forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/02/2009 : 20:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Slažem se serijal je ogroman i ne želim da počinjem da sakupljam nešto što neće izaći za vreme mog života...

Pošto je Zagor serijal koji i dalje traje, to svakako neće u kompletu izaći za vreme tvog života.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1726 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 01/02/2009 : 21:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Čitajući neke postove, ne mogu a da se ne setim jedne izjave Klinta Istvuda, ili beše Prljavog Harija - "Mišljenje je kao guzica, svako ga ima".
Samo mi nije jasno zašto pojedini likovi sa ovog foruma imaju neodoljivu potrebu da iz dana u dan, ničim izazvani, mašu svojim guzicama...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/02/2009 : 21:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Prestrasno, zar ne? Demokracija stvarno nije za svakoga.

Trouble will find me
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 01/02/2009 : 23:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pre par dana pošao da kupim knjigu br 3 i vratio se praznih ruku. Ne zato što je nije imalo nego zato što je knjiga u rangu sa prve dve. Ni jedan promil nisu poboljšali kvalitet, čak su izostavili jednu naslovnicu. Definitivno odustajem od ovog kolekcionarskog Zagora jer ne vredi ni upola cene.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/02/2009 : 23:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skviki

čak su izostavili jednu naslovnicu.

Samo je premeshtena na pochetak sledeceg broja, kao i u broju 2.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/02/2009 : 01:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ja sam ih popljuvao najstrasnije, s druge strane bice mi mozda zao da propustim neke brojeve ako serijal ipak zazivi. 1000 dinara mesecno nije preterano za nesto sto volis jer mnogo vise novca trosimo na razne gluposti koje nam realno manje trebaju
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 02/02/2009 : 02:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

čak su izostavili jednu naslovnicu.

Samo je premeshtena na pochetak sledeceg broja, kao i u broju 2.

....kao sto je vec 70 puta receno za one koje uopste interesuje sta ovde pishe,a ne samo mesto gde se u prolazu baci comment...

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts

Member since 03/08/2008

Posted - 02/02/2009 : 16:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ciprijani an AOL message  Send ciprijani a Private Message  Reply with Quote
ja sam uplatio jos prosli ponedeljak za knjigu 3 ali nista jos nijsam dobio,a na nikako ne mogu da posaljem mail na redakcija@veselicetvrtak.com ,uvek mi vraca mail failure notice !?

Grobar Do Groba!!!
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 02/02/2009 : 21:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
[/quote]

....kao sto je vec 70 puta receno za one koje uopste interesuje sta ovde pishe,a ne samo mesto gde se u prolazu baci comment...
[/quote]

71

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 02/02/2009 : 23:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:

[/quote]

71
[/quote]
OK

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/02/2009 : 14:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ciprijani

ja sam uplatio jos prosli ponedeljak za knjigu 3 ali nista jos nijsam dobio,a na nikako ne mogu da posaljem mail na redakcija@veselicetvrtak.com ,uvek mi vraca mail failure notice !?

Takodje,imam isti problem,ali rekli su mi da nema veze,stici ce knjiga do kraja nedelje,a u petak da zovem pa telefonom da se prijavim.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 03/02/2009 : 16:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
po vasim pricama o kasnjenju uplacene knjige zagor 3,imam osecaj da kako neko naruci tad odstampaju primerak.znam da je nemoguce,priprema je neisplativa ispod 300-500 komada,dok kod v.c je sve moguce.imam prve dve sa potpisom ferrija ,ali sam ipak odustao od 3 broja.sve mi je previse sumnjivo i zbog toga sam se odlucio na texa i m.vetra od libelusa,tu sam sigurniji u nastavak ovih serija.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 03/02/2009 : 17:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ima tu logike što kažeš zmes
Ali mislim da ovaj način naručivanja, učlanjivanja u klub čitalaca VČ i ostalo oko ovog broja 3 Kolekcionarskog Zagora, je jedan marketinški potez, koji možda i nije tako loš, jer je donekle zagonetan, ali videćemo. Moje je mišljenje da je prevaziđena kriza oko toga, da li će to nastaviti dalje ili ne, i sada sam siguran da hoće
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 03/02/2009 : 18:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
daj boze?
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 03/02/2009 : 19:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Odustao sam! Video sam trecu knjigu, promena nema. Ovo je za mene bacanje para. I jos uvek mi nije jasno zasto nema trece naslovnice.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

scharf
Starting Member

Serbia
23 Posts

Member since 04/01/2009

Posted - 03/02/2009 : 19:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send scharf a Private Message  Reply with Quote
Da malo smirimo strasti...uplatio sam u petak knjige br.2 i 3 i danas pozvao telefonom da vidim sta se zbiva. Ljubazno su mi objasnili da je devojka koja je JEDINA zaduzena za narudzbe ovih knjiga bolesna i to vec nekoliko dana. Oni ne zele da se ubacuju u spiskove koje je vec pripremila niti da proveravaju ko je posiljku dobio ili ne...uglavnom, nije u pitanju propast vec prakticni razlozi. Devojka pocinje da radi od cetvrtka (veselog)...Receno mi je da broja 1 nema a 2,3 ima dovoljno. Sto se mene tice, nastavljam da kupujem ali se nadam da ce ispraviti greske.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/02/2009 : 19:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

Odustao sam! Video sam trecu knjigu, promena nema. Ovo je za mene bacanje para. I jos uvek mi nije jasno zasto nema trece naslovnice.

Nemoj da me razocaravas.
A treca naslovica je verovatno vezana za sledeci strip, tako da ce verovatno biti u broju 4 (ako ga bude).

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 03/02/2009 : 19:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Nije. Naslovnica koja fali je zagoreva osveta, a ta epizoda se cela nalazi u trecoj knjizi.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/02/2009 : 19:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

E jbg!

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 03/02/2009 : 19:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Dakle, pomenuta naslovnica nema nikakve veze sa narednom knjigom?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/02/2009 : 19:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Dakle, pomenuta naslovnica nema nikakve veze sa narednom knjigom?

Pa javi se Colt, objasni, u smislu forumasa, ne kao predstavnik VC.

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 03/02/2009 : 19:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica nosi naziv "La vendetta di Zagor". Ta epizoda se nalazi u trecoj knjizi. Zasto je izostavljena?

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 03/02/2009 : 19:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Treca knjiga ima 288 strana, i u njoj su dve naslovnice. Cetvrta ce imati 360 strana i u njoj ce biti tri naslovnice. Cetvrta knjiga pocinje pricom "Odmetnici", koja ima nekih 100 strana pre nego sto se predje na "Jasku", pa je zato i prva naslovnica u toj knjizi ona iz regularnog broja 8 (Zagorova osveta).
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/02/2009 : 19:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Hvala!
Lepa rec gvozdena vrata otvara.

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 03/02/2009 : 20:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Hvala, Colt.

Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000