forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/01/2009 : 21:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/01/2009 : 00:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Renky, nemo' da me zbunjujes, pa Pajdo rece da mu devojka uciteljica.
Nisam valjda nesto ukakio?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/01/2009 : 00:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

Eto, vidite kako je uz malo šale i opuštenosti ovaj topic postao normalnija sredina za disanje.
Više se niko ni ne seća kolekcionarskog izdanja Zagora... i svi su srećni. :)

Da nije bilo nekol'ko zlobnika (pozdrav Puvalo01)kojima je ovo bilo samo za ispoljavanje zelje da VC pukne,ne bi ni doslo do ovakve atmosfere(nadam se da mene,Collectora,Alexts i sl. niste tako shvatili jer mislim da smo mi u grupi koja je ocekivala bolji kvalitet samog tehnickog dela,nista vise od toga).
Ajde sad nek neko odgovori,u duhu novonastale dobre atmosfere, dal' ima nade (u narednih pola godine - godinu)i da se ponove prva dva broja kako treba,i imate moju podrsku i za dalje brojeve odmah.
A za cenu,niste u pravu,bar sto se mene tice,platicu i za domace i za "inostrano" istu cenu,ako je kvalitet zadovoljavajuci.
Texa i MM ubrzati podhitno na 2 nedelje i onda cu sam da si dopisem slovo z i nastavim sa Zagorom
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/01/2009 : 00:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by Renky

Renky, nemo' da me zbunjujes, pa Pajdo rece da mu devojka uciteljica.
Nisam valjda nesto ukakio?

Valjda nisi, osvrni se...

hihihihihihihih....

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/01/2009 : 00:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
sad sam malo detaljnije procitao sto se pise i moram zakljuciti: GOTOVO JE! PROPAST!

sta je po vama krivo za pad jednog ovako potencijalnog izdanja? ocajna kvaliteta ili kupovna nemoc ili nesto trece?

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/01/2009 : 01:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01

sad sam malo detaljnije procitao sto se pise i moram zakljuciti: GOTOVO JE! PROPAST!

sta je po vama krivo za pad jednog ovako potencijalnog izdanja? ocajna kvaliteta ili kupovna nemoc ili nesto trece?

Ajd' otkaci se s topica koji te ne interesuju i ne komentarisi stripove koje ne kupujes.
Evo,vrlo lepo sam ti se obratio,da ne moras opet jadnice ugrozeni da molis moderatore da me liferuju s foruma.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/01/2009 : 01:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
mislim stvarno, tko jos mirne duse i bez da pocrveni moze tvrditi ne UKIDA SE ZAGOR? hoce li se stara izdanja moci zamijeniti za nove brojeve neceg drugog? bilo bi fer.

the bird is the word
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/01/2009 : 01:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

mislim stvarno, tko jos mirne duse i bez da pocrveni moze tvrditi ne UKIDA SE ZAGOR? hoce li se stara izdanja moci zamijeniti za nove brojeve neceg drugog? bilo bi fer.

Gle,upravo si im vratio jednog kupca,mene.
Ti u stvari radis za VC?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/01/2009 : 01:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
hocu reci, obvezno razmislite kako da ne naljutite ljude koji su za ova nesretna prva dva broja dali po 4500 dinara.
ako koji drugi serijal i opstane, opet ce biti ugrozen jer ce revoltirani kupci odbiti da ga primaju.
nije u redu. zamislite scenu, dete dolazi kuci "mama, mama, kupio sam zagora knjigu!" "a jel sine, a hleba?" "nisam mama, al' ciko na trafiki rece da dodjes s njim popricat da se dogovorite za dalje."
koje odusevljenje. i onda nista. propast. koliko nepotrebno nanesene boli. koliko razocarenja.

the bird is the word
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 08/01/2009 : 01:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hahhahah, koliko si ti jadan, a pak zloban, realno je teshko ne pronaci humor u tvom postojanju.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/01/2009 : 01:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Hahhahah, koliko si ti jadan, a pak zloban, realno je teshko ne pronaci humor u tvom postojanju.

U pravu si Le Samourai,humor je ne u onome sto pise,on je sam humor
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/01/2009 : 12:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Rekoh li ja juce da posle romantike ide sex.

ROMANTIKA
Cetvrtak je. Veseli. Veje sneg. Idila. Temperatura -100. Probijam se kroz sneg do trafike, ne bih li se domogao danasnjih primeraka. Posle 10 min. sam presao taj dugi put od 200m. I pored svega, ne skidam radosni osmeh sa lica. Stigao sam do Future.

