Author |
Topic  |
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 03/02/2009 : 23:01:26
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Hvala! Lepa rec gvozdena vrata otvara.  
Itekako lepa rec! Upravo smo dobili najavu za cetvrtu knjigu!
Bravo VC! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 04/02/2009 : 00:22:08
|
Znači po najavi knjiga 4 bi trebala da ima četiri priče: 1. Bledoliki odmetnici 2. Carstvo Crne Jaske 3. Demoni iz šume 4. Čudesni violinist A knjiga 5 bi onda počela sa pričom Tajna jezera Iri (prvi susret Zagora i Helingena) |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 04/02/2009 : 01:24:04
|
Interesantno ce biti kad izadje ta peta knjiga... bas me zanima da li ce biti Hellingena na Laurentijevoj korici i ako ga bude, kako ga Laurenti zamislja |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 04/02/2009 : 02:12:05
|
quote: Originally posted by Wicked
Odustao sam! Video sam trecu knjigu, promena nema.
Pa, ne bih da budem drveni advokat, ali reshen je problem sa slovom zh iz prve i (ne secam se najbolje) dela druge knjige i nivelisana je visina knjiga na visinu prve (te ostaje samo druga koja ce shtrchati). Oprema je identichna, ali po mojim standardima prihvatljiva. Nije najsavrshenije izdanje na svetu, to sigurno, ali sve vece zamerke na prve dve jesu otklonjene. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 04/02/2009 : 02:45:39
|
Ma niko to da kaze, a meni je to bio trn u oku. Kako stoji stvar sa naslovnicama? Naime, kod mene u 1 i 2 em su zalepljene ukrivo pa se vidi bela povrsina, em su pojedine zbrckane pri lepljenju, em mi neke strce. Uzas! Kako je sada |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 04/02/2009 : 13:28:23
|
Meni ni prve dve nisu imale te probleme, ali ih nisam primetio ni u trecoj. U krajnjem sluchaju, proberite koja vam se dopada od vishe primeraka. |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 04/02/2009 : 14:26:45
|
Pazi, ja nikad nisam bio toliki fan Zagora da bih kupovao sve po svaku cenu. Nisam zadovoljan kvalitetom ovih knjiga. Le Samourai je rekao da je oprema trece knjige identicna sa prve dve, i upravo je to ono sto meni najvise smeta. Meni cak nije smetalo ni izostavljenje zh slova, kao sto mi ni nesmeta ovo sa naslovnicama (Colt je objasnio zasto je to tako). Po meni se ovo ne isplati kupovati, pa sam i odustao. Vecina vas ce ovo kupiti (ako nije vec). Sto se tice onih koji se jos neckaju, ako ste u mogucnosti pogledajte knjigu, pa ako vam odgovara kupite. |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7988 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 04/02/2009 : 15:37:32
|
ponavljam?ako je debljina i kvalitet papira kao kod libelusa mozda i kupim.ko ima izdanja oba izdavaca moze uporediti i javiti.pogadja me prica "kao"bolja je od prve dve jer ima sva slova.prvo sto sam zapazio kod 1i2 je presirok hrbat zbog tankih listova,a tek tokom citanja sam uvideo da hvale slova.ovo nije zajebancija u nedogled,neka nam neko stvarno opise trojku. |
 |
|
varaga
Starting Member

72 Posts
Member since 07/11/2005 |
Posted - 04/02/2009 : 15:52:08
|
Nemam Libellusova izdanja,tako da ne mogu da uporedim sa njima, ali ne treba biti neki strucnjak pa pod rukom osjetiti da je papir u trecoj knjizi deblji i tezi nego u prve dvije.Unutrasnje naslovnice su iste kao u prve dvije s tim sto ja nisam imao problema sa njima. Ostale greske tipa visina knjige i nedostatak slova su ispravljene tako da sto se tehnicke pripreme tice mislim da je sve ok, a sad drugo je dal se Zagor nekom svidja ili ne i da li je spreman da da tolike pare za ovo iydanje. |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7988 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Cholo
Starting Member
.gif)
Serbia
45 Posts
Member since 16/04/2008 |
Posted - 04/02/2009 : 19:11:40
|
