forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 23/06/2008 : 12:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
Družina od viješala ??? Je li to bilo najavljeno ???

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17727 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/06/2008 : 12:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

Družina od viješala ??? Je li to bilo najavljeno ???

Nije, pa nije to uopste izaslo ponovo ni u Hrvatskoj. Dosao je Maxmagnus 6, mozda je feniks mislio na to?
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 23/06/2008 : 13:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
hehehe, da nismo prvi izdali Druzinu od vjesala :)))

Jovan Ducic
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 23/06/2008 : 13:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
Znači stigla šestica Maxmagnus . Odlično, a ja tek neki dan ugrabio peticu.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded

Edited by - GeneziS on 23/06/2008 13:05:21
Go to Top of Page

debeli_bg
Starting Member

Serbia
87 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 23/06/2008 : 20:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send debeli_bg a Private Message  Reply with Quote
Pljacka za 1,5km!!!
Danas sam kupio novi Zagor specijal u onoj trafici odmah pored parkuse,i govorio mi ona prodavacica da je 7,5 km.Pogledam lijepo,procitam pise 6km,ona pocne da mi se pravda,pokazuje mi knjige i stvarno tamo pise 7,5 km.Kaze da su se bunili jos neki prije mene,ali 7,5 km je.Sta cu sparina,poslije posla sam se vracao,nisam imao snage da se svadjam,je li istina to ili je samo mene zakinula
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/06/2008 : 22:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by debeli_bg

Pljacka za 1,5km!!!
Danas sam kupio novi Zagor specijal u onoj trafici odmah pored parkuse,i govorio mi ona prodavacica da je 7,5 km.Pogledam lijepo,procitam pise 6km,ona pocne da mi se pravda,pokazuje mi knjige i stvarno tamo pise 7,5 km.Kaze da su se bunili jos neki prije mene,ali 7,5 km je.Sta cu sparina,poslije posla sam se vracao,nisam imao snage da se svadjam,je li istina to ili je samo mene zakinula

Nisi jedini.U Bihacu ista stvar.Ne znam da li je greska namjerna ili slucajna.Prodavacica na kiosku je pregledala posto ni njoj nije bilo jasno u cemu je stvar i vidjela je da na zadnjem Zagor specijalcu stoji ista sifra kao na nedavno izaslom specijalcu u boji "Indijanska magija" koji je stvarno kostao 7,5KM.Izgleda da je neko zajebao sifre kod uvoznika,mora da mu je falilo za koju ratu kredita...

Wtf?
Go to Top of Page

SSM
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1005 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 23/06/2008 : 22:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
Ja sam uzeo za 6 KM

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 23/06/2008 : 22:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
u Bl tskodje 6KM

Jovan Ducic
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 23/06/2008 : 23:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
sramota! ne bih joj ja dao, niti za jedan strip više od onog što piše na korici, a pogotovo ne za zagor specijal...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 24/06/2008 : 09:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Ja sam isto uzeo za 6 km. Istina i ova kod mene je rekla da je 7.5 ali kad je pogledala cenu na naslovnici, i kad sam je ja malo ubedio, ladno je uzela onaj papir od distributera, iskrižala cenu od 7.5 i napisala rukom 6km...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17727 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/06/2008 : 13:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by debeli_bg

Pljacka za 1,5km!!!

Nisi jedini.U Bihacu ista stvar.Ne znam da li je greska namjerna ili slucajna.Prodavacica na kiosku je pregledala posto ni njoj nije bilo jasno u cemu je stvar i vidjela je da na zadnjem Zagor specijalcu stoji ista sifra kao na nedavno izaslom specijalcu u boji "Indijanska magija" koji je stvarno kostao 7,5KM.Izgleda da je neko zajebao sifre kod uvoznika,mora da mu je falilo za koju ratu kredita...