SEX
"Dajte mi danasnjeg Zagora i Texa "
"Nista danas nismo dobijali "

P.S. Uzaludno je napominjati da sam obisao i druge trafike,ali sam dobio isti odgovor.

Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 08/01/2009 : 13:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
Nije da se pravdam, ali to je prokletstvo distributera i trafika. Distributeri rade za praznike (jer moraju da spreme robu za sve koji rade sutra), ali ne rade dan uoci praznika (zato sto nemaju kome da daju robu jer niko ne radi sutra). I naravno, tu smo mi koji radimo dan uoci praznika, ali nemamo kome da damo robu, a ne radimo za praznik kada imamo kome da damo robu. Nadam se da sada nece poceti price kako smo propali a nismo imali hrabrosti da to javno saopstimo. Inace, kada (a ne ako) kupis "danasnja" izdanja stvarno ces videti koje je iznenadjenje za sledecu nedelju.

ŠumhiljduhANAN

Edited by - Going-Going on 08/01/2009 13:05:23
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19624 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/01/2009 : 13:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Propao Veseli Četvrtak-dobismo Veseli Petak.Ko šiša, samo da je veselo, bravo momci, volim vas
zbog Texa, Mister Noa i Marka special. Ako če bit još iznađenje po mome ukusu-zaklešču se vam na vječito ljubav.A onda ste naje...li.Ako ne vjerujete-pitajte ženu.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/01/2009 : 13:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Going-Going

Nije da se pravdam, ali to je prokletstvo distributera i trafika. Distributeri rade za praznike (jer moraju da spreme robu za sve koji rade sutra), ali ne rade dan uoci praznika (zato sto nemaju kome da daju robu jer niko ne radi sutra). I naravno, tu smo mi koji radimo dan uoci praznika, ali nemamo kome da damo robu, a ne radimo za praznik kada imamo kome da damo robu. Nadam se da sada nece poceti price kako smo propali a nismo imali hrabrosti da to javno saopstimo. Inace, kada (a ne ako) kupis "danasnja" izdanja stvarno ces videti koje je iznenadjenje za sledecu nedelju.

Ma znam da nije do vas, ali eto...
Sto se tice vase propasti - pa nisam ja Pavel,koji je ne znam kakav stripofil, a raduje se propasti izdavacke kuce. Za mene je to neshvatljivo.
A sto se tice iznenedjenja, sad mi je jos vise krivo. Ko da ceka do sutra?!

Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 08/01/2009 : 15:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Going-Going

@sai
pa vec sutra ces videti koje je iznenadjenje za sledecu nedelju. Nesto potpuno novo, drugacije ili stamitiznas. I eto ti romantike.

Na kraju se stvarno iznenadih,pošto u Alan Fordu kao i u Trafici nije bilo novih izdanja iz već dobro poznatih razloga.
Nema veze,kao što neko reče,Živeo Veseli Petak :).

Edited by - sai on 08/01/2009 15:57:17
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/01/2009 : 18:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
ovo kasnjenje je POCETAK KRAJA! to je bar jasno.

the bird is the word
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 08/01/2009 : 19:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovo kasnjenje je POCETAK KRAJA! to je bar jasno.

A da mu neko zabrani da bolduje slova....

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/01/2009 : 20:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
U po sto marke,kume,da sutra na podne citamo novog Zagora?!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/01/2009 : 21:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
...I Willera!
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 08/01/2009 : 21:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
U Darkvudu su od popodne.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1815 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 08/01/2009 : 22:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Uzeh Zagora i Tex-a, odlicni!
Najava za trecu knjigu Zagora.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/01/2009 : 22:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

bez brige, nema potrebe, glupavi teks se vise ne lozi na to. history kaze da je isao replicirati pa odustao...

the bird is the word
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 08/01/2009 : 23:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night

Uzeh Zagora i Tex-a, odlicni!
Najava za trecu knjigu Zagora.

Kakva je naslovna!!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/01/2009 : 23:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bruce Wayne

bez brige, nema potrebe, glupavi teks se vise ne lozi na to. history kaze da je isao replicirati pa odustao...

Ne,nego je pametni Tex shvatio da moze pametnije da trosi vreme nego na glupavog Puvala01
A ocigledno su to shvatili svi,pa ces odsad sam da skuckas kao neko kucence po topicima VC.
Na svaki tvoj sledeci odgovor,samo zamisli da sam ti napisao - gncekur posebjes
Adios glupanos
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000