forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

debeli_bg
Starting Member

Serbia
87 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 17/04/2008 : 15:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send debeli_bg a Private Message  Reply with Quote
Najbolje je u Merkatoru,meni ona prodavacica uvijek da da biram,a mogu se fini naci i u Istocnom Sarajevu,samo treba protegnuti noge,ako se hoce.Inace ona dva kioska u Titovoj su najgori za mene kad kod sam kupio sve neki kupusi,i jos ne daju da im se vrati.Tramvaj pa Merkator
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 17/04/2008 : 15:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
nije bitno što su kupusi, važno je da ih kupiš u "centru"

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 17/04/2008 : 17:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

jebiga, ne kupujem stripove po cesti... imam svoje tri lokacije (ona dva kioska u titovoj i merkator) i to je to. ako tu nema, ja ne oblazim pola grada, jer nemam vremena, kada sam u gradu i hodam, onda je to radi nekih obaveza, a ne stripova. nek nauče dostavljati stripove u strogi centar grada i to glancere!

Samo za tebe ce to nauciti

htio sam reći neka se ugledaju na nekad slobodnu dalmaciju, a zatim i ludens.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 17/04/2008 : 17:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by debeli_bg

Najbolje je u Merkatoru,meni ona prodavacica uvijek da da biram,a mogu se fini naci i u Istocnom Sarajevu,samo treba protegnuti noge,ako se hoce.Inace ona dva kioska u Titovoj su najgori za mene kad kod sam kupio sve neki kupusi,i jos ne daju da im se vrati.Tramvaj pa Merkator

tamo su samo VČ kupus, a svi ostali su glanceri, kao i u merkatoru.

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 17/04/2008 : 20:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by feniks

jebiga, ne kupujem stripove po cesti... imam svoje tri lokacije (ona dva kioska u titovoj i merkator) i to je to. ako tu nema, ja ne oblazim pola grada, jer nemam vremena, kada sam u gradu i hodam, onda je to radi nekih obaveza, a ne stripova. nek nauče dostavljati stripove u strogi centar grada i to glancere!

Samo za tebe ce to nauciti

htio sam reći neka se ugledaju na nekad slobodnu dalmaciju, a zatim i ludens.

Pa oni su potpuno isti kao i Ludens. Ludens dolazi na trafike gde se prodaje hrvatska štampa, VČ gde se prodaje srbijanska. E sad, u fed. ima više mesta sa HR štampom a u RS sa SRB, tako da dobiješ da ludensa više ima na jednoj strani, a VČ na drugoj. Kad smo komplikovana država Ne može ni distribucija biti normalna.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 18/04/2008 : 01:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
u principu se slažem s tobom, ali nije baš sve posve isto. ipak ono što dolazi od ludensa, bilo u fbih ili rs, većina je sasvim solidnog kvaliteta, većina ih je skoro pa glanceri (osim one trake, ali meni to ne smeta, ne pikam to kao neku štetu). ali ovo što od VČ dolazi je prava katastrofa.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/04/2008 : 01:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
meni je OK
kupio sam i Dampyra

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 18/04/2008 : 09:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
Na trfikama sirom BiH:

Zagor protiv Krojaca i
Dylan Dog gigant broj 2!!!

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 18/04/2008 : 14:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trigger

Na trfikama sirom BiH:

Zagor protiv Krojaca i
Dylan Dog gigant broj 2!!!

hajde konačno... a valja li išta taj "bezimeni"?

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 18/04/2008 : 16:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:

u principu se slažem s tobom, ali nije baš sve posve isto. ipak ono što dolazi od ludensa, bilo u fbih ili rs, većina je sasvim solidnog kvaliteta, većina ih je skoro pa glanceri (osim one trake, ali meni to ne smeta, ne pikam to kao neku štetu). ali ovo što od VČ dolazi je prava katastrofa.

e to si 100% u pravu. ali mislim da za to ne možemo kriviti VČ, jer ti stripovi se unište nemarom prodavača u srbiji gde provedu mesec dana po kioscima, a dodatno ih izgužva transport ovamo. Ja dosad nisam kupio ni jedan glancer. Ali mislim da će se ipak to popraviti. Bar se nadam.

A i ono sa trakom od vezivanja na ludens izdanjima, naviko sam na to, pa bar 30% ako ne i više moje kolekcije ima otisak.

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 19/04/2008 : 09:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Evo ja sam juče uzeo novog Zagora u velikom Tropiku u BL. Bila su tri primerka i svaki je bio oštećen na isti način. Gornji desni ćošak naslovnica presavijen i naravno to se na kartonu vidi. A bilo mi je mrsko ići do centra pa sam uzeo...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 19/04/2008 : 10:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
DD giganti su svi osteceni, jako je tesko naci glancere.
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 19/04/2008 : 12:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
koliko su para giganti?

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 19/04/2008 : 18:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Prosli je bio 12 KM. Verovatno i ovaj...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 19/04/2008 : 21:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Prosli je bio 12 KM. Verovatno i ovaj...

I ovaj je 12,00 KM.

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 19/04/2008 : 21:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
Nesto mi nije jasno - koji je zadnji Zagor extra koji se pojavio u BiH?

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/04/2008 : 21:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
12 km
skupo

sad moram saprati okus skupog stripa tako što ću kupiti neke knjige

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 19/04/2008 : 21:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

12 km
skupo

Malo su SC giganti precjenjeni, ali...

Znas li slucajno koji je zadnji Zagor bio u BiH

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/04/2008 : 01:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ne

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17734 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 20/04/2008 : 12:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zagore extra 155 Vatreno krstenje
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 20/04/2008 : 14:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

12 km
skupo

da... očekujem sjajan sajam knjige i mnoštvo drugih izdanja (čitaj stripova) na njemu. od iduće srijede pravac skenderija.

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 20/04/2008 : 15:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Zagore extra 155 Vatreno krstenje

txnks

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 20/04/2008 : 15:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

12 km
skupo

da... očekujem sjajan sajam knjige i mnoštvo drugih izdanja (čitaj stripova) na njemu. od iduće srijede pravac skenderija.

Kad je sajam i koliko traje da se i ja dovucem do Sarajeva?

Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 20/04/2008 : 19:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message  Reply with Quote
kad pocinje sajam,koliko je ulaz i hoce li biti ludens i strip agent stripova?

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 20/04/2008 : 19:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message  Reply with Quote
Koje izdavače možemo očekivati na njemu?
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000