Na tom specijalu Indijanska magija je na kioscima u mostaru hemijskom pisalo 6 KM i ja sam tamo toliko platio.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 26/06/2008 : 17:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
novi zagor VČ "misteriozno selo" u sarajevu.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/06/2008 : 19:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
jebo stripove

ja ko debil svako jutro pored istih trafika prolazim
mislim da su me zapamtili

i ganjam DD a ono nije red na njega

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 27/06/2008 : 01:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message  Reply with Quote
Ja potpuno zaboravio na dampyra da uzmem zna li neko gdje ima dampyr 3 u sarajevu lijepo ocuvan?

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 27/06/2008 : 14:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Nisam ga vidio na kioscima.....

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/06/2008 : 14:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by quaresma

Ja potpuno zaboravio na dampyra da uzmem zna li neko gdje ima dampyr 3 u sarajevu lijepo ocuvan?

u ulici koševo preko puta one ćevabdžinice...

Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 27/06/2008 : 18:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

Nisam ga vidio na kioscima.....

kod mene na ilidzi ga nema zato mi i cudno il su ga prvi dan rasprodali...a kosevo mi dalekovaljda nadjem u gradu negdje

Edited by - quaresma on 28/06/2008 12:01:34
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17727 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/06/2008 : 10:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Na kioscima je remitenda Svetovog Alana Forda 58 Blago Inka.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/06/2008 : 12:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
dampira ima kod merkura na otoci u onoj trafici kod raskrsnice

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 28/06/2008 : 22:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

dampira ima kod merkura na otoci u onoj trafici kod raskrsnice

Hvala puno

Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 29/06/2008 : 12:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
mislim da nije niko javio da su stigao Marvel avanture 4

Jovan Ducic
Go to Top of Page

gorg
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
1 Posts

Member since 30/06/2008

Posted - 30/06/2008 : 10:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send gorg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GeneziS

quote:
Originally posted by I like girlz

to zaboravi kod nas... pokušavali su D&D par puta ali su im u našim knjižarama tražili prevelike marže... duplo skuplje bi te došlo nego da kupiš u hrvatskoj... tako da to svi slobodno možete zaboraviti...

Jeftinije nam dođe naručiti iz hrvatske. Evo uzeo je Biblioner iz BL fibrina izdanja, udario po njima PDV od 17% + svoju cenu i jebote život, strašno skupo.

Provali im cene, isto bi ti bilo i za LL.

http://www.biblioner.ba/?p=productsList&iCategory=121&sName=Fibra

El Nino - 93 KM

Ne znam da li je neko kontaktirao Biblioner?
Na sve Fibrine stripove, kao i stripove ostalih izdavaca dajemo popust od 10%. Za dva stripa 15%. Naravno, to je i dalje skuplje od cijene po kojoj prodaje Fibra, ali to su izdavacki popusti i tu ništa ne mozemo - osim da se prestanemo baviti ovim poslom. U svakom slučaju ta cijena je ista ili neznatno skuplja od cijena u hrvatskim knjizarama i na sajtovima - ispravite me ako grijesim.
Pozdrav od Biblionera!
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 30/06/2008 : 13:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Stranica se i tesko otvara i ne mogu naci cijene tako da sam bez detaljnijeg komentara

u principu sve to mora biti skuplje nego u cro
sem toga u samom Zg cijena varira (navise naravno)
pogledajte koliko je strip u Stripovi2 a koliko u Libelusu
sad ce se pokazati da li ima potrebe za striparnicom u bih

tjs da nema intresa niti trzista
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 30/06/2008 : 13:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
na par mjesta gdje ja kupujem stripove u sarajevu, baš sam pitao prodavače za prodaju stripova i svi su rekli da su vrlo zadovoljni prodajom, čak mi je vlasnik onog privatnog kioska u ulici koševo rekao da planira nabavljati i stare epizode (zs, lms, SD) i da ih prodaje...

Edited by - I like girlz on 30/06/2008 13:49:16
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17727 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 01/07/2008 : 11:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Na kioscima DD VČ 4 Ubica veštica.
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000