forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

SSM
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1005 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 25/04/2008 : 22:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trigger

quote:
Originally posted by SSM

Ako nekoga zanima ... Algoritam mange ce dolaziti na kioske i u BiH, tri sedmice nakon izlaska, cijena je 10 KM

Za mene potpuno beznacajna, jer po toj cijeni mi ne pada na pamet kupovati WoW mangu...

WoW nije jedina manga koju ce izdavati, ali se slazem da je cijena poprilicno velika za strip koji izlazi svake sedmice. Ja cu uzeti jer stvarno gotivim mange, mada sve ovisi o njihovom izboru

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 25/04/2008 : 23:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GeneziS

quote:
Originally posted by I like girlz

došlo je do male zabune, promocija mafesta na sajmu je od 15:30, a ne od 14:30. ispravio sam gore u postu.

ja bi voleo da dođem. kako da vas najlakše nađem?

ne znam ni ja gdje će tačno biti na sajmu promocija (nisam organizator, pa ne znam detalje), ali trebali bi se svi tamo negdje okupiti oko pola 4. sutra bih trebao znati nešto više.

naravno, svi su i više nego dobrodošli.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 26/04/2008 : 13:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by SSM
http://www.manga.com.hr/

Zahvaljujem, jedva čekam pročitati ih
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 27/04/2008 : 22:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SSM

quote:
Originally posted by Trigger

quote:
Originally posted by SSM

Ako nekoga zanima ... Algoritam mange ce dolaziti na kioske i u BiH, tri sedmice nakon izlaska, cijena je 10 KM

Za mene potpuno beznacajna, jer po toj cijeni mi ne pada na pamet kupovati WoW mangu...

WoW nije jedina manga koju ce izdavati, ali se slazem da je cijena poprilicno velika za strip koji izlazi svake sedmice. Ja cu uzeti jer stvarno gotivim mange, mada sve ovisi o njihovom izboru

Od ovoga sto su najavili jedino me interesuje Bade... Ali mange su postale planetarno popularne upravo zbog niske cijene i velikog broja strana, zar ne?

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/04/2008 : 00:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
da je 9 bilo bi drugačije :D

nego da pitam... iako nije mjesto

prodaje li iko stare siriuse i future
fale mi neki brojevi a nikako da krenem s citanjem dok ne nabavim sve

hvala :)

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 28/04/2008 : 10:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

da je 9 bilo bi drugačije :D

nego da pitam... iako nije mjesto

prodaje li iko stare siriuse i future
fale mi neki brojevi a nikako da krenem s citanjem dok ne nabavim sve

hvala :)

Odakle si? Mislim da nesto mozes nabaviti kod Mirze i/ili Mirse na Hisotovoj pijaci u Sarajevu kod Merkatora...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/04/2008 : 11:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ne idem tamo vise
godinama sam kupovao na toj pijaci i nikad nisam nasao ovih desetak brojeva koji mi fale...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/04/2008 : 13:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne idem tamo vise
godinama sam kupovao na toj pijaci i nikad nisam nasao ovih desetak brojeva koji mi fale...

Jesi li se pomirio sa Mirsom?

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/04/2008 : 13:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
mirza, nije mirso.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/04/2008 : 14:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

mirza, nije mirso.

Zar se onaj debeli tip na pijaci kod Mercatora ne zove Mirso?

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 28/04/2008 : 14:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

mirza, nije mirso.

da, on je Mirso a onaj drugi je Mirza

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 28/04/2008 : 14:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
usput, taj Mirso je u q...
dodjes, i ako ne kupis, ispljuje te tako da vise nikad ne pozelis doci
i iskreno, nema bas neku ponudu stripova a ocuvanost nikakva, i preskup.
ispunio je sve kriterije da ga se zaobilazi u sirokom luku :))
a Mirza, svaka mu cast ljudina i po, usluzan i nadasve jeftin, i moze se naci jako lijepo ocuvanih stripova.pristupacan sa svake strane.
i kad god se nadjem u Sarajevu, pronadjem vremena da odem do njega,,,

