forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 14/01/2009 : 21:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
A ne, ne moze dobiti knjigu dok ne postavi i one skenove gde se vide slova ž. Dogovor je bio i slova ž i velicina knjiga.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 14/01/2009 : 22:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

VA-HE,vidi stvarno iste velicine
Nadam se da nisi nista kratio makazicama

Mislio sam da te neko iz VC navratio da napises onaj post(bez zahebancije).Prijatno iznendjenje

Stidi se! Da procitas 5 mikijeva zabavnika za kaznu
Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 14/01/2009 : 22:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Going-Going

A ne, ne moze dobiti knjigu dok ne postavi i one skenove gde se vide slova ž. Dogovor je bio i slova ž i velicina knjiga.

A, ne, lepo smo se dogovorili: fotke za dvogodinju pretplatu, kakvo sad Ž?!
Go to Top of Page

varaga
Starting Member

72 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 14/01/2009 : 22:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send varaga a Private Message  Reply with Quote
Bio sam pre neki dan u maloprodajnom objetu VC Trafika, na Novom Beogradu i tam video prve dve knjige apsolutno iste velicine. Pretpostavljam da se radi o tom da je druga kjniga za sajam stampana u manjem tirazu od 500, pa je posle sajma nije bilo u prodaji skoro tri nedelje, kada je verovatno dostampan tiraz ispravljene velicine.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/01/2009 : 01:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Jeste vi ćoravi ili šta??? Pa prva knjiga je bar 3 milimetra niža od druge.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/01/2009 : 01:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by milkywaymanser

quote:
Originally posted by Kit Carson

Ako si zeleo da pojacas moju ljubomoru, uspeo si.

Ako hoces mogu da postavim i neku fotku na kojoj se vidi slovo Ž, samo moras da mi kažes da li ti nedostaje u prvoj ili u drugoj knjizi, posto ih ja imam u obe

Da znas da hocu. Postavi 130-u stranicu 1. knjige.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/01/2009 : 03:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Zahtevam da mi se zameni moja druga knjiga ispravnim primerkom i da Ferri i Laurenti dodju ponovo da mi je potpisu
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 15/01/2009 : 09:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
E milky, milky, rekao sam ti da necemo prevariti Renkyja.

ŠumhiljduhANAN

Edited by - Going-Going on 15/01/2009 09:00:35
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/01/2009 : 12:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 15/01/2009 : 13:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako hoces mogu da postavim i neku fotku na kojoj se vidi slovo Ž, samo moras da mi kažes da li ti nedostaje u prvoj ili u drugoj knjizi, posto ih ja imam u obe

Da znas da hocu. Postavi 130-u stranicu 1. knjige.

Na 130toj stranici imam 2 od 3 slova ž. Izvinjavam se na dezinformaciji tek sad sam primetio. Izgleda da je tacno ono tvrdjenje da ne citamo reci, nego da ih prepoznajemo. Nasao sam jos nekoliko mesta gde nedostaje slovo ž.
Sad sam ispao neozbiljan i nepouzdan, primite moje izvinjenje
Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 15/01/2009 : 13:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mudro si govorio kad si rekao da je on tvrd orah! Predji na plan B- posalji mu Vesele rendzere!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/01/2009 : 14:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na 130toj stranici imam 2 od 3 slova ž. Izvinjavam se na dezinformaciji tek sad sam primetio. Izgleda da je tacno ono tvrdjenje da ne citamo reci, nego da ih prepoznajemo. Nasao sam jos nekoliko mesta gde nedostaje slovo ž.
Sad sam ispao neozbiljan i nepouzdan, primite moje izvinjenje

Izvinjenje prihvaceno,ljubomora umanjena.
Ako pregledas pazljivije, videces da ti fali na 70 i kusur mesta kao i svima.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/01/2009 : 15:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mudro si govorio kad si rekao da je on tvrd orah! Predji na plan B- posalji mu Vesele rendzere!

Hvala hvala... učim od najboljih

Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 15/01/2009 : 18:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message  Reply with Quote
http://img244.imageshack.us/my.php?image=picturebp4.jpg

Evo i mojih primjeraka...
Drugi broj je veci za pola milimetra tako da necu dobiti epilepticki napad i cir na zelucu, a nedostatak slova "Ž" na pojedinim mjestima je valjda probna reforma srpskog jezika za koju se nadam da ce prestati vec u iducem broju
Sve u svemu, vjerujem "Cetvrtku" i ocekujem puno od treceg .

Edited by - zveky on 15/01/2009 18:43:24
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 15/01/2009 : 18:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ma da mi ih poklonite u milimetar iste ne bi uzeo,jednostavno ove sa kompletnom posvetom Ferija ostaju nešto najvrednije što imam od stripova...sada je kasno za zamene
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/01/2009 : 23:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Collector

quote:

Nema potrebe da budeš ljubomoran........njegova 1.knjiga nedostatak nadomestila senkom. Šta li je svrha toga nemam pojma...
A slovo ž imam i ja....dopisao sam ga...

Cime?
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 15/01/2009 : 23:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Ma da mi ih poklonite u milimetar iste ne bi uzeo,jednostavno ove sa kompletnom posvetom Ferija ostaju nešto najvrednije što imam od stripova...sada je kasno za zamene

Pridružujem se
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 15/01/2009 : 23:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Cime?

Pelikan extrafine 0.3 Liner...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/01/2009 : 00:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Collector

quote:
Originally posted by Tex Willer

Cime?

Pelikan extrafine 0.3 Liner...

Hvala na informaciji
Jel' to flomaster?
Moram da ga nadjem
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 11:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Ma jok! To je pero od pelikana (endemska vrsta), koji zivi u oazama sahare i hrani se iskljucivo divljim jagodama i zirafama.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/01/2009 : 22:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma jok! To je pero od pelikana (endemska vrsta), koji zivi u oazama sahare i hrani se iskljucivo divljim jagodama i zirafama.

Sledeci put ces sam po stripove u G.Han
Go to Top of Page

scharf
Starting Member

Serbia
23 Posts

Member since 04/01/2009

Posted - 20/01/2009 : 18:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send scharf a Private Message  Reply with Quote
Ima li ko komentar na br.3, od juce je u prodaji...
da vidimo jel fali neko slovo i da li je ovaj treci najduzi primerak ( mozda je to originalna ideja izdavaca da vremenom brojevi rastu do A4 formata) ili je u pitanju nagradna igra "Pronadji slovo Ž", mozda su samo korice Zagor a unutra je strip Blek? Bas me muci...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 20/01/2009 : 19:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scharf

Ima li ko komentar na br.3, od juce je u prodaji...
da vidimo jel fali neko slovo i da li je ovaj treci najduzi primerak ( mozda je to originalna ideja izdavaca da vremenom brojevi rastu do A4 formata) ili je u pitanju nagradna igra "Pronadji slovo Ž", mozda su samo korice Zagor a unutra je strip Blek? Bas me muci...

Izgleda da je Colt u pravu! Vise niko ne kupuje kolekcionarsko izdanje

(mala sala naravno...za svaki slucaj pomerio sam se sa mesta...)
I mene interesuje da li je sve u redu sa knjigom 3 jer stvarno zelim da ta edicija bude vrhunska.
Zagorovi fanovi to zasluzuju

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 20/01/2009 : 19:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
ja sam danas narucio trecu knjigu
ako se uclanis u klub VC ima 20 posto popust
tako da je cena 1120 dinara
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 20/01/2009 : 20:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message  Reply with Quote
Super! Kako se uclanjujes u klub?
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000