forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/02/2009 : 23:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Hvala!
Lepa rec gvozdena vrata otvara.

Itekako lepa rec! Upravo smo dobili najavu za cetvrtu knjigu!

Bravo VC!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/02/2009 : 00:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Znači po najavi knjiga 4 bi trebala da ima četiri priče:
1. Bledoliki odmetnici
2. Carstvo Crne Jaske
3. Demoni iz šume
4. Čudesni violinist
A knjiga 5 bi onda počela sa pričom Tajna jezera Iri (prvi susret Zagora i Helingena)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/02/2009 : 01:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Interesantno ce biti kad izadje ta peta knjiga... bas me zanima da li ce biti Hellingena na Laurentijevoj korici i ako ga bude, kako ga Laurenti zamislja
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/02/2009 : 02:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

Odustao sam! Video sam trecu knjigu, promena nema.

Pa, ne bih da budem drveni advokat, ali reshen je problem sa slovom zh iz prve i (ne secam se najbolje) dela druge knjige i nivelisana je visina knjiga na visinu prve (te ostaje samo druga koja ce shtrchati). Oprema je identichna, ali po mojim standardima prihvatljiva. Nije najsavrshenije izdanje na svetu, to sigurno, ali sve vece zamerke na prve dve jesu otklonjene.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/02/2009 : 02:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Ma niko to da kaze, a meni je to bio trn u oku. Kako stoji stvar sa naslovnicama? Naime, kod mene u 1 i 2 em su zalepljene ukrivo pa se vidi bela povrsina, em su pojedine zbrckane pri lepljenju, em mi neke strce.Uzas! Kako je sada

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/02/2009 : 13:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Meni ni prve dve nisu imale te probleme, ali ih nisam primetio ni u trecoj. U krajnjem sluchaju, proberite koja vam se dopada od vishe primeraka.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 04/02/2009 : 14:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Pazi, ja nikad nisam bio toliki fan Zagora da bih kupovao sve po svaku cenu. Nisam zadovoljan kvalitetom ovih knjiga. Le Samourai je rekao da je oprema trece knjige identicna sa prve dve, i upravo je to ono sto meni najvise smeta. Meni cak nije smetalo ni izostavljenje zh slova, kao sto mi ni nesmeta ovo sa naslovnicama (Colt je objasnio zasto je to tako). Po meni se ovo ne isplati kupovati, pa sam i odustao. Vecina vas ce ovo kupiti (ako nije vec). Sto se tice onih koji se jos neckaju, ako ste u mogucnosti pogledajte knjigu, pa ako vam odgovara kupite.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/02/2009 : 15:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ponavljam?ako je debljina i kvalitet papira kao kod libelusa mozda i kupim.ko ima izdanja oba izdavaca moze uporediti i javiti.pogadja me prica "kao"bolja je od prve dve jer ima sva slova.prvo sto sam zapazio kod 1i2 je presirok hrbat zbog tankih listova,a tek tokom citanja sam uvideo da hvale slova.ovo nije zajebancija u nedogled,neka nam neko stvarno opise trojku.
Go to Top of Page

varaga
Starting Member

72 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 04/02/2009 : 15:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send varaga a Private Message  Reply with Quote
Nemam Libellusova izdanja,tako da ne mogu da uporedim sa njima, ali ne treba biti neki strucnjak pa pod rukom osjetiti da je papir u trecoj knjizi deblji i tezi nego u prve dvije.Unutrasnje naslovnice su iste kao u prve dvije s tim sto ja nisam imao problema sa njima. Ostale greske tipa visina knjige i nedostatak slova su ispravljene tako da sto se tehnicke pripreme tice mislim da je sve ok, a sad drugo je dal se Zagor nekom svidja ili ne i da li je spreman da da tolike pare za ovo iydanje.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/02/2009 : 15:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
tooo,to me zanimalo u vezi papira.hvala varaga.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/02/2009 : 16:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Mene zanimale naslovnice, zato hvala i Samuraju i Varagi.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/02/2009 : 16:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ide li stvarno broj 4 za nedelju dana da li je neko zvao od vas...
Go to Top of Page