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/04/2008 : 14:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne idem tamo vise

Jesi li se pomirio sa Mirsom?

nisam... ali otkako se Mirza preselio na stand blizu Mirse ne idem ni kod njega a imao je finih
stvari

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/04/2008 : 18:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mirza, nije mirso.

e ne znam za tog mirsu. mirza nije taj sigurno, nije debel. nemam pojma jeko taj mirso.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/04/2008 : 18:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Malicius

... a Mirza, svaka mu cast ljudina i po, usluzan i nadasve jeftin, i moze se naci jako lijepo ocuvanih stripova.pristupacan sa svake strane.
i kad god se nadjem u Sarajevu, pronadjem vremena da odem do njega,,,

apsolutno se slažem.

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 28/04/2008 : 19:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
e sad ste me skroz zbunili. zar mirza i onaj ćelavi ne rade skupa??? ja znam za jedan štand na toj pijaci. ko god je radio bio je ok preme meni, a znao sam provesti unutra preko sat vremena tražeći i pregledavajući stripove.

čak sam nekoliko puta dobio besplatno neke stripove, kad kupim malo više.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded

Edited by - GeneziS on 28/04/2008 19:22:43
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 28/04/2008 : 19:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
"celavi" nije Mirso
nego neko drugi

The Duke
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 28/04/2008 : 19:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote

Nego ljudi, jel izašlo šta od dylana posle Bezimeni giganta?

Poslednje što imam je DD 97. i DDEX 52.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/04/2008 : 19:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
@genezis

jesi li bio na promociji na sajmu? nadam se da si uspio naći ekipu, bili su u onom salonu za prezentacije, a poslije u umjetničkoj galeriji.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/04/2008 : 21:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ocel mi ko pomoci oko siriusa

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

jezer
Starting Member

62 Posts

Member since 30/01/2004

Posted - 28/04/2008 : 22:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jezer a Private Message  Reply with Quote
Napisi spisak Siriusa i Future koji ti nedostaju , koju ocuvanost trazis i koliko placas po komadu .

Objasnjenje za prodavace na buvljaku kod Merkatora :
Postoje dva prodajna mjesta udaljena par metara jedan od drugog na kojima se prodaju stripovi.
Jedno prodajno mjesto drze Zeljko i Mirza , a drugo Mirso
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 28/04/2008 : 22:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:

@genezis

jesi li bio na promociji na sajmu? nadam se da si uspio naći ekipu, bili su u onom salonu za prezentacije, a poslije u umjetničkoj galeriji.

Na žalost nisam. Kasno sam stigao. Nego, znaš li ima li ljudi koji hoće ići na mafest autom, pa recimo da se plati benzin po pola i to?

Go to Top of Page

PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts

Member since 28/04/2008

Posted - 28/04/2008 : 22:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send PINCA a Private Message  Reply with Quote
Mai li kone iz Starmo?

zloduh Kundra
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/04/2008 : 23:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jezer

Napisi spisak Siriusa i Future koji ti nedostaju , koju ocuvanost trazis i koliko placas po komadu .

sirius tražim: 70 71 80 85 89 101 113 134 138 141 142 148 151 153 154 159 160 165 166

dakle koja je trzisna vrijednost jednog komada? bilo je od pola marke do 2 za glancere...

ocuvanost... ne znam za ta mjerila ali mi ne smeta ostecenost samo da ima sve strane i da je naslovnica ok

a ovi bi trebali biti glanceri jer imam vec te stripove ali im nesto fali... ili stranica ili citave price
5 39 52 58 i 59

futura mi dosta fali...pogotovo ispod 50 .... 6 i 7 od 9 do 16
ako ima mnogo ponude postirat cu spisak sad mi se ne da roviti po ormarima...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/04/2008 : 00:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PINCA

Mai li kone iz Starmo?

pun je forum mostaraca i hercegovaca

Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page