forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 26/01/2009 : 18:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Zamislite konacno se namolim i resim da uzimam kolekcionarsko izdanje po ovoj razumnoj ceni nazovem danas da porucim kad mi mio zenski glas kaze da vise nemaju knjigu 1.Eto i sad ne znam sta da radim,da pocnem da uzimam,glupo mi je bez knjige 1,a uzima mi se.E ljudi muke su to!Sta mi predlazete?

Mogu da zamislim. A zamisli ti ovo:

Na dan kada je dosla prva knjiga na sajam, mislim da je bio utorak, ja sam bio na sajmu, iz straha da se ne rasproda do subote prva knjiga kad sam i ovako nameravao da dodjem zbog Ferri-a. A onda mi kazu da ce u subotu da izadje i druga knjiga, i zamisli, ja kupim drugu knjigu jos u subotu. I zamisli jos nesto, to je bilo krajem oktobra.

A zamisli sad ovo, sad je kraj janurara, a tiraz je bio 500 komada.

Mislim da si dobro zamislio.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 26/01/2009 : 18:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da je prva bila rasprodata jos krajem novembra. Ipak je veliki broj te knjige otisao jos za vreme sajma.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/01/2009 : 18:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa eto da sam i ja tako zurio ne bi ostao bez prve.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/01/2009 : 18:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Okiboki imao si broj 1 na aukcijama na kolekcionaru do pre neki dan,možda opet neko stavi...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 26/01/2009 : 18:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Dobro da je trojka izdata, jos da mi se Feri potpise i na nju.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/01/2009 : 18:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

Ja mislim da je prva bila rasprodata jos krajem novembra. Ipak je veliki broj te knjige otisao jos za vreme sajma.

Pa ok,ali onda ne treba da je reklamiraju kao da je ima.Ma nema veze,videcu jos,mozda i uzmem ove dve.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/01/2009 : 18:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Okiboki imao si broj 1 na aukcijama na kolekcionaru do pre neki dan,možda opet neko stavi...

Nisam jos poceo da koristim aukcije,problem mi je sto nemam net kod kuce,znas da sam ti rekao kad sam trebao da ti posaljem mail sta nemam.Ali prvom prilikom se cujemo,nisam zaboravio.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/01/2009 : 18:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ma ok mislim da je prodavao onaj tip GOKSI koga u poslednje vreme nema na forumu ne znam iz kojih razloga...
Go to Top of Page

scharf
Starting Member

Serbia
23 Posts

Member since 04/01/2009

Posted - 26/01/2009 : 19:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send scharf a Private Message  Reply with Quote
Vreme je za reprint jedinice...uz obaveznu napomenu DRUGO IZDANJE...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/01/2009 : 20:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scharf

Ja bi ga uzeo samo da bude odradjen kako treba,a to dal' je prvo il' 16 - izdanje ne igra mi nikakvu ulogu.
Imam ovo prvo kao da ga nemam.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 26/01/2009 : 21:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako drugo izdanje naprave kako treba, ovo prvo neče vrijediti niti pola cijene, pa makar i da je Ferri unutra ostavio potpis.
Go to Top of Page

varaga
Starting Member

72 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 26/01/2009 : 21:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send varaga a Private Message  Reply with Quote
Svratio sam danas do maloprodajnog objekta VC trafika na Novom Beogradu i uzeo knjigu br. 3. Knjiga je tehnicki mnogo bolje odradjena nego prve dve, sken je odlican, a papir je pod rukom deblji nego u prve dve, jedino mi je zao sto je od dodataka u ovoj prisutan samo interviju sa Ferrijem, jer su mi dodaci u prve dve knjige bili odlicni.

P.S video sam tamo jedan primerak knjige br. 1, ne znam da li im je samo taj ostao. To je bilo veceras oko 18.30h.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/01/2009 : 01:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

quote:

Ako drugo izdanje naprave kako treba, ovo prvo neče vrijediti niti pola cijene, pa makar i da je Ferri unutra ostavio potpis.

To pa tek ne volim - da mi neko svrlja po stripovima
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/01/2009 : 02:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ---dp---

To je ok

Mislis,skupljanje bez prvog broja?

Ne, nego ovo za preuzimanje
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/01/2009 : 02:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nebody

quote:

Zamislite konacno se namolim i resim da uzimam kolekcionarsko izdanje po ovoj razumnoj ceni nazovem danas da porucim kad mi mio zenski glas kaze da vise nemaju knjigu 1.Eto i sad ne znam sta da radim,da pocnem da uzimam,glupo mi je bez knjige 1,a uzima mi se.E ljudi muke su to!Sta mi predlazete?