Cholo
Starting Member

Serbia
45 Posts

Member since 16/04/2008

Posted - 04/02/2009 : 19:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Cholo a Private Message  Reply with Quote
Mozda je ovo vec neko pisao itd ALI MORAM I JA DA SE ISTRESEM. Knjiga nema u darkvudu...mada se reklamiraju u izdanjima VC. Belo me gledaju kada pitam zasto nemaju i upucuju me na redakciju. Redakciju zvao ... x x x puta ali nema sanse bilo sta da se od informacija dobije pre 12h ili posle 16. Kada sam ih konacno dobio samo sto nije bilo....sta si uopste zvao. Zavrsih i to nekako uz dobijanje ziro racuna i iznosa koji moram da uplatim pa onda salju. SALJU!!!!!!!!!!!! Jednog dana kada ta doticna gospodja-gospodjica dodje sa bolovanja!!!!???? Verovatno za 7 dana. Daj brate ljudi...ja ne znam sta da kazem. Do sada sam ih malo u sebi i branio kada ih kritikujete za sve i svasta. Kada napominjete da su tu oni zbog nas, zbog toga sto postoji jos neko ko zeli da kupuje crtanu umetnost. Ali oni.....kao Bogom dani. Pa brate necu vise nista od VC da kupujem. Ove knjige hocu zato sto MORAM (ako me razumete) a sve ostalo sto sam redovno kupuvao NECU. Pa neka kosta sta kosta.
Go to Top of Page

Cholo
Starting Member

Serbia
45 Posts

Member since 16/04/2008

Posted - 04/02/2009 : 19:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Cholo a Private Message  Reply with Quote
Sada procitah i ostale postove. I razmisljam o izdanjima. Vece-manje knjige itd. Sticajem okolnosti imam i dosta HC pirata (cita se kao NEMAM, niti sam igde video) i oni su odlicno odradjeni. Svi isti i lepi na oko :) Pa zar tamo neko moze to lepo da odradi a ta'ka kuca kao VC ima propusta. E...i docice ona sto je zaduzena sa izdavanje i naplatu knjiga. Cim ....sklepa knjigu br 4.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 04/02/2009 : 19:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
U Darkvudu ima sigurno, ali samo treca knjiga.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/02/2009 : 23:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cholo

Sticajem okolnosti imam i dosta HC pirata (cita se kao NEMAM, niti sam igde video) i oni su odlicno odradjeni. Svi isti i lepi na oko :)

Ti pirati koje nemas me bas interesuju pa ako mozes na private da mi kazes koje to brojeve (ne) imas

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 04/02/2009 : 23:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozda je ovo vec neko pisao itd ALI MORAM I JA DA SE ISTRESEM. Knjiga nema u darkvudu...mada se reklamiraju u izdanjima VC. Belo me gledaju kada pitam zasto nemaju i upucuju me na redakciju. Redakciju zvao ... x x x puta ali nema sanse bilo sta da se od informacija dobije pre 12h ili posle 16. Kada sam ih konacno dobio samo sto nije bilo....sta si uopste zvao. Zavrsih i to nekako uz dobijanje ziro racuna i iznosa koji moram da uplatim pa onda salju. SALJU!!!!!!!!!!!! Jednog dana kada ta doticna gospodja-gospodjica dodje sa bolovanja!!!!???? Verovatno za 7 dana. Daj brate ljudi...ja ne znam sta da kazem. Do sada sam ih malo u sebi i branio kada ih kritikujete za sve i svasta. Kada napominjete da su tu oni zbog nas, zbog toga sto postoji jos neko ko zeli da kupuje crtanu umetnost. Ali oni.....kao Bogom dani. Pa brate necu vise nista od VC da kupujem. Ove knjige hocu zato sto MORAM (ako me razumete) a sve ostalo sto sam redovno kupuvao NECU. Pa neka kosta sta kosta.

Polako stari,tebe je izgleda poterao malo maler pa si se iznervirao!!!
Ne znam da li si iz Beograda,ako jesi onda ti elokvencija nije jaca strana,zasto prosto nisi rekao ljudima da si odavde i da ne treba da ti salju vec bi da je podignes....i oni bi ti lepo rekli da odes do redakcije u kralja Aleksandra i podigness strip.
Ako nisi iz bg a onda moraju da ti salju.....
A sto se tice Darkwooda ja sam bio danas i prelistao sam broj tri,bila je doduse samo jedna knjiga ali su imali...A cini mi se da u maloprodajnom objektu VC -Trafika imas i knjigu dva,neko je pominjao da ima i jedan ali kao samo jedan primerak pa verujem da se prodalo....
Ja sam inace zvao jednom i dobio iz prve i sve resio za 5 min...Tako da samo te je poterao maler,popi jedno pivce i sve ce biti ok!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/02/2009 : 01:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

A sto se tice Darkwooda ja sam bio danas i prelistao sam broj tri,bila je doduse samo jedna knjiga ali su imali...