Mozda je ovo vec neko pisao itd ALI MORAM I JA DA SE ISTRESEM. Knjiga nema u darkvudu...mada se reklamiraju u izdanjima VC. Belo me gledaju kada pitam zasto nemaju i upucuju me na redakciju. Redakciju zvao ... x x x puta ali nema sanse bilo sta da se od informacija dobije pre 12h ili posle 16. Kada sam ih konacno dobio samo sto nije bilo....sta si uopste zvao. Zavrsih i to nekako uz dobijanje ziro racuna i iznosa koji moram da uplatim pa onda salju. SALJU!!!!!!!!!!!! Jednog dana kada ta doticna gospodja-gospodjica dodje sa bolovanja!!!!???? Verovatno za 7 dana. Daj brate ljudi...ja ne znam sta da kazem. Do sada sam ih malo u sebi i branio kada ih kritikujete za sve i svasta. Kada napominjete da su tu oni zbog nas, zbog toga sto postoji jos neko ko zeli da kupuje crtanu umetnost. Ali oni.....kao Bogom dani. Pa brate necu vise nista od VC da kupujem. Ove knjige hocu zato sto MORAM (ako me razumete) a sve ostalo sto sam redovno kupuvao NECU. Pa neka kosta sta kosta. |
 |
|
Cholo
Starting Member
.gif)
Serbia
45 Posts
Posted - 04/02/2009 : 19:28:14
|
Sada procitah i ostale postove. I razmisljam o izdanjima. Vece-manje knjige itd. Sticajem okolnosti imam i dosta HC pirata (cita se kao NEMAM, niti sam igde video) i oni su odlicno odradjeni. Svi isti i lepi na oko :) Pa zar tamo neko moze to lepo da odradi a ta'ka kuca kao VC ima propusta. E...i docice ona sto je zaduzena sa izdavanje i naplatu knjiga. Cim ....sklepa knjigu br 4.
|
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 04/02/2009 : 23:30:59
|
quote: Originally posted by Cholo
Sticajem okolnosti imam i dosta HC pirata (cita se kao NEMAM, niti sam igde video) i oni su odlicno odradjeni. Svi isti i lepi na oko :)
Ti pirati koje nemas me bas interesuju pa ako mozes na private da mi kazes koje to brojeve (ne) imas  |
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 04/02/2009 : 23:47:44
|
Mozda je ovo vec neko pisao itd ALI MORAM I JA DA SE ISTRESEM. Knjiga nema u darkvudu...mada se reklamiraju u izdanjima VC. Belo me gledaju kada pitam zasto nemaju i upucuju me na redakciju. Redakciju zvao ... x x x puta ali nema sanse bilo sta da se od informacija dobije pre 12h ili posle 16. Kada sam ih konacno dobio samo sto nije bilo....sta si uopste zvao. Zavrsih i to nekako uz dobijanje ziro racuna i iznosa koji moram da uplatim pa onda salju. SALJU!!!!!!!!!!!! Jednog dana kada ta doticna gospodja-gospodjica dodje sa bolovanja!!!!???? Verovatno za 7 dana. Daj brate ljudi...ja ne znam sta da kazem. Do sada sam ih malo u sebi i branio kada ih kritikujete za sve i svasta. Kada napominjete da su tu oni zbog nas, zbog toga sto postoji jos neko ko zeli da kupuje crtanu umetnost. Ali oni.....kao Bogom dani. Pa brate necu vise nista od VC da kupujem. Ove knjige hocu zato sto MORAM (ako me razumete) a sve ostalo sto sam redovno kupuvao NECU. Pa neka kosta sta kosta.
Polako stari,tebe je izgleda poterao malo maler pa si se iznervirao!!! Ne znam da li si iz Beograda,ako jesi onda ti elokvencija nije jaca strana,zasto prosto nisi rekao ljudima da si odavde i da ne treba da ti salju vec bi da je podignes....i oni bi ti lepo rekli da odes do redakcije u kralja Aleksandra i podigness strip.  Ako nisi iz bg a onda moraju da ti salju..... A sto se tice Darkwooda ja sam bio danas i prelistao sam broj tri,bila je doduse samo jedna knjiga ali su imali...A cini mi se da u maloprodajnom objektu VC -Trafika imas i knjigu dva,neko je pominjao da ima i jedan ali kao samo jedan primerak pa verujem da se prodalo.... Ja sam inace zvao jednom i dobio iz prve i sve resio za 5 min...Tako da samo te je poterao maler,popi jedno pivce i sve ce biti ok!!!!  |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 05/02/2009 : 01:43:39
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
A sto se tice Darkwooda ja sam bio danas i prelistao sam broj tri,bila je doduse samo jedna knjiga ali su imali...