Mogu da zamislim. A zamisli ti ovo:

Na dan kada je dosla prva knjiga na sajam, mislim da je bio utorak, ja sam bio na sajmu, iz straha da se ne rasproda do subote prva knjiga kad sam i ovako nameravao da dodjem zbog Ferri-a. A onda mi kazu da ce u subotu da izadje i druga knjiga, i zamisli, ja kupim drugu knjigu jos u subotu. I zamisli jos nesto, to je bilo krajem oktobra.

A zamisli sad ovo, sad je kraj janurara, a tiraz je bio 500 komada.

Mislim da si dobro zamislio.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 27/01/2009 : 09:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ne zamerite mi?ja trecu knjigu necu uzeti iz razloga sto je u drugoj bilo to muvanje sa naslovnicama,a kako vidim to se nastavlja.ako ti prvi brojevi imaju po 130 stranica,valjda je lepse uklopiti sva tri u jednoj knjizi(i tri naslovnice).ovako podseca na serijal kapetan miki u nastavcima .knjiga bi imala 390 strana + propratne textove i onda bi bilo sve ok.ipak to je stvar izdavaca ko kupi kupi ,meni ne pase pa odustajem.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/01/2009 : 17:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Na žalost broj 1 sa Ferijevim potpisom nema cene za mnoge kolekcionare i samo će taj komplet biti pravi...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/01/2009 : 18:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

ne zamerite mi?ja trecu knjigu necu uzeti iz razloga sto je u drugoj bilo to muvanje sa naslovnicama,a kako vidim to se nastavlja.ako ti prvi brojevi imaju po 130 stranica,valjda je lepse uklopiti sva tri u jednoj knjizi(i tri naslovnice).ovako podseca na serijal kapetan miki u nastavcima .knjiga bi imala 390 strana + propratne textove i onda bi bilo sve ok.ipak to je stvar izdavaca ko kupi kupi ,meni ne pase pa odustajem.

I meni to smeta, ali slicno je i kod "Libellusa". Poenta je u tome da se u jednoj knjizi objavi jedna prica, pa ako ta prica pocinje na polovini nekog stripa, bice stavljena na pocetku korica ukoliko se ona odnosi na tu pricu, u protivnom, stavice se korica sledeceg broja, ali ne na pocetku knjige vec tamo gde joj je mesto. Problem sa ovim prvim tomovima je sto su price kratke pa se stavilo vise prica u jedan tom tako da dolazi do te neusaglasenosti sa koricama, ali ima (kakvu-takvu) logiku.

Ja sam i dalje protiv toga, a bilo bi najbolje da se u takvim slucajevima stave korice dva puta, i u prethodnoj i u narednoj knjizi, ionako je izdanje luksuzno pa ne vidim razloga za ustedu na tome. Uz to, a vec sam pisao o tome, ta logika je nekonzistentna (nedosledna) sama po sebi jer neki stripovi imaju koricu koja se odnosi na jednu pricu a naslov koji se odnosi na drugu pricu (na primer ZGEX 3 "Recno zlato" a korica je u vezi prethodne price o letecem coveku, i to nije usamljen primer)
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 27/01/2009 : 18:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu podeliti mišljenje sa vama, ja sam ipak za ovu varijantu kako je sada sa naslovicama, kao što radi i Libellus i kod Texa i M.No-a.
Nego kad smo kod naslovica, ---dp--- šta beše sa daljim izborom naj naslovica Zagora
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/01/2009 : 20:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Znali neko nešto o daljem ritmu izlaženja kolekcionarskog Zagora...
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 27/01/2009 : 20:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Znali neko nešto o daljem ritmu izlaženja kolekcionarskog Zagora...

Mislim da ce zavisiti od prodaje trece knjige.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 27/01/2009 : 20:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
Mislim da im prodaja ide dobro. Posto na mejl koji sam im poslao u petak i pitao kako da narucim 3. knjigu jos nisam dobio odgovor, zakljucujem da ili imaju pune ruke posla oko pakovanja porucenih primeraka ili im moja narudzbina nije zanimljiva, jer ih imaju dovoljno
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 27/01/2009 : 22:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam juce narucio telefonom,celo prepodne sam zvao,niko se nije javljao,tek oko 14 h sam navatao sekretaricu da narucim-pitao sam je kada ce 4 br,rece mi za 2 meseca;e sad,dal' mi to rekla da me otkaci ili je istina...
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 28/01/2009 : 09:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Juce sam preuzeo br.3. Ja sam odusevljen, mada kako je neko rekao, imam niske kriterijume, meni nisu smetale ni greske u prva 2 broja. Mogu samo da kazem da jako puno nedostaje tekst kao u prve 2 knjige. Svaka cast na Ferijevom intervjuu, ali mislim da bi trebalo da postoji i tekst sa onim ocenama tih epizoda.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts

Member since 02/12/2001

Posted - 28/01/2009 : 09:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka a Private Message  Reply with Quote
Ako netko hoce prodati prvu knjigu neka mi javi na: tamerzg@gmail.com
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000