Kolko kostaju u Darkwoodu?
Mrzi me da pricam telefonom.
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 05/02/2009 : 02:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message  Reply with Quote
Ima knjiga 2 i 3 u Alan Fordu. Cena je 1250din.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/02/2009 : 02:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Collector

Ima knjiga 2 i 3 u Alan Fordu. Cena je 1250din.

Hvala Collector
Go to Top of Page

Cholo
Starting Member

Serbia
45 Posts

Member since 16/04/2008

Posted - 05/02/2009 : 14:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Cholo a Private Message  Reply with Quote
Licno bio vise puta u Dakvudu. U stvari odem jednom mesecno i pokupim sve sta mi treba. Vec su me itekako upoznali. Ali su mozda ONI iliti Goran ovaj put bili nervozni i nesto ljuti na VC tako da je svako pitanje oko "te izdavacke kuce" zavrsavalo na...nemamo mi nikakve veze sa "tom izdavackom kucom"...pitaj njih. A mogu lepo da mi kazu...prosetaj se tu i tu i kupices knjigu. Jesam na 50 km od BG ali kao da sam na 1050 (isto kao ovi iz Zagreba :))))
Sto se tice ponude "onoga sto nemam" ...to nije na prodaju. Skupio svasta (nista) i odlozio. Mozda mogu kontakte da posaljem.
A sto se tice pivceta...pa ovo mi lici kao poziv. Molim gdina Bruceta Wejna da se javi i zakaze dvoboj. Ja placam svu odstetu koju napravimo u caffeu :)
Go to Top of Page

Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts

Member since 02/12/2001

Posted - 05/02/2009 : 15:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Sticajem okolnosti imam i dosta HC pirata (cita se kao NEMAM, niti sam igde video) i oni su odlicno odradjeni. Svi isti i lepi na oko :)

Ti pirati koje nemas me bas interesuju pa ako mozes na private da mi kazes koje to brojeve (ne) imas

I mene intresiraju koji su to tocno brojevi.Inace imam dva takva broja (472-Misteriozno selo i 473-Mračne sile) i stvarno su super odradjeni, pa bi me zanimalo koji su jos brojevi izasli.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 05/02/2009 : 17:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ta dva su fenomenalno odrađena ali pored ona 4 specijala i 3 čiko specijala jja znam samo za onaj trobroj sa Benom Stivensom i RARITET IZDANJE SA VAMPIROM(sa dodatkom onih sličica)...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/02/2009 : 18:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ja imam to sa Benom Stivensom,izdao neki bonex Banja Luka cini mi se.Kupio u H.Novom.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 05/02/2009 : 18:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Licno bio vise puta u Dakvudu. U stvari odem jednom mesecno i pokupim sve sta mi treba. Vec su me itekako upoznali. Ali su mozda ONI iliti Goran ovaj put bili nervozni i nesto ljuti na VC tako da je svako pitanje oko "te izdavacke kuce" zavrsavalo na...nemamo mi nikakve veze sa "tom izdavackom kucom"...pitaj njih. A mogu lepo da mi kazu...prosetaj se tu i tu i kupices knjigu. Jesam na 50 km od BG ali kao da sam na 1050 (isto kao ovi iz Zagreba :))))
Sto se tice ponude "onoga sto nemam" ...to nije na prodaju. Skupio svasta (nista) i odlozio. Mozda mogu kontakte da posaljem.
A sto se tice pivceta...pa ovo mi lici kao poziv. Molim gdina Bruceta Wejna da se javi i zakaze dvoboj. Ja placam svu odstetu koju napravimo u caffeu :)

Ja kad sam pre mesec dana pitao da li ce kolekcionarsko izdanje br.3 biti u Darkvudu, rekli su mi da verovatno nece, da je takav dogovor sa izdavacem. Nije bilo nikakve ljutnje ili bilo cega na VC. Cak kad zovem u utorak ili sredu da pitam da li su izasla nova izdanja, nikad nisam stekao utisak da ima neke netrpeljivosti. Ako u tom trenutku nije bilo novih brojeva VC, uvek su mi ljubazno govorili moguce vreme kada ce da stignu. Takva su bar moja iskustva.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000