Kolko kostaju u Darkwoodu? Mrzi me da pricam telefonom.
|
 |
|
Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts
Member since 12/06/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Cholo
Starting Member
.gif)
Serbia
45 Posts
Posted - 05/02/2009 : 14:52:38
|
Licno bio vise puta u Dakvudu. U stvari odem jednom mesecno i pokupim sve sta mi treba. Vec su me itekako upoznali. Ali su mozda ONI iliti Goran ovaj put bili nervozni i nesto ljuti na VC tako da je svako pitanje oko "te izdavacke kuce" zavrsavalo na...nemamo mi nikakve veze sa "tom izdavackom kucom"...pitaj njih. A mogu lepo da mi kazu...prosetaj se tu i tu i kupices knjigu. Jesam na 50 km od BG ali kao da sam na 1050 (isto kao ovi iz Zagreba :)))) Sto se tice ponude "onoga sto nemam" ...to nije na prodaju. Skupio svasta (nista) i odlozio. Mozda mogu kontakte da posaljem. A sto se tice pivceta...pa ovo mi lici kao poziv. Molim gdina Bruceta Wejna da se javi i zakaze dvoboj. Ja placam svu odstetu koju napravimo u caffeu :) |
 |
|
Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts
Member since 02/12/2001 |
Posted - 05/02/2009 : 15:08:43
|
quote: Originally posted by Ultras
Sticajem okolnosti imam i dosta HC pirata (cita se kao NEMAM, niti sam igde video) i oni su odlicno odradjeni. Svi isti i lepi na oko :)
Ti pirati koje nemas me bas interesuju pa ako mozes na private da mi kazes koje to brojeve (ne) imas 
I mene intresiraju koji su to tocno brojevi.Inace imam dva takva broja (472-Misteriozno selo i 473-Mračne sile) i stvarno su super odradjeni, pa bi me zanimalo koji su jos brojevi izasli.
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 05/02/2009 : 17:45:07
|
Ta dva su fenomenalno odrađena ali pored ona 4 specijala i 3 čiko specijala jja znam samo za onaj trobroj sa Benom Stivensom i RARITET IZDANJE SA VAMPIROM(sa dodatkom onih sličica)... |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/02/2009 : 18:28:40
|
Ja imam to sa Benom Stivensom,izdao neki bonex Banja Luka cini mi se.Kupio u H.Novom. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 05/02/2009 : 18:34:03
|
Licno bio vise puta u Dakvudu. U stvari odem jednom mesecno i pokupim sve sta mi treba. Vec su me itekako upoznali. Ali su mozda ONI iliti Goran ovaj put bili nervozni i nesto ljuti na VC tako da je svako pitanje oko "te izdavacke kuce" zavrsavalo na...nemamo mi nikakve veze sa "tom izdavackom kucom"...pitaj njih. A mogu lepo da mi kazu...prosetaj se tu i tu i kupices knjigu. Jesam na 50 km od BG ali kao da sam na 1050 (isto kao ovi iz Zagreba :)))) Sto se tice ponude "onoga sto nemam" ...to nije na prodaju. Skupio svasta (nista) i odlozio. Mozda mogu kontakte da posaljem. A sto se tice pivceta...pa ovo mi lici kao poziv. Molim gdina Bruceta Wejna da se javi i zakaze dvoboj. Ja placam svu odstetu koju napravimo u caffeu :)
Ja kad sam pre mesec dana pitao da li ce kolekcionarsko izdanje br.3 biti u Darkvudu, rekli su mi da verovatno nece, da je takav dogovor sa izdavacem. Nije bilo nikakve ljutnje ili bilo cega na VC. Cak kad zovem u utorak ili sredu da pitam da li su izasla nova izdanja, nikad nisam stekao utisak da ima neke netrpeljivosti. Ako u tom trenutku nije bilo novih brojeva VC, uvek su mi ljubazno govorili moguce vreme kada ce da stignu. Takva su bar moja iskustva. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
Topic  |
|