (za sta licno mislim da ce biti presudna kvalitetna distribucija) na trzistu, i jos jednom SVE POHVALE izdavacu na ovom izdanju. Posebno bih pohvalio i reprint starih prica iz starog MH-a!
 Dakle axle...potrazi ga po trafikama . P.S. Izvinjavam se zbog malo losijeg kvaliteta skena, jer mi je "Mustek" izgleda na izdisaju .
Ne mogu jos da verujem da je ovo izaslo...a da se o tome prica samo na kasicicu...Ako su Humanoidi ovo odobrili onda izdanje mora da je vrhunsko...jedva cekam da ovo nabavim... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 09/04/2008 : 23:07:06
|
Ko zna gdje se u sarajevu mogu kupiti ovi novi stripovi svi ali da su dobro ocuvani,kad dodjem do trafike i vidim zguzvan orimjerak pobio bi ih ima li negdje da se to bas cuva? |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 09/04/2008 : 23:19:41
|
quote: Originally posted by quaresma
Ko zna gdje se u sarajevu mogu kupiti ovi novi stripovi svi ali da su dobro ocuvani,kad dodjem do trafike i vidim zguzvan orimjerak pobio bi ih ima li negdje da se to bas cuva?
nemam pojma, ja sam u titovoj gdje su one dvije najbolje trafike u gradu vidio samo JEDNOG JEDINOG dampyra i to na onoj drugoj trafici prije metropolisa. a zagoru i dylanu ni traga, ni glasa. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2412 Posts
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 10/04/2008 : 02:02:30
|
quote: Originally posted by quaresma
Ko zna gdje se u sarajevu mogu kupiti ovi novi stripovi svi ali da su dobro ocuvani,kad dodjem do trafike i vidim zguzvan orimjerak pobio bi ih ima li negdje da se to bas cuva?
nemam pojma, ja sam u titovoj gdje su one dvije najbolje trafike u gradu vidio samo JEDNOG JEDINOG dampyra i to na onoj drugoj trafici prije metropolisa. a zagoru i dylanu ni traga, ni glasa.
mislio sam inace i ludens i strip agent izdanje gdje se najbolje sacuvaju primjerci a da nema ostecenja? |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 10/04/2008 : 10:34:20
|
quote: Originally posted by bubo
hajmo narode ko zna gdje ima vč u mostaru da javi ..ima li itko pouzdane informacije?
Ako ne bude nigdje u Mostaru onda cu ja gledati da ti kupim u Banjaluci to sto te zanima od Veselog cetvrtka i ponesem kad se budem vracao kuci za desetak dana. Ti bi samo trebalo da sacekas na autobuskoj stanici (kojoj god hoces). Ali valjda se popravi distribucija vremenom. |
 |
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Member since 15/02/2005 |
Posted - 10/04/2008 : 13:02:40
|
najverovatnije idem na otvaranje salona, sutra u 20h, moguce je da i Delboj ide na otvaranje, jel tako Del :)) |
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 10/04/2008 : 17:07:51
|
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by bubo
hajmo narode ko zna gdje ima vč u mostaru da javi ..ima li itko pouzdane informacije?
Ako ne bude nigdje u Mostaru onda cu ja gledati da ti kupim u Banjaluci to sto te zanima od Veselog cetvrtka i ponesem kad se budem vracao kuci za desetak dana. Ti bi samo trebalo da sacekas na autobuskoj stanici (kojoj god hoces). Ali valjda se popravi distribucija vremenom.
odlično -poslao sam ti mail,da se dogovorimo. |
 |
|
Topic  